2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya kizlarrr bosey sorcam ama affola şimdiden eşim içime bosaldiktn sonra azcik cikiuo tamam gerisi gidiyomu bilmiyorum sabah kalkınca hafif iç camasrmda oluyo normal mi borde ne diycem ben ilk aylarda çok ağrı çektim bir hafta sonra bizim iş oldu benim korkular yüzünden şimdi gayt iyiz ben parmagmi soktugmda içerisi o fotolarda ki gibi değil sanki boş kicamn bi alan yokda dar engebeli hatta kemik gibi birşey parmağıma geliyor buda normal mi

Galiba canım bide az önce bi başlıkta bi kız bebegini aldırmak istiyo diye çok kızdım evlide degilmiş kız beddua etti bebegini inş kucagına alamazsın dedi çok moralim bozuk
Aaa öyle beddua mı edilir yaa. Boşver canım takma kafana herkesin bedduası tutsa..... yazma öyle insanlara cevap

Aaa öyle beddua mı edilir yaa. Boşver canım takma kafana herkesin bedduası tutsa..... yazma öyle insanlara cevap

@fatos55 canım üzme kendini. O beddua dönüp dolaşır o kişiye ulaşır. Ne biçim insanlar var ya. Böyle bir beddua mı olur. Allah ıslah etsin. Çok sinirlendim ya. Hiç takma kafana.

Soylediklerinin hepsi normal canim..kemik gibi gelen dedigin parmaksi bi cikintiysa oda mesanenin vajendeki uzantisi..oda cok normal yani merak etme

@fatos55 canım üzme kendini. O beddua dönüp dolaşır o kişiye ulaşır. Ne biçim insanlar var ya. Böyle bir beddua mı olur. Allah ıslah etsin. Çok sinirlendim ya. Hiç takma kafana.
Canım fatos u ben etiketleyemiyorum neden acaba ? Bide isminin altında üzgün yazıyor niye ki ? Anlamadım...

Canim arkadasimin da gecen hafta adete 1 kala persemde 20 cikti.dr kimyasaldir bidaha bakarz demis hastanede calisiyor zaten..pazartesi 253 cikmis..insallah seninde vardir dusuk diye uzulme deger hic obemli deil artmasi onemli

Saol canım simdi 6 araliga kadar durmak yok insallah bu ay yildonumu hediyesi bebis olur insalllah:) canim ovulasyon testi nasil kullaniliyor acikca anlatirmisin gunde kac kez kac saat arayla catladigi nasil anlasiliyor

Canim bende aldim ovulasyon testini bugun elime ulasti sana birsey sorucam gec kalmamisimdir dimi bugun adetimin 12. gunu yarin yapicam nasil yapiliyor tam bilmiyorum ama bakalim
@Busra ozsoy34 ECEdeniz8107 insallah ovulasyon testi bu ay vesilemiz olur. testi hergun ayni saatte yapmak ve testi yapmadan once min 2 saat sıvı almamak gerekiyor. ilk idrarla yapilmamasi gerekiyor. yapilma saatini calisma durumunuza gore belirleyebilirsiniz. ornegin ben 7de esimi ise gecirirken ilk idrarimi yapiyorum tekrar uyuyorum uyanincaki idrarimla testi yapiyorum. gunde 1 defa yaparak ovulasyonu yakaladim hep. LH vucudumuzda hep vardir o yuzden test hep silik cikar burda onemli olan iki cizgininde ayni koyulukta oldugu günü yakalamak. bu koyu oldugu gün ve diger silindigi gun iliski olmali diye dusunuyorum. tabi bu size kalmis internette degisik bilgiler var iliskinin ne zaman olmasi gerektigiyle ilgili. en son 1 yıl önce kullanmistim bu ay tekrar denicem heyecanliyim o yuzden.

ECEdeniz8107 tahmini yumurtlama zamanini biliyor musun? ben testi kulĺandigimda bazen 12.gun bazen 14. bazen de 16.gun ovulasyonu yakaladigim aylar oldu o yuzden garanti olsun diye ben 10.gun basliyorum testi yapmaya. bence kacirmamissindir bugun basla canim yapmaya. bu arada ben hep labqick marka kullandim hic yanılmadım.

Insallah canim. 2 gun var aramizda benimde bugun 10.gunum. islakligim baslamadi henuz.

Allah yardimcin olsun canim

Adetlerimde azalma olmadi benim canim. ilk adetimi 40.gunde; 2. adetimi 29. gunde; son adetimi de 31.gunde oldum. oncesinde de ya 30 ya da 31 gunde adet olurdum. senin kanamada azalma varsa danış istersen bi dr.una.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…