Icini ferah tut,hep dua et,rabbim en kisa zamanda yüzünü güldürsün insallah canımm...Amin cnm 3. seneye girdik inş bu sene olur :-(
İnşallah canım inşallahhhhYaa bende gorurum insallah pazartesi gunu gidicem ben de
Bana varmis gibi geliyor vallaKızlar içinizden ne geciyor durumum hakkında ? ?
Gondrr canimKızlar nasılsınız. Benim bat pazartesi bazı belirtiler var ama adet belirtilerine de benziyor tabi göğüslerde hassasiyet bel ağrısı gibi. Öğlende test yaptım bana göre silik çıktı ikinci çizgi ama halüsinasyon görüyorum heralde diye üzerinde durmadım göndersem siz de bakarmısınız
Yolla gelsinn :)Kızlar nasılsınız. Benim bat pazartesi bazı belirtiler var ama adet belirtilerine de benziyor tabi göğüslerde hassasiyet bel ağrısı gibi. Öğlende test yaptım bana göre silik çıktı ikinci çizgi ama halüsinasyon görüyorum heralde diye üzerinde durmadım göndersem siz de bakarmısınız
kac gun var canm adeteIyi akşamlar canlarim
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??
Ya yazmissin yeni gordum bi test yapsanaaIyi akşamlar canlarim
Dayanamadım siteye yeni üye oldum.bende sizinle paylasmak istedim durumumu.adetime 1 gün var.sigara içerken tiksiniyorum.sol kasigimda aşırı batma var karnim sis goguslerim damarlandi idrarimin rengi tuhaf sarı yeşil gibi değişik.meme uclari dik ve çok ağrıyor.sık idrara cikiyorum istahim bazen çok bazen az . usume ara ara oluyo bazen ter basiyo kızlar.hamilemiyim . adetimden 2 3 gun önce kahverengi akıntı gelirdi bu ay gelmedi...kafam cok karışık kızlar??
kac gun var canm adete
A
Ya yazmissin yeni gordum bi test yapsanaa
Canim benim belirtim 6 7 gun once basladi. Adete yakin goguslerim inanilmaz sisti ve kasik agrim vardiAynen dimi çok umutlanmakta istemiyorum sonra üzülüyoruz iste heveslenip canım ya..
Canim benim belirtim 6 7 gun once basladi. Adete yakin goguslerim inanilmaz sisti ve kasik agrim vardi
Canim idrar bence ustumeden dolayi oyle. Benim daha yeni idrar sklasmasi oluyor . insallah bebegn seninledir
İnsallah eşimde var deyıp duruyor hayırlısı bakalmBana varmis gibi geliyor valla
Canim idrar bence ustumeden dolayi oyle. Benim daha yeni idrar sklasmasi oluyor . insallah bebegn seninledir
İnsallah eşimde var deyıp duruyor hayırlısı bakalmBana varmis gibi geliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?