- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Hangisi iyi peki canım ? Hangilerini kullanıyorsunGebelik takimi programı tam 5-6 tane yükledim telefona hepsi aynımı gösteriyo diye ayrı ayrı takip ediyorum
Onu doktorla konuştuktan sonra ayarlamak lazın canım. Şimdilik ben riske atmayayım. Ama hamileyken yüzmek gerek. Bende istiyorum inşallah bakalımHamamsa gitme ozaman canim..bizde esimle gidiyoruz oyle bi otele ama suyu serin..kaplica gibi deil.40 derede olmadiktan sonra sikinti yok kuzenim hala yuzmeye gidiyor 3 aylik hamile doktoru izin veriyor kaplica suyu olmadigi icin..anca oyle ayarlayabilirseniz gidin guzel oluyor cunku..en sevdigimiz hobimiz esimle :)
Benimde 3 ekim bende bunu düşünüyorım niye 6 hafta göstermiyor diye. Bende düzelteyim hemen :)Evet zaten en son 3 ekimde adet oldum takvimide öyle girdim ama böyle gösteriyo
Canim bebis daha cok minik hem her hamilelik kendine özgü böyle olman iyi yarin bebisi gorunce daha bi rahatlicak icin insallahÖzel bir firmada marka müdürüyüm canım. Sanırım öyle olur yok mide yanması bugün sağ yarın sol kasık falan yazıyorlarbenim mi sorunum var ben mi dikkat etmiyorum acaba hamile değil miyim diye düşünmeye basladım cünkü cok sağlıklıyım iştahım iyi kusmam falanda yok hala
Düsünsün artık canim bebisinizle ilk dogumgunun ne guzel maasallah:)Sağol canım cevapladığın için iptal edicek eşim. Gitmicez başka sürpriz düşünsüb artık haftasonuna kadar
Sonu iyi olsun canım. Geçen hamileliğimi de öğrendim 20 gün sonra evlilik yıldönümümde güzel denk gelmişti ama uzun sürmedi. Bu seferkinin sonu iyi olsun inşallahDüsünsün artık canim bebisinizle ilk dogumgunun ne guzel maasallah:)
Hesaplayıcıdan dolayı canımBenimde 3 ekim bende bunu düşünüyorım niye 6 hafta göstermiyor diye. Bende düzelteyim hemen :)
Ohh masallah, sitede cok yeniyim, ama mesajınızı okuyunca cocuk gibi sevindim, hayırlı ugurlu olsun, Allah nazaralrdan saklasınKızlarrrrr 2 gün önce değerim 1180 di bugun 2372 olmuş kesemizi de gördük bugün 5.6 mm nasıl sizce fotograf yükleyemedim ayrıca 4hfta2 günlük
Hangisi iyi peki canım ? Hangilerini kullanıyorsun
Hangi uygulamaları kullanıyorsun canım ?
En çok tavsiye bunu ederim canım ben bunu kullanıyorumHangisi iyi peki canım ? Hangilerini kullanıyorsun
Ben aldım canım. Herhangi bir sorun olmadıOvulasyan testi nasil kullanilir kizlar ne kadar araliklarla ne zaman yapilmaya baslanir bide gitti gidiyor kredi kartiyla odeme kabul ediyo guvenilir mi bilen varsa yardimci olabilir mii??
Allah razı olsun canım benim için bir mucize yok dediğim an varoldu dualar sayesinde allah isteyen herkese versin inşallahhh:)
Ohh masallah, sitede cok yeniyim, ama mesajınızı okuyunca cocuk gibi sevindim, hayırlı ugurlu olsun, Allah nazaralrdan saklasın
Evet canımKızlar ya ben bugün kan vermeye gidemedim perşembe vericem inşallah .bugün 364 olması gerekiyodu perşwmbe verirsem 364ün iki katı olması gerekiyor dimi :)
Evet vanım 2 kat artması lazım 728 falan olur galibaKızlar ya ben bugün kan vermeye gidemedim perşembe vericem inşallah .bugün 364 olması gerekiyodu perşwmbe verirsem 364ün iki katı olması gerekiyor dimi :)
İnşallah güzelce kucagımıza alırız kuzum dikkat et kendine.kendimizeSonu iyi olsun canım. Geçen hamileliğimi de öğrendim 20 gün sonra evlilik yıldönümümde güzel denk gelmişti ama uzun sürmedi. Bu seferkinin sonu iyi olsun inşallah
Evet canım yaptım oldu :)Hesaplayıcıdan dolayı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?