2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Esime soyledim forumda biri boyle boyle diyor diye..olursa ona hediye alalim diyor
Bebisten guzel hediyemi olur kuzum bebis olsunda daha ne olsun varmi hic belirtin benim yogun bazen sari bazen beyaz akintim var kasik agrimda cok var bu aydan hic umutlu degilim ama yinede dinliyorum sanirim kendimi

Kizlar yaaa butun gun cam sildim ki benim evin camlari 3 evden coktur.bitane kiş balkonum var 12 camli bitane normal acik balkonum var komple camdan ibaret ve evin kendi camlari...ve simdi siddetli lodosla beraber yagmur basladi.evimizin etrafi yesillik olan toz toprak ve yagmur camlarimi kirletiyor ve ben suan icim gide gide izliyorum yaaa

Bebisten guzel hediyemi olur kuzum bebis olsunda daha ne olsun varmi hic belirtin benim yogun bazen sari bazen beyaz akintim var kasik agrimda cok var bu aydan hic umutlu degilim ama yinede dinliyorum sanirim kendimi
Insallah canim ya ama Aslina bakarsan bende ruyalarimdan dolayi umutlu deilim.yumurtlamam 2 gun once bitti simdi kasik agrim ve gogus ucumda hassasiyet var dunden beri...oda oluyor zaten hep.bakalim hayirlisi

adet günümde 35 di ama benim kanamam da vardı baya tam 2 kat artmadı başlarda.35 100 155 255 473 ...1 er gün ara ile ....kanama ve geç döllenme olduğu için.cuma 473 du bugün keseyi vajinal muayene ile gorduk
Canım keseyi görmüşsün ne güzel :) sevindim senin adına. Hadi bakalım darısı kalp atışına inşallah

Ayni seyi bende dusunuyorum kimyasal gebelikmi die of batin ertesi gunu 8.71 di, yarin tekrar kan aldirmaya gtcem cok dusuk degerim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…