Ne guzel yaa bende aylardir cocuk meselesini dusunup buralarda dolasmaktan uyuyamiyrm.hayatim alt ust oldu eskiden 12 olmadan yatar uyurdum simdi her han her dakika her saniye bu skinti....bizede dua et olurmu insallah sende yarin gorursun kesesini canim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.darisi da basimiza olsunCanım 3. Adetten sonra toparlıyo rahim ben düşük yaptığımda 45 gün adet olmadım ve olduğumda da çok az olmuştum
İnşallah canımmm allahım iateyen herseke nasip etsin inşallah sualarımdasınız hepNe guzel yaa bende aylardir cocuk meselesini dusunup buralarda dolasmaktan uyuyamiyrm.hayatim alt ust oldu eskiden 12 olmadan yatar uyurdum simdi her han her dakika her saniye bu skinti....bizede dua et olurmu insallah sende yarin gorursun kesesini canim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.darisi da basimiza olsun
Korkma canım inşallah vardır ama eğer yoksa acele etme ki rahmin dinlenmiş olsun ALLAHIM İNŞALLAH VARDIR gönlünden gecen oşur inşallahİnşallah. Korkyrum test ypmya bi dusuk yaptım ve tekrarlamasndn korkyrum
4. kayip olmasina ragmen dr normal denemeye devam diyebildi bana.. ne kadar 4 defa tesaduf olamaz ya desemde olur olur diyebildiler.. bu hasar testini arastirarak buldum ve dr.a sebebi bu olabilir mi dedigimde tabi olabilir dedi.. ee madem olabilir neden boyle bi testten bahsedilmiyor! su an aklima gelince gerildim yine.. tabi uzun lafin kisası yaşayacağım varmıs.. insallah bu tedavi vesilem olur hepimiz kavusuruz bebeklerimize Amin.Tskr ederim Canım iki senedir bebek istiyorduk olmadi ikimizde Kontroller olduk sorun yok sadece bekleyin denildi taki üc aya kadar iki kimyalsal gecirdim uzun süren bekleyisin sonunda hayal kirikligi cok zor ama sunada inaniyorum Canım bizden giden meleklerimiz bize geri gelecekler hayirlisiyla inşallah sendende hamileyim haberini aliriz canım ama söyledigin gibi DNA icin Doktora danisiriz tskr canım
Ben 2 tane düşük yaptım ilki 31 aralık yılbaşı akşamı 1 buçuk aylıktı 2. Ayına gircektik. 2.side maysın 22si 5 ay olduİnşallah sağol cnm. Sen ne zaman düşük ypton ?
Rica ederim canim bildigim kadariyla elimden geldigince..Bugun yaptim canim ikinci cizgi hafif silik cikti fotograflamadim ama yarin sabah tekrarladigim zaman fotograflarim verdigin bilgiler icin cok tsk ederim canim
Canım ben 2 düşük yaptım diye beni genetik bölümde araştırmaya aldışar karı loca köklere bakılıyo doktorunu acilen değiştir4. kayip olmasina ragmen dr normal denemeye devam diyebildi bana.. ne kadar 4 defa tesaduf olamaz ya desemde olur olur diyebildiler.. bu hasar testini arastirarak buldum ve dr.a sebebi bu olabilir mi dedigimde tabi olabilir dedi.. ee madem olabilir neden boyle bi testten bahsedilmiyor! su an aklima gelince gerildim yine.. tabi uzun lafin kisası yaşayacağım varmıs.. insallah bu tedavi vesilem olur hepimiz kavusuruz bebeklerimize Amin.
Çok heycanlıyım kızlar uykum gelmiyo ya resmen sabah 10 da randevum var bebişin kesesine bakıcaz yaaa
İnşallah canım inşallah tek temennim sağlıklı olması gerisi hiç önemli değil benim içinNonipo iyi haberlerle hayirli haberlerle gel insallah sen de benim gibi kayiplar yasamissin. yasayan bilir..
Icini ferah tut bu kez saglikli Allahin izniyle
Canim gecmisolsun kurtajmi oldun dusukmu yaptin?Doktor ilk adet kanaması geçirdikten sonra tekrar kalabilirsin bebek çok küçüktü 6 haftalikti. Doktorun beklemene gerek yok ilk adetimi geçirmenin yeterli rhmin cok zorlanmadı bebek çok küçük olduğu için cünkü dedi.
Doktor ilk adet kanaması geçirdikten sonra tekrar kalabilirsin bebek çok küçüktü 6 haftalikti. Doktorun beklemene gerek yok ilk adetimi geçirmenin yeterli rhmin cok zorlanmadı bebek çok küçük olduğu için cünkü dedi.
Bana belki kızıcaksın ama canım doktorların her dediğinede güvenme bende düşük yaptığımda banada hiç bekleme dene olur demişti ama olmadı ne kadar küçük oşsada rahim bi bebek inşa ediyodu ona kendini hazırlamıştı ve rahim kendini çok cabuk toparlayan bi yapısı yokDoktor ilk adet kanaması geçirdikten sonra tekrar kalabilirsin bebek çok küçüktü 6 haftalikti. Doktorun beklemene gerek yok ilk adetimi geçirmenin yeterli rhmin cok zorlanmadı bebek çok küçük olduğu için cünkü dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?