- 11 Kasım 2016
- 56
- 37
- 3
- 31
HosgeldinMinnosnur33 testi yarin baska markayla tekrarlarsan biraz daha netlesir durumun insallah yaniltmaz canim
Anlattiklarin ustune görme gibi durmuyo bence canim cunku bu durumda testi yaptiginda 6-7 haftalik hamile olmaliydin ve bu idrar testinde cikardi bence. tum sorularin cevabi kan testinde canim bu surecte dikkat et kendineAslında gecen ay daha once hıc basıma gelmeyen bısey oldu adetten bıkac gun once pembe kan geldı gunumden bıkac gun snra da kahverengı akıntı geldı sonra da adet oldum 7 sınde oldum 10 unda bitti bu ay da bır kg aldım ama oyle olsa bıkac gun once test yapmıstım evde negatıftı cıkardı demı gecen aydan olsa
Biraz daha bekle o zaman canim insallah bebegin gelmistirCanım ben korunmayı bıraktugımız zamnda 11gun gecıkme yasamıstım ve sılik cızgı ıle doktora gitmiştim kanda negatıf gordum o yuzden esım bekleyelım bırZ dedı yoksa bn pazartesi gitcdktım
Bence testi 1 kez baska marka test ve ilk idrarla tekrarla cift cizgi cikarsa ki insallah cikar kan verirsin olur ki cikmazsa adet gununu beklersinHoş bulduk canım benim tşk ederimfriendlyfriendly Inşallah canım yarın deneyeceğim paylaşırım burdan sonucumu . bir kaç kez mi tekrarlıyım yani testi?
Bence testi 1 kez baska marka test ve ilk idrarla tekrarla cift cizgi cikarsa ki insallah cikar kan verirsin olur ki cikmazsa adet gununu beklersin
Kasiklarimda ara ara kramp gibi sanci oluyor aradada sanki tuvaltm varmsta epey tutmusum gitmemisim gibi bir agri
O kadar yürekten istiyoruzki Allah nasip edecek inaniyorum. hadi iyi haberlerle gel o halde canim guzel haberini bekliyoruzAynen canım doğru öyle yapiyim daha sağlıkli böyle yapmak. Inşallah cikar cift çizgi çok istiyorum artık hamis olmak. Adet gunum zaten yarin canim 12si...
O kadar yurekten istiyoruzki Allah nasip edecek inaniyorum. hadi iyi haberlerle gel o halde canim guzel haberini bekliyoruz
Benim adete 7 gun kala hafiften koyulasmaya baslamisti resmini bulursam atarim bi bakimdeOvulasyon testleri hamilelik avrsa yumurtlamadan kac gun sonra koyulasiyor tekrar ortalama
Tamam canim bende 1 hafta kala baslayim tekrar yapmaya belki koyulasirBenim adete 7 gun kala hafiften koyulasmaya baslamisti resmini bulursam atarim bi bakimde
Bat 9 kasimdi bu 4 kasimda ki ovu testi oncekileri bulamadim ama bundan az daha acikti 2 gun once yaptigimBelki sonra koyulasir gec dollenme falan olduysa canim..jayirlisi olsun insallah
Insallah olur Rabbim nasip eder insallah bu ay bu koyuluktayken idrar testinde silik cikmisti bi deTamam canim bende 1 hafta kala baslayim tekrar yapmaya belki koyulasir
Ya korkma canim benim de silik çıktı ilk kanda 60 ti silikken tam gebelik olmuyor da ne daha cok yeni bence sen gonlunu ferah tut resmi atsana bii
Benim de hep çıkardı yüzümde ama cikmadi kuzum herkeste farkli ama bu canimİyi aksamlar kizlar hamile olanlara bir soru sorucam.Adet olmadan once sivilcesi cikip adet olcagni anliyanlardanim yani genelde oyle oluyor.Acaba sivilcesi ciktgi halde hamile oldgnu ogrenen var Mi?Ama tabi benim gibi sivilcesi normalde adetten once cikan biri olmasi lazim.Benim kasiklarm cok fena agriyor dunde asiri migdem bulandi ara ara yine oluyor.Gecen aylarda hic bu kdr belirti yasamamistm.Cok umudum yok acikcasi yine adet olurum diye bekliyorum ama bu kasik agrilari ve migde bulantisi aklimi karstirdi.Ama sivilcm cikti o yzden adet olucam heralde diyorum
Insallah yaa artik cok ozeniyrm bu ay iki yakin arkadasimda 2. Cocuklarina hamile ve yasitimlar..onlarin o sevince hamileyim demeleri nekadar guzel bi duygudur bende yasamak istyorum.Insallah olur Rabbim nasip eder insallah bu ay bu koyuluktayken idrar testinde silik cikmisti bi de
Aynen canim 5 gun kala lh boyleydi gebelik testinde de silikti ama belliydi . insallah olucak dualarim hep sizinle ovu testi yap atsana yarin bi bakalimm ona daInsallah yaa artik cok ozeniyrm bu ay iki yakin arkadasimda 2. Cocuklarina hamile ve yasitimlar..onlarin o sevince hamileyim demeleri nekadar guzel bi duygudur bende yasamak istyorum.4 kasimdami idrarda cikmisti canim..baya koyulasmis gercekten 5 gun kala..benimde 10 gunum var bi 5 gun sonra deneyim bakayim..
Ay ben yarin 5 gun kaliyor zannettim canm pardon yanlış yazdimInsallah yaa artik cok ozeniyrm bu ay iki yakin arkadasimda 2. Cocuklarina hamile ve yasitimlar..onlarin o sevince hamileyim demeleri nekadar guzel bi duygudur bende yasamak istyorum.4 kasimdami idrarda cikmisti canim..baya koyulasmis gercekten 5 gun kala..benimde 10 gunum var bi 5 gun sonra deneyim bakayim..
Hayirlisi ya bekleyip gorucem:)Benim de hep çıkardı yüzümde ama cikmadi kuzum herkeste farkli ama bu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?