- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Sirtimda cikti benim bi tane kuzum baska ckmadiNonipo @senzalize33 F Findikkiran canım sizin sivilceler ne durumda ? Bende çok sivilce çıkmaya başladı
Benm degerime bakilmadi canim bilmiyorum ondanKızlar merhaba 4 hafta 4 günlük hamileyim progesteron değerim 55.66 cıktı nasıl sizce iyi mi
Gobegin düsmesinden bahsediyor canimNASIL YANİİ HİÇ DUYMADIM ÖYLE BİRŞEY
Catlamistir senin de inşallah. Hayırlısı olsun hepimiz için.Inşallah canım Ya Ben de Hemen adet sonrası mi yumurtam çatladı diye düşünüyorum Ya da Hiç mi catlamayacak anlamadım çok sinir bozucu Ya. aynen bekleyip göreceğiz. Hayırlısı Olur İnşallah
İnşallah canım İnşallah Hayırlısıyla hepimiz kavuşalım yavrularimizaCatlamistir senin de inşallah. Hayırlısı olsun hepimiz için.
Ayy bana çok uzun geliyooo annem bu hün doktora bizim kız biraz deli dolu deuinve doktorda birtane var ondan demez mi koptum vallakis ha 23 ha 25 ne farkeder benimde var baya :)
Yani okadar aklin takildiysa adete 1 hafta kala progesteron testi yaptr.6 nin uzerindeyse gercek bi yumurtlamadir...cunku her ay adet oldugumuz her ay yumurtladigimiz anlamina gelmiyor.ama yinede ben ovu testi ilk defa bu ay kullandim bende 3 kere koyu cizgi yakalim 3 ude ertesi 2 gun silik ti..bakalim ne olcak bu ayEvet canım düzenli 28 günde bir olurum. dusukten Sonra Biraz değişmişti Ama 2 aydır gene düzenli Geçen Ay yumurtam çatladı Ama Bu Ay Niye böyle oldu anlamadım
Totem mi yaptin bakalim ise yararsa bizde yapariz insallahBende hamilelik takvimi ekledim. Bat 4 gün sonra. İnşallah busefer hamileyimdir. :))
hayırlısı olsun canim kalp atışınıda duy biran önce inşallahEbet canım çok sağol
Olmadı Öyle yapacağım canım Artık. Geçen Ay yakalamıştım koyu çizgiyi Ama eşim yoktu yanimdaYani okadar aklin takildiysa adete 1 hafta kala progesteron testi yaptr.6 nin uzerindeyse gercek bi yumurtlamadir...cunku her ay adet oldugumuz her ay yumurtladigimiz anlamina gelmiyor.ama yinede ben ovu testi ilk defa bu ay kullandim bende 3 kere koyu cizgi yakalim 3 ude ertesi 2 gun silik ti..bakalim ne olcak bu ay
Canim super bugun iliski oldu dimi? yarin sabahta testi yap ve yarinda mutlaka iliski olsun bence
O mucizeyi yasayalim hayirlisiyla cikarsin canim nasil kendini iyi hissedeceksenanladım canım çok iyi yapıyorsun dinlen bende hamile kalırsam işten ayrılmayı düşünüyorum çok zor oluyor
Bence test yapmaya devam et çünkü benim 22. Günde ovulasyon testi çift çizgi çıktıKızlar bana bir akıl verin ya adetimin 10. gününden beri ovulasyon testi yapıyorum bugün 19. gün ama hep silik çizgi var tam koyu çıkmadı acaba yumurtlamıyor muyum böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Totem mi yaptin bakalim ise yararsa bizde yapariz insallah
Bgun misafir vardi giremedim yok oyle koy gibi bir yerde degiller ugraslari yok dile getrdm bi gun cok siddetli kavgada ettim bunaldm diye evin tek oglu esim bide gorumce var o evli baska kiminle kalcm bn fln dedilero nasıl bir saçmalıktır ya olur mu öyle şey valla canım Rabbim yardımcın olsun. bunların memleketleride işleri güçleri yok mu gitsinler kendi evlerine .rahatsızlığınızı dile getiriyor musunuz peki tepkileri ne oluyor
Zatn soyle bi sorun var ki esiyle ayri yatiyor kaynanam oturma odasinda esi misafir odasinda bizde yatak odadindyz mecburen kv yatnca cikiyrz odadan tv yi kapatp bzm durum cok karisik bilmiyom bu kistan sonra giderler dedi esim bu gun konusmus annesyle bn annme gidecektm izin vermedi esim sik disini bi kac ay daha dedi bnde rahat degilimde napim ki dedicanım o ev senin evin.sen ole yaparsan daha rahat ederler.tv de onlara kalir.sen evdeki hiçbir eşyanın yerini degistirtme.anlasinlar orası senin oldugunu.ostedigin vakit tv bak.gec saatlere kadar otur esinle.kahkahalar atrahatsız olurlar muhtemelen
İnşallah canım hayırlısı hepimiz içinenim adet gelecek sanirim canim. rahmim kaskati. kuru. adet ocesi.boyle okur. umarim sende vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?