2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ovu testlerim hazır, hamilelik takvimim de hazır tüm ekipmanlarımla yeni aya hazırım kızlaaaarrr reglim dün bitti, sezonu açıyorum...
Hadi hayırlısı bakalım benim de erken geldi dun. miktarı az ama pıhtı olarak degil bir de halsizim çok arada bulantı hissi oluyor bklm bilmiyorum.

Canıim ben de aynı durumdayım ama bulantı hissi de oluyor arada bir de çok halsizim adet olmamisimdir umarım pihtisiz çok kırmızı değil sadece silince geliyor lavaboda. Senin nasıl çok mu geldi??
dün pembe kahverengi karışık lekelenmem oldu canım ben yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm çünkü adetten 5 gün önce hiç lekelenmem olmazdı bu sabah kalktığımda iç çamaşırımda kahverengi kırmızı yoğun bir şekilde kanama gördüm hala devam ediyor yani bildiğin regl oldum

Kızlar bana bir akıl verin ya adetimin 10. gününden beri ovulasyon testi yapıyorum bugün 19. gün ama hep silik çizgi var tam koyu çıkmadı acaba yumurtlamıyor muyum böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

bu kadar cani olabiliyorlar işte canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine direk bimer e şikayet edebilirsin çabuk cvp geliyor ordan. Sağlık bakanlığı şikayet hattına da yap böyle davranmak ne demekmiş görsünler

Hadi ya bazen olabiiyormus ama ben çok duydum kuzum. Bence bir test yaptır sen bat ne zamandı normalde??

Normalde kac gunde bir oluyorsun duzenlimi canim

NASIL YANİİ HİÇ DUYMADIM ÖYLE BİRŞEY

Ben varim :) 16. gune kadar hep silik çizgi vardı. Eşit koyuluktaki cizgiyi hic gormedim, 16. gun hayalet oldu. 16. gun doktora gittim yumurtan catlamis dedi. Benim de bugün 19. günüm :) Beklemedeyiz hayirlisi olsun insallah.

Ben varim :) 16. gune kadar hep silik çizgi vardı. Eşit koyuluktaki cizgiyi hic gormedim, 16. gun hayalet oldu. 16. gun doktora gittim yumurtan catlamis dedi. Benim de bugün 19. günüm :) Beklemedeyiz hayirlisi olsun insallah.
Inşallah canım Ya Ben de Hemen adet sonrası mi yumurtam çatladı diye düşünüyorum Ya da Hiç mi catlamayacak anlamadım çok sinir bozucu Ya. aynen bekleyip göreceğiz. Hayırlısı Olur İnşallah

anladım canım çok iyi yapıyorsun dinlen bende hamile kalırsam işten ayrılmayı düşünüyorum çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…