- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
Canım 3. Adetten sonra toparlıyo rahim ben düşük yaptığımda 45 gün adet olmadım ve olduğumda da çok az olmuştumKızlar merhaba. Ben 12 eylülde dusuk yaptım kürtaj olmadım. 13 ekimde adet oldum. Şuan halen adet olmadım. Karnım sis akintim var beyaz şeffaf. Ama adet belirtileri yok bende şuan hiç. Önceden 2 gün önceden adet olacağımı anladım. Şuan adet ne zaman olacağım onu hesaplayamiyorum
Guzel uykusuzluk bunlar insAllah hersey yolunda gider keseyi gorursun darisi kalp atisini duymaya insAllahÇok heycanlıyım kızlar uykum gelmiyo ya resmen sabah 10 da randevum var bebişin kesesine bakıcaz yaaa
Çok heycanlıyım kızlar uykum gelmiyo ya resmen sabah 10 da randevum var bebişin kesesine bakıcaz yaaa
Suan yumurtlama donemi olabilir..iki parmagin arasinda 5 6 cm uzayan akintiyi yakaladiktam 2 hafta sonra det olunur canim normal sartlarda..gebelik yoksa tabiKızlar merhaba. Ben 12 eylülde dusuk yaptım kürtaj olmadım. 13 ekimde adet oldum. Şuan halen adet olmadım. Karnım sis akintim var beyaz şeffaf. Ama adet belirtileri yok bende şuan hiç. Önceden 2 gün önceden adet olacağımı anladım. Şuan adet ne zaman olacağım onu hesaplayamiyorum
Hic test yaptinmi canim belki bebis vardirKızlar merhaba. Ben 12 eylülde dusuk yaptım kürtaj olmadım. 13 ekimde adet oldum. Şuan halen adet olmadım. Karnım sis akintim var beyaz şeffaf. Ama adet belirtileri yok bende şuan hiç. Önceden 2 gün önceden adet olacağımı anladım. Şuan adet ne zaman olacağım onu hesaplayamiyorum
Ayyy inşallah ya inşallahhhhGuzel uykusuzluk bunlar insAllah hersey yolunda gider keseyi gorursun darisi kalp atisini duymaya insAllah
Canım inşallah bebiş vardırda o yüzdendir . ama sen 1 ay daha rahmini dinlendir bence yeni düşük yapmışsınBende ilk adetimi tam 30. Günde oldum. Tuhafima giden şuan hiç belirtim yok. Hiç korunmadik eşimle ve şuan akintim var. İnşallah nasip artk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?