Hayirlisi olsun hakkimizda canim benim uzulme rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah tum isteyenlerede sanada.Ben o kadar takilmiyorum belirtilere cunku daha oncede cokca belirti yasayip adet oldgmu biliyorum.8 gun sonra belli olur hayirlisi insallahBen maalesef adet oldum cnm bi daha mart a kadar da şansımız olmicakhayırlısı buymuş inşallah senin vardır bebiş
O kadar dönerken bişey olmaz canım ya. Ben yüzüstü yatmıyorum ona dikkat ediyorım. Dün nisafirim vardı,bu akşam misafirim gelecek, yarın akşam da misafirim var :) dinlenmek lazım ama olmuyor iştedikkat et canımm.bende kiloluyum ya dönerken bişe olurmu diye korkuyorum oyüzden uyuyamiyorum :)
Tamam canım sağol24 saatliktir bence blmiyorum tam
Ay ben yüzüstü yatıyorum hep. Uyuyamiyorum baska türlü dun dikkat edim dedim uyuyunca geri dönmüşümO kadar dönerken bişey olmaz canım ya. Ben yüzüstü yatmıyorum ona dikkat ediyorım. Dün nisafirim vardı,bu akşam misafirim gelecek, yarın akşam da misafirim var :) dinlenmek lazım ama olmuyor işte
Bende laboauik aldim canim cok yesekkur ederim bu arada cok saol uygulamaya baslayalim bu ay insallah vesile olur insallah. Herpimize ugurlu gelir bu ay :)M mavs 24 @ECEdeniz8107 insallah ovulasyon testi bu ay vesilemiz olur. testi hergun ayni saatte yapmak ve testi yapmadan once min 2 saat sıvı almamak gerekiyor. ilk idrarla yapilmamasi gerekiyor. yapilma saatini calisma durumunuza gore belirleyebilirsiniz. ornegin ben 7de esimi ise gecirirken ilk idrarimi yapiyorum tekrar uyuyorum uyanincaki idrarimla testi yapiyorum. gunde 1 defa yaparak ovulasyonu yakaladim hep. LH vucudumuzda hep vardir o yuzden test hep silik cikar burda onemli olan iki cizgininde ayni koyulukta oldugu günü yakalamak. bu koyu oldugu gün ve diger silindigi gun iliski olmali diye dusunuyorum. tabi bu size kalmis internette degisik bilgiler var iliskinin ne zaman olmasi gerektigiyle ilgili. en son 1 yıl önce kullanmistim bu ay tekrar denicem heyecanliyim o yuzden.
@ECEdeniz8107 tahmini yumurtlama zamanini biliyor musun? ben testi kulĺandigimda bazen 12.gun bazen 14. bazen de 16.gun ovulasyonu yakaladigim aylar oldu o yuzden garanti olsun diye ben 10.gun basliyorum testi yapmaya. bence kacirmamissindir bugun basla canim yapmaya. bu arada ben hep labqick marka kullandim hic yanılmadım.
Bende senin durumundayım aynenGünaydın. Bugün herkes musmutlu olsun. Kimse üzülmesin. Hep güzel haberler alalım inşallah.
Bata 5 gün kaldı. Hamile gibi hissetmiyorum. Reglden önce her ay göğüslerim hassaslaşır ve normalde karnım 1 hafta öncesinden şiddetli ağrır,bu ay çok şiddetli ağrımıyor.
Umudumu kaybetmek istemiyorum yinede.
Canm benım ya hayırlısı olsun hıc degılse benım gıbı heran ne zaman gelcek dıye beklemeyeceksin onumuzdekı ay da olur ınsallah sıkma canınıAdet oldum benhayırlısı buymuş.. inşallah senin bebişin gelmiştir canm
Bişey olur mu bilmiyorun canım da evham işte benimki :) ben normalde de yüzüstü yatamazdım amaAy ben yüzüstü yatıyorum hep. Uyuyamiyorum baska türlü dun dikkat edim dedim uyuyunca geri dönmüşüm
Rabbim yazdıysa oluyor bizlerin yaptıkları sadece vesile. Allahım en kısa zamanda isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahYatmak tabi ki sırt üstü uzun süreli yatıyorum da, illa ki ertesi gün veya sonrasında gidiyorlar
BOY 1,70 KİLO 62 .Kizlar herkes kıloluyum dıyor kılolar kac ? ?
1.60 boy 57.5 kiloKizlar herkes kıloluyum dıyor kılolar kac ? ?
Bende istemsizce gerindim sonra korktum bişey oldumu diye.daha çok bişey hissetmeyince unutuyoruz sanırım:) evet canım bende öyleyim. Dün sol tarafıma yatıp eşime sarılayım dedim sonra rahat edemiyorum ben dedim sağ tarafıma döndüm :) bende sağ tarafımda daha rahat yatıyorum. Ama bugün uyuyakaldım, eşim işe geç kaldı diye ani kalktım yataktan, mekik çekersin ya hani o şekilde zorladım. Sonra da çok korktum bişey oldu mu acaba diye
günaydın hamileliğin ilk aylarında bulantı da yoksa dalıyor ınsan ben kızıma ahmıleyken merdıvenlerı zıplayarak cıkıyordum esım kolumdan tutu hamıle oldugunu unutun galiba diye uyarmıstı :) cok endıse etmeyın kendınızı de kısıtlamayaın hareket konusunda ama tabiki agır kaldırmak ve ani hareketlerden kacınmakta fayda var :)Bende istemsizce gerindim sonra korktum bişey oldumu diye.daha çok bişey hissetmeyince unutuyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?