2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin insallah bebeğin seninledir kuzum

Benim cok hafif kasik ve gogus agrim var. inanmazskn ama bende de bu sabah ucuk cikti. yarin ya da pazar bat gunum... ucuk olayini nereden duydun canim?
Ben adet olacagim gibi hissettigim icin 2-3 gundur cok uzuldum cok agladim..ucukta ondan cikti xiye dusunuyorum... ah ksks dedigin olsa mucizemizi gondedse Allahimiz...

Kızlar günaydınnnn şimdi çıltım hastaneden keseyi gördük çok şükür bebeğim 4 haftalıkmış 2 hafta geriden gidiyoruz geç döllenme varmış
Canım gözün aydın benimde asilamamin 6.gunu oldu bugün bende on gün sonra sonuç alican darısı bize olsun inşallah. Seninde sağ salim bebisin kucağında olsun hayırlısıyla

Bilmiyrmki bende ilk defa kullandim.teorik olarak tam koyuyu yakalayinca 24 saat icinde catlar.hatta ogun deilde 3 gun sonra akintim olunca aman bidaha kullanmiycam yanlis heralde bunlar diye dusundum...benimde kafam karsti simdi yaa
Canim tekrik oladak 24 saat icinde degil 72 saat icinde catlar ben hep oyle okudum. akintida da oyld. uzayan akinti gekince hemen catlar ya da 72 saatin icinde.

Amin canim benim insallah rabbim hayirli saglikli sekilde nasip etsin hepimize.Olmazsa bu ay vardir bir hayir.Birdahaki ay yine guzel umutlarla devam ederiz icimizdeki umudu hic kaybetmeyelim..Allah tan umut kesilmez Ol der ve Olur insallah

Amin canim benim insallah rabbim hayirli saglikli sekilde nasip etsin hepimize.Olmazsa bu ay vardir bir hayir.Birdahaki ay yine guzel umutlarla devam ederiz icimizdeki umudu hic kaybetmeyelim..Allah tan umut kesilmez Ol der ve Olur insallah
Amin insallah canimm.. tabii ki rabbim isterse olur. Her seyin bir zamani var biz bilemiyoruz elinden geleni yapacaksin gerisini de allaha bırakacaksın. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Merhaba kızlar benim bir sorum var size bizim nikahımız 4 ay önce oldu maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamamıştık şimdi yapmaya karar vermiştik ancak eniştem şubatta yada yazın olsun dedi moralim çok bozuldu zaten zar zor bişeyler ayarladık ailelerimiz destek olmuyor birde böyle saçma yorumlar oluyor nişanımda da problemler çıkmıştı şimdi düğünümü de mahvedecekler diye eşime düğün yapmayalm ben kaldıramıyorum artık dedim sizce ne yapmalıyım eşimin ailesi de gelmicek

Insallah canim güzel haberlerini aliriz

Enistene bu kadar yuz verme bnce .annen mi baban mi yani niye bu kadar takiyosun ki

Canim böyle surecler esleri birbirine kenetler. İleride "biz ne çok şey atlattik bee" deyip birbirinize sarilacaksiniz. İste bağ budur.

Canim tekrik oladak 24 saat icinde degil 72 saat icinde catlar ben hep oyle okudum. akintida da oyld. uzayan akinti gekince hemen catlar ya da 72 saatin icinde.
Ama ben koyuyu yakaladim ertesi gun silindi..bu catladi demek oluyor.lh pik yapiyor dusuyor folikul yirtildiktan sonra.hepimiz icin hayirlisi artik bakalim

Eger dugunu kendin arzuluyorsan yap kimseye yuz verme.ama etraf icin yapcaksan ben olsam hic o telasa giremem.zar zor ayarliyoruz diyorsun ne gerek var kendini zorlamaya..benim kuzenim evlendi yeni.hic bi skintisi yok ne maddi ne ailevi.durumlarida cok iyi.ama sadece nikah yapti dugune cok karsi biri.o parayi yetimlere bagislarim dedi oyle yardimda bulunuyor yetimlere..demek istedigim dugun sart deil etraf icin yapiyorsan hic yapma.ama arzun hevesin varsada kimseyi takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…