2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya korkma canim benim de silik çıktı ilk kanda 60 ti silikken tam gebelik olmuyor da ne daha cok yeni bence sen gonlunu ferah tut resmi atsana bii
Resmi atamadım beybisi esim yenı telefon almıstı ya demıstım sınyal sorunu var bıraz cok guzel ama telefon İnterneti bir turlu duzgun cekmıyor ev internetim gelcek haftaya o zaman yüklerim ınsallah

Gunaydın kızlar kırmızısız yenı bır gune daha uyandım insallah boyle devam eder hiç umudum yokken boyle olması ne guzelmıs hiç umudum yoktu sDece ıkı gun birlikte olduk bu ay ama birinde yumurtlama akıntım baslamıstj dıgerınde zaten akıntım hıc kesılmemıstı ve adet takvımıme gore yuksek gebelık sansı gunuydu Sanirim bu sefer oldu insallah kırmzı gormem ınsallahhhhhh

Canım bende ovulasyon testi adet günümde bu kadar koyu çıkmamıştı belki ben beceremedim yapmayı. Ama gebelik vardı. Kesin sonuç diye düşünüp üzülme sakın

Ya bu gebelik nasil hesaplaniyor. Smdi benim bugun tam 5 hafta oluyor. Ama 4. Haftanin icindeyken 5 hafta diyor. Simdi 6. Haftann icinde yaziyor telefonumda ki uygulamada burdaki henüz guncellemedi. Smdi ben ne kadarlik hamileyim 5 mi 6 mi :)
Burdaki içinde bulunduğun haftayı gösteriyor. Telefondaki uygulama bitirdiğin hafta +gün ü veriyor canım

Günaydın kızlar....
3 gündür koyu akıntımvar ve zar şeklinde beyaz şeyler düşüyor bu da bence bnm kist eriyor yasminin bitmesine 3 gün var . salı günü dr kontrolü var. inşallah erimiştir ki bnce eriyor. bebek çalışmalarına son hız devam edebilirim ... içim de tuhaf bir his var çoook rahat sakin hissediyorum bu aralar kesin olacak gözüyle bakıyorum nedense Allah izin verirse İnşallah aralık ayı bana bebek müjdesi verecek gibi hissediyorum bu arada 17 aralık bnm doğumgünüm :)

canım bütün yazdıklarını okuyorum. bana göre ihtimal yüksek . İnşallah bebiş vardır. hafta içi bi kan testiyle sonuçlandırlım biz bunu

kızlar günaydın ,
aranızda troit rahatsızlıgı olan var mı ? 3 ay once ben hıpertroıdı çıktı (zehirli guatr) ve ilaç kullanmaya basladım
tsh 0,001 cıktı ts3 ve ts4 te yuksektı antıtpolarda yuksek.bu durum hamılelıgı engelleyıcı bısey sanırım sakın hamıle kalma düşük olur dedi . gecen ay kontrole gıttım değerlerın cok ucuk degıl aslına ılacı bıraktırırdım ama gebelık dusunuyosun o korkutuyo dedı ama gebe kalabılırsın artık korunmana gerek yokta dedi. troıt rahatsızlıgı olan var mı aranızda ? yanı eger bu ay hamıle kalırsam içimdede hep bı korku olacak acıkcası ( bat 18 kasım)

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin bugun bat günüm. ama adet olmayi bekliyorum heran.. cunku sabah ısıma baktim... sınırın altina düşmüş..insallah gelecek aya.. genede kirmizilar gelmeden umit keailmez ya.

Bu hafta iki kilo daha vermişim:) 2 haftada 3 kilo etti. çok muyluyum. en azindan kilo vererek bebegime daga saglikli bir yer yapabilirim.

Ama ben koyuyu yakaladim ertesi gun silindi..bu catladi demek oluyor.lh pik yapiyor dusuyor folikul yirtildiktan sonra.hepimiz icin hayirlisi artik bakalim
Bilmiyorum iceride tam olarak ne oluyor:) birde doktorum demisti. pik yaptigi ve devamindaki 2-3 gunu mutlaka degerlendirin diye. Genede Allah en iyisini bilir. orasi mucize

Aynen canim calismalara devam:) senin benden sonra siraylar bat i bekleriz artik insallah kirmizilari gormeyiz bu ay sonrada hamileliklerimiz hakkinda yorum yapariz burada. gelismelerden haberdar etmeyi unutma bu arada
Benim bat 1 aralik... ayyyy insallah tatlım bu ay saglikli bi sekilde iyi haberi veririz insallah birbirimize. tamam haberleselim canim

Canım bende ovulasyon testi adet günümde bu kadar koyu çıkmamıştı belki ben beceremedim yapmayı. Ama gebelik vardı. Kesin sonuç diye düşünüp üzülme sakın
Hadi ya sabah 6 da test yaptim ovu testi.bildigin silikti..üzuldum bende bisey yok iste diyeumut oldun yine.cok saol canim

Son düzenleme:
Bilmiyorum iceride tam olarak ne oluyor:) birde doktorum demisti. pik yaptigi ve devamindaki 2-3 gunu mutlaka degerlendirin diye. Genede Allah en iyisini bilir. orasi mucize
Bizde oyle yaptik zaten canim.artik biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi allaha kalmis rabbim nasip eders insallah hepimize birden.

Kuzenim boyle canim.onunda 0.002 cikmisti degeri.bi dusugu oldu sonrasidnada senesi doldu hala hamile kalamadi diye doktora gidince ogrendi.ama 3 ayda degerleri normale dondu dr korunmyin dedi yilbasina kadar olur olmazsa tekrar gelin dedi..yani degerlerin duzeldiyse sikinti olmaz artik canim korkma

Internette gördüm burda da yazan olmuştu inşallah dediğin gibi meleğimiz bizimledir.

ay inşallah ya ben ilk ogrendıgımdede cok kotu degıldı degerlerım baslangıc gıbı demıstı , haftaya gıdıcem kontrole ınsallah bıraz daha ıyıdır. teşekkürler cnm Babies16

bn troid hastasıyım şuan değerlerimi hatırlamıyorum 3 yıldır ilaç kullanıyorum. bu ilacı sürekli kullanmam gerektiğini söyledi dr. kadın doğumcu bir dr gittiğimde bana çok kötü davranmıştı senin çocuğun olmaz olursa sakat olur özürlü olur falan dedi. bnm moralim tabi sıfır. yaklaşık 2 ay sonrasında bi gebelik yaşadım ve 8. hafta da kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım ama bu troidle alakası var yada yok diyen olmadı. bn şeker hastasıyım insülin kullanıyorum ayrıca çift rahimli bir kişiyim . 1 yıldır korunmuyoruz şimdiki kadın doğumcum gayet olumlu düşünen ve beni anlayan birisi sağlıklı bireylerde bile %20 risk vardır diyor. yani tedavini ol ve sakın kendini kötü hissetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…