Aynen ben de öyle yapıcaz ama bir yandan da içim gidiyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla gelsin bebişlerimizHim gecikmelerin olabiliyorsa 1 hafta dolana kadar bekle ozaman
Senden de razi olsun kuzum benimmm iyi ki varsinnn mor meneksem
Amin canim insallahAynen ben de öyle yapıcaz ama bir yandan da içim gidiyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla gelsin bebişlerimiz
Normal canim.lh yunurtlamadan sonra dusuyor cunkuBirde birşey sorcam ben kaç kez ovulasyn testi yaptım yumurtlamdn sonra heo silik çizgi çıktı normla mi
Olmus olabilir test yaptin mi canimKızlar şuan aşırı derece de sırt agrim ve karım agrim var adetim dediğim gibi gecikti olmuş mudur acaba hamilelik ben adet öncesi böyle sancılar hiç hissetmezdim ya bilmiyorum kafam allak bullak
Bebisten guzel hediyemi olur kuzum bebis olsunda daha ne olsun varmi hic belirtin benim yogun bazen sari bazen beyaz akintim var kasik agrimda cok var bu aydan hic umutlu degilim ama yinede dinliyorum sanirim kendimiEsime soyledim forumda biri boyle boyle diyor diye..olursa ona hediye alalim diyor
Hiç tek çizgi olmuyor ozaman canımNormal canim.lh yunurtlamadan sonra dusuyor cunku
Bir hafta gecikti adetim gecikmeden sonraki gün idrar testi yaptım negatif kan yapmadım korkuyorum ,Olmus olabilir test yaptin mi canim
Yani cok silik veya pembe olabiliyor..onemli olan tam koyuyu yakalayip sonra silinme gozlemlenmesiHiç tek çizgi olmuyor ozaman canım
Bence hemen tekrarlamalisin testiBir hafta gecikti adetim gecikmeden sonraki gün idrar testi yaptım negatif kan yapmadım korkuyorum ,
Insallah canim ya ama Aslina bakarsan bende ruyalarimdan dolayi umutlu deilim.yumurtlamam 2 gun once bitti simdi kasik agrim ve gogus ucumda hassasiyet var dunden beri...oda oluyor zaten hep.bakalim hayirlisiBebisten guzel hediyemi olur kuzum bebis olsunda daha ne olsun varmi hic belirtin benim yogun bazen sari bazen beyaz akintim var kasik agrimda cok var bu aydan hic umutlu degilim ama yinede dinliyorum sanirim kendimi
Ben yarın bi test daha alayim o zaman yine negatif çıkarsa çok üzülürüm yaBence hemen tekrarlamalisin testi
Canım keseyi görmüşsün ne güzel :) sevindim senin adına. Hadi bakalım darısı kalp atışına inşallahadet günümde 35 di ama benim kanamam da vardı baya tam 2 kat artmadı başlarda.35 100 155 255 473 ...1 er gün ara ile ....kanama ve geç döllenme olduğu için.cuma 473 du bugün keseyi vajinal muayene ile gorduk
Ayni seyi bende dusunuyorum kimyasal gebelikmi die ofBende kimyasal gebelik yaşadım ..39-57-83-157 arttı..2 gün arayla..benimde kanamam olmasına raağmen artış devam ediyordu.progestan kullandım ama doktor sağlıksız dedi müdahale etmedi.herhangi birşey vermedi..sonra düştüşimdi senin yazını okuyunca acaba mı dedim..
İnşallah canım benimHmm inş benmde ağrır :) yani inş hamileyimdr
Yatmak tabi ki sırt üstü uzun süreli yatıyorum da, illa ki ertesi gün veya sonrasında gidiyorlarGidiyor tabiki. Ben ilişkiden sonra 2 saate yakın yatıyordum
Yatmak tabi ki sırt üstü uzun süreli yatıyorum da, illa ki ertesi gün veya sonrasında gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?