2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben ilaç kullanamıyorum. Bu yaşıma kadar bir ağrı kesici dahi kullanmadım. Bu benim elimde olsa kullanırım tesekkur ederim yinede canm çok sağol :))

Ben ilaç kullanamıyorum. Bu yaşıma kadar bir ağrı kesici dahi kullanmadım. Bu benim elimde olsa kullanırım tesekkur ederim yinede canm çok sağol :))

Hamile kalinca gorursun ben ilac kullanmiyorumlari :):) kocaman kocaman vitaminleri nasil icicen o zaman

Bunu da minigim dogunca yapmak istiyorum fikir olsun hem de sizlere masaAllah nasılda tatlı Allahım duy sesimizi dualarimizi herseyi gören bilen merhameti sonsuz Allahim mübarek cuma gecesi hürmetine bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip et hamilelere sağlıkla kucaklarina almayi nasip et doğmuş dünyaya gelmis evlatlarin sağlıklı vatana millete anasina babasina hayırlı güzel huylu olmalarini nasip et Amin

canım o ev senin evin.sen ole yaparsan daha rahat ederler.tv de onlara kalir.sen evdeki hiçbir eşyanın yerini degistirtme.anlasinlar orası senin oldugunu.ostedigin vakit tv bak.gec saatlere kadar otur esinle.kahkahalar at rahatsız olurlar muhtemelen

Allah yardimcin olsun cnm ama bence kendi evinde odaya kapanma orası senin evin ne demek eşyaların yerini degistirmek izin verme akşam biz bunu izliyoruz de tv i istediğini aç bu şekilde daha çok tepene bindirirsin esin kirilacak diye hiç düşünme bence sen kiriliyorsun bu şekilde sen uzuluyorsun sizin huzurunuz kalmaz ki böyle tamam beraber oturan bir sürü insan var ama saygı çerçevesinde birbirine nefes aldirtarak yani bence eşini kenara çek artık dayanma gücüm kalmadı benimle bebeğimiz olsun mutlu olalım istiyorsan bu bu şekilde olamaz maalesef de Allahım yardimcin olsun tez zamanda giderler inşallah

Amin insallah Hayırlı Cumalar

Kizlar gunaydin benim bat 15 kasimdi ama dun gece kirmizilar geldi bir iki damla hafif agrim da vardi bugun lavaboya ciktigimda gelmedi biraz agrim var adet mi oldum ustune gorme olabilir mi?

Canım normal bence benimde ara ara giriyor panik yapma ama doktorunada mutlaka sor geçmiş olsun.

Canım normal bence benimde ara ara giriyor panik yapma ama doktorunada mutlaka sor geçmiş olsun.
Canım ben de tüp bebek tedavisi gördüm bugün 6.günüm benim de iki gündür belim acayip ağrıyor sırt üstü yatıyorum duramıyorum ağrıdan yan yatiyorum bu defa da kasiklarim ağrıyor bu hamilelik belirtisi mi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…