2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

A
yyY allah insalah bizede nasip eder amin :) tebrikler hayirli olsun hamis anneler

Kızlarr eşim test almiş yaptık silik çıktı sizce olmama ihtimali var mıı ? ? Silik cıktı ya korkuyorum oglumla oynarken falan yanlıslıkla karnıma falan vuruyor bişey olur mu kı ? ?

Evet bugun oldu bende oyle dusunuyorum yarinda calismalara devam sen ne yaptin canim ovulasyon testini
Canim cok guzel devam et. benim bugun 11.gunum. asagida ekledim fotografini. Testi ayni saatte yapmaya devam. 15.gunlerde koyulasir diye dusunuyorum. 7.8. ve 11.gun iliski oldu. koyulasana kadar gunasiri calisma koyu oldugu gun ve diger gunde iliski olur sonra belirti arama donemi baslar:)

Canim insallah vardir testi yuklesene bakalim bizde. cizgi hemen belirdi mi?
Belirdi denedım ama yukleyemıyorum canım telefonumun mobıl sınyal sorunu var sımdı oglumu sallıyordum ayagımda altımda gunluk ped var ne olur ne olmaz dıye ıslandı resmen altım uyuttum oglanı hemen tuvalete kostum baktım yıne akıntı ama rengı sarıdan bıraz koyulasmıs kahve sarı gıbı degısık kahverengı gıbı degıl ama sarı gıbı de degıl arasında bısey bılmem anlatabildım mı

Canim insallah vardir gununde geceli bikac gun oldu gec dollenmedir ve saglikli gebeliktir insallah. akinti normal kanama olmadigi surece hepsi normal. dikkat et kendine kan vermende fayda var.

Aslında gecen ay daha once hıc basıma gelmeyen bısey oldu adetten bıkac gun once pembe kan geldı gunumden bıkac gun snra da kahverengı akıntı geldı sonra da adet oldum 7 sınde oldum 10 unda bitti bu ay da bır kg aldım ama oyle olsa bıkac gun once test yapmıstım evde negatıftı cıkardı demı gecen aydan olsa

Canim insallah vardir gununde geceli bikac gun oldu gec dollenmedir ve saglikli gebeliktir insallah. akinti normal kanama olmadigi surece hepsi normal. dikkat et kendine kan vermende fayda var.
Canım ben korunmayı bıraktugımız zamnda 11gun gecıkme yasamıstım ve sılik cızgı ıle doktora gitmiştim kanda negatıf gordum o yuzden esım bekleyelım bırZ dedı yoksa bn pazartesi gitcdktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…