2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayırlısı olsun hakkında canım

S

Hemen sağlık bakanlığına dilekçe yaz iki hastaneyi de şikayet et tazminat davası aç insan hayatı bu kadar ucuz olmaz hakkını ara mutlaka

Canım çok geçmiş olsun, neyse ki sana bebeğine bir şey olmamış gerçekten insanlarda hiç insaf kalmamış. Ne demek oluyor tüm bunlar ya!!

ben bu ay bal çörek otu tarçın karışımı yapayım diyorum sen denedin mi hiç? inofolik alıcaktım ama birde bunu deneyeyim bu da yumurta geliştiriciymiş hamile kalan baya var belki işe yarar
Canım duydum evet ama hiç yapmadım. Yumurta geliştiriciymiş evet, doktorlar bana hiç bu yönde olumsuz bir şey demedikleri için denemek aklıma gelmedi açıkçası... Ay hadi bu vesilen olsun canım, sağlıklı hayırlı bebiş haberleri ver bize

Dontsay canım yazını alıntılayan kızlardan gördüm hemen "bimer"e yaz ama tane tane doktorların ve hastanelerin adlarını da ayrıntılı bir şekilde yaz... hatta suriyeli sanıldığını gerçekten suriyeli bile olmuş olsan bir insana heleki hamile birine bu şekilde davranılmaması gerektiğini falan da ekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…