2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ayyy resmen duygularıma tercüman olmuşsun ben de 57-58 kiloyum ve hayalim de tam 52 kilo olmak var ama şimdi bebek düşünüyoruz ya sakıncalı olur diyet yapsam diye düşünmüştüm bizde akşamları yürüyüş yapalım diye düşündük eşimle. ama ekmeği de azaltmak gerek tabii.

benim de var 12 kilo fazlam bn de ip atlamaya ve hulohop cevirmeye başladım hayırlısı bakalım
slm canım nasılsın ilaca devam ediyor musun yan etkileri hala devam ediyor mu ben gecen hafta gittim kontrole çok şükür kistim 2cmden daha küçük olmuş doktor ilacı kesebiliriz gebelik denemeye başla dedi hayırlısı artık

Kizlar ben ovulasyon testlerinde bir turlu ayni koyuluktaki cizgiyi yakalayamamistim. Doktora gittim bugun yumurtam catlamis megersem. Kac gundur yumurtlamiyor muyum acaba diye uzuluyordum bosuna uzulmusum. Beklemeye kaldi is artik gerisi Allah'tan.

merhaba cnm iyiyim sen nasılsın . ilaca devam ediyorum . son 7 tane kaldı artık haftaya salı kontrolüm var. midem çook bulanıyor aşırı derecede. senin için çook sevindim hadi hayırlısı bakalım yaa müjdeli haberlerini bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…