Hadi hayırlısı bakalım benim de erken geldi dun. miktarı az ama pıhtı olarak degil bir de halsizim çok arada bulantı hissi oluyor bklm bilmiyorum.Ovu testlerim hazır, hamilelik takvimim de hazırtüm ekipmanlarımla yeni aya hazırım kızlaaaarrr reglim dün bitti, sezonu açıyorum...
dün pembe kahverengi karışık lekelenmem oldu canım ben yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm çünkü adetten 5 gün önce hiç lekelenmem olmazdı bu sabah kalktığımda iç çamaşırımda kahverengi kırmızı yoğun bir şekilde kanama gördüm hala devam ediyor yani bildiğin regl oldumCanıim ben de aynı durumdayım ama bulantı hissi de oluyor arada bir de çok halsizim adet olmamisimdir umarımpihtisiz çok kırmızı değil sadece silince geliyor lavaboda. Senin nasıl çok mu geldi??
Hadi inşallah canım ya. Batdassiz amanbenim biraz erken geldi boyle olmazdı benim. Ustune mi gordum acaba??Bende hamilelik takvimi ekledim. Bat 4 gün sonra. İnşallah busefer hamileyimdir. :))
bu kadar cani olabiliyorlar işte canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine direk bimer e şikayet edebilirsin çabuk cvp geliyor ordan. Sağlık bakanlığı şikayet hattına da yap böyle davranmak ne demekmiş görsünlerİnanın böyle birşey yok yazdıgım saatten bu yana başıma gelenler cidden içler acısı,Demekki rabbim korudu bizi, Durumum ciddi olsa bu insanlar tarafından ölüme terk edilecektim,Paran varsa rezil oldugunu,Paran yoksa gördügün o insafsız muameleyle kafayı yiycektim canımın acısınamı,Yoksa bu yapılanlara mı şaşırsam Aklımı oynattım resMen, Kendi doktorumu aradık özel hastahane meşhur bir hastahane adını vermiycem ama adı batsın yaşadıgım şehirde bi bı bi devlet var neyse doktorumda o hastahanede diye acile gittik,Gelir muayne eder bakar diye gittigimizde agrı kesici vurup gönderelim biz sizi yarın doktorunuzla görüşün doktor acile gelmiyor öyle bir adetleri yok zaten acilde ultrason cihazımız Yok diyince eşimde sinirlendi bende hastahaneden ayrıldık devletten medet umduk,Devlete gittigimizde o agrıyla bekliyorum doktorun yanına girdim erkekti kocamı almadılar yanıma, neyin var dedi 13 haftalık hamileyim şiddetli kasık agrım var dedim,geç yat şuraya karnını aç dedi yaptıgı o muameleyi anlatamam sanki tövbestagfurullah çocugum şey evli degilimde bildiginiz o muameleyi yaptı,Neyse sinirlendim gittim evladım için yattım geldi konuşmadan ultrasona bakacaktım merakla iyimi diye sen bakamazsın dön duvara sonra aldırmaya kalkıyorsunuz umut baglıyorsunuz flan filan diye saçmaladı,bişey yok kalk idrar ver dedi dişarıya çıktım bekliyorum sancılı oldugumdan başımdaki şal bir tuhaf örtülmüştü halim yoktu ve suriyeli işte ne olacak dendigini duydum suriyeli sanıldım ve yapılan şeyler ortada acımasızca,Eşim fark etti kavga etti adamın üstüne yürüdü,Onu tutmaya çalış o halimle onu durdurmaya çalışacam derken artk gücümü kaybettim ve düşüp bayılmışım eşim çaresiz geri özele götürmüş serum flan sonra eve geldik yani kaynanama saolsun o baktı uyuya kalmışım igne etkisiyle ama şikayet edecem diye yemin ettim sizce nerelere şikayet edebilirim. Bu insanları ?
Hadi ya bazen olabiiyormus ama ben çok duydum kuzum. Bence bir test yaptır sen bat ne zamandı normalde??dün pembe kahverengi karışık lekelenmem oldu canım ben yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm çünkü adetten 5 gün önce hiç lekelenmem olmazdı bu sabah kalktığımda iç çamaşırımda kahverengi kırmızı yoğun bir şekilde kanama gördüm hala devam ediyor yani bildiğin regl oldum
bat 15 kasımdı.. yok test yaptırmam artık bildiğin regl oldumHadi ya bazen olabiiyormus ama ben çok duydum kuzum. Bence bir test yaptır sen bat ne zamandı normalde??
Normalde kac gunde bir oluyorsun duzenlimi canimKızlar bana bir akıl verin ya adetimin 10. gününden beri ovulasyon testi yapıyorum bugün 19. gün ama hep silik çizgi var tam koyu çıkmadı acaba yumurtlamıyor muyum böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
İnşallah yerleşmedir canım. Kesildiyse umutlanabilirsin bence :)Hadi hayırlısı bakalım benim de erken geldi dun. miktarı az ama pıhtı olarak degil bir de halsizim çok arada bulantı hissi oluyor bklm bilmiyorum.
Kizlar bisey soylemek istiyorum ben bisey duydum .. Bebek yuvasi diye bsy varmis o agir kaldirdigimizdan dolayi yukari kayiyormus ve bu yuzden kari koca tahlilleri temiz cikan kisilerin bu yuzden cocugu olmuyo. Ablamda oyleydi bi akrabamiz karnina bardak atti ve yuvayi yerine koydu bu ay hamile oldugunu ogrendik bunu daha once duyan oldumu
Ben varim :) 16. gune kadar hep silik çizgi vardı. Eşit koyuluktaki cizgiyi hic gormedim, 16. gun hayalet oldu. 16. gun doktora gittim yumurtan catlamis dedi. Benim de bugün 19. günüm :) Beklemedeyiz hayirlisi olsun insallah.Kızlar bana bir akıl verin ya adetimin 10. gününden beri ovulasyon testi yapıyorum bugün 19. gün ama hep silik çizgi var tam koyu çıkmadı acaba yumurtlamıyor muyum böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Evet canım düzenli 28 günde bir olurum. dusukten Sonra Biraz değişmişti Ama 2 aydır gene düzenli Geçen Ay yumurtam çatladı Ama Bu Ay Niye böyle oldu anlamadımNormalde kac gunde bir oluyorsun duzenlimi canim
Yogun gelen bir kanama yok zaten canım bakalim bekleyecegim nasipİnşallah yerleşmedir canım. Kesildiyse umutlanabilirsin bence :)
Inşallah canım Ya Ben de Hemen adet sonrası mi yumurtam çatladı diye düşünüyorum Ya da Hiç mi catlamayacak anlamadım çok sinir bozucu Ya. aynen bekleyip göreceğiz. Hayırlısı Olur İnşallahBen varim :) 16. gune kadar hep silik çizgi vardı. Eşit koyuluktaki cizgiyi hic gormedim, 16. gun hayalet oldu. 16. gun doktora gittim yumurtan catlamis dedi. Benim de bugün 19. günüm :) Beklemedeyiz hayirlisi olsun insallah.
anladım canım çok iyi yapıyorsun dinlen bende hamile kalırsam işten ayrılmayı düşünüyorum çok zor oluyorCanim benim calistigim merkez burdaki ofisini kapatarak baska sehre tasidi. o yuzden ayrilmak zorunda kaldim. esimde bikac ay dinlen is arama dedi ben de oyle istedim dinlenmek adina. haziran gibi tekrar is arayisim olur diye dusunuyorum. epey yorulmusumki su an henuz sıkılmıyorum.
Him hayirlisi canim ya. Bir dahaki sefere insallahbat 15 kasımdı.. yok test yaptırmam artık bildiğin regl oldum
Hadi inşallah canım ya. Batdassiz amanbenim biraz erken geldi boyle olmazdı benim. Ustune mi gordum acaba??
Canim cift cizgi hep olur eger her iki cizgide ayni koyuluktaysa yumurtlamaya az kalmis demektir. fotografini buraya yüklersen belki daha net yorum yapabilirim. testin koyu ciktigi gun ve diger siliklestigi gun iliski olmasi daha garanti olur gibi. yani ben oyle calisicam bu ay.
Canim ustteki dun alttakide bu sabahki bu sabah ikiside ayni koyuluktaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?