- 9 Kasım 2016
- 331
- 456
- 33
- 30
Aaa öyle beddua mı edilir yaa. Boşver canım takma kafana herkesin bedduası tutsa..... yazma öyle insanlara cevapGaliba canım bide az önce bi başlıkta bi kız bebegini aldırmak istiyo diye çok kızdım evlide degilmiş kız beddua etti bebegini inş kucagına alamazsın dedi çok moralim bozuk
Aaa öyle beddua mı edilir yaa. Boşver canım takma kafana herkesin bedduası tutsa..... yazma öyle insanlara cevap
Soylediklerinin hepsi normal canim..kemik gibi gelen dedigin parmaksi bi cikintiysa oda mesanenin vajendeki uzantisi..oda cok normal yani merak etmeYa kizlarrr bosey sorcam ama affola şimdiden eşim içime bosaldiktn sonra azcik cikiuo tamam gerisi gidiyomu bilmiyorum sabah kalkınca hafif iç camasrmda oluyo normal mi borde ne diycem ben ilk aylarda çok ağrı çektim bir hafta sonra bizim iş oldu benim korkular yüzünden şimdi gayt iyiz ben parmagmi soktugmda içerisi o fotolarda ki gibi değil sanki boş kicamn bi alan yokda dar engebeli hatta kemik gibi birşey parmağıma geliyor buda normal mi
Canım fatos u ben etiketleyemiyorum neden acaba ? Bide isminin altında üzgün yazıyor niye ki ? Anlamadım...@fatos55 canım üzme kendini. O beddua dönüp dolaşır o kişiye ulaşır. Ne biçim insanlar var ya. Böyle bir beddua mı olur. Allah ıslah etsin. Çok sinirlendim ya. Hiç takma kafana.
Cunku banlanmis..o konuyu bende gordum baya herkes birbirine girmis konu iptal bircok kisi banlanmis.Canım fatos u ben etiketleyemiyorum neden acaba ? Bide isminin altında üzgün yazıyor niye ki ? Anlamadım...
Uyarı almış canim ..Canım fatos u ben etiketleyemiyorum neden acaba ? Bide isminin altında üzgün yazıyor niye ki ? Anlamadım...
Umarım olumlu sonuç alırsın Can'ım bende yaptım ve şuan iki gün geçti adetim sağ kasığım da batmalar var ve Hergün artıyo umarım hamileyizdirkizlar sogan kuru uyguludaim ve adet olmadim yarin kan vercem
Canim arkadasimin da gecen hafta adete 1 kala persemde 20 cikti.dr kimyasaldir bidaha bakarz demis hastanede calisiyor zaten..pazartesi 253 cikmis..insallah seninde vardir dusuk diye uzulme deger hic obemli deil artmasi onemliKızlar merhabaaaaa...
test yaptırdım 19.02 çıktı sonucum... ama daha 1 günüm var bata doktor kontrolüm cuma günü çok düşük gibi geldi değerim fazla sevinemedim ama işte çok karmaşık bi durumdayım :)))) cuma günü tekrarlanacak test zaten o zaman kesin sonucu görürüm herhalde demi? ( 2. Aşılamam bu arada)
Umarım olumlu sonuç alırsın Can'ım bende yaptım ve şuan iki gün geçti adetim sağ kasığım da batmalar var ve Hergün artıyo umarım hamileyizdir
Saol canım simdi 6 araliga kadar durmak yok insallah bu ay yildonumu hediyesi bebis olur insalllah:) canim ovulasyon testi nasil kullaniliyor acikca anlatirmisin gunde kac kez kac saat arayla catladigi nasil anlasiliyor
@Busra ozsoy34Canim bende aldim ovulasyon testini bugun elime ulasti sana birsey sorucam gec kalmamisimdir dimi bugun adetimin 12. gunu yarin yapicam nasil yapiliyor tam bilmiyorum ama bakalim
Insallah canim. 2 gun var aramizda benimde bugun 10.gunum. islakligim baslamadi henuz.evet doktorun bir bildiği vardır herhalde diye düşündüm bende canım. ne güzel geçen aydan sende aşağı yukarı tespit etmişsin çatlama gününü o günlerde bol değerlendirin Rabbim de ''Ol'' derse olacaktır inşallah.biz şuan gün aşırı devam ediyoruz bugün 11. günümüz bakalım :)
Allah yardimcin olsun canimCanım benim adet günümden bi gün önce leke geldi.adet gününde de kanamam başladı.pihtili pihtili.baya kanamam oldu.hatta 1 kere acillik oldum çok kanama ve sancidan.15 gündür devam ediyor kanamam ama çok şükür 4 gündür damla halinde azaldı.benim bebis biraz ugrastiriyor bizi ...beta degerim birazda kanama dan dolayi %60 yükseldi...ama çok şükür bugün normal iyiydi yani.iğne yapılmaya başladım haftada 1...11 ci haftada da rahim agzina dikiş atilacak.
Canim moralini bozma elbet bigun pozitifi gorucez Allah buyuk yeterki sagligiyla gelsinler varsin gec olsunYok kızlar ben negatiflerin kadınıyım
Adetlerimde azalma olmadi benim canim. ilk adetimi 40.gunde; 2. adetimi 29. gunde; son adetimi de 31.gunde oldum. oncesinde de ya 30 ya da 31 gunde adet olurdum. senin kanamada azalma varsa danış istersen bi dr.una.amin inşallah canım ama nedense benim hiç umudum yok çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum ben o testlerden hiç anlamıyorum canım açıkçası uğraşacak zamanımda yok kürtaj sonrası adetlerinde azalma oldu mu senin
Canim bat ne zamandi senin?Inanirmsn hic bi heyecn yaratmadi iki gun sonra bi dencm bidaha cnm baska markayla bu markayada pek guvnmyrm bn evdydm oyle yaptm insallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?