Ayni benimde 3 gun sonra geldi..ve bugun asiri belim agriyor kasiklarimda adet olcakmisim gibi baski var..kasintim var..ama biyandanda diyorum buyuk temizlik yaptim usutmus olabilirmiyim.gerci petekler hep.yaniyordu evin icinde ama cam silerken falan ..ay bu ay olsun bari yaa kocamin dogum gununde surpriz yapayim..bugun yumos aldirdim ona kokluyorum sen koklama kimyasal cocugumuz varsa dokunur diyor zavallim hic umidini kaybetmedi 10 aydirAynen 2 3 gun snra geldi o akinti bende sasirdim hatta ilgisi olabilir mi ki acaba bunun . ben senden umitliyim ya olucak sanki insallah
Peki senin bat tarihin kendi akintina gore miydi yoksa teste goremi..yani battan 14 cikar hangisine tekabul ediyorAynen benim de karıştı kafam bakalim nolacak sen 1 hafta kala lh testi yap bakalim bi insallah guzel haberler aliriz
Benim akıntım olmadı canım. Hamileliği öğrendikten sonra başladı akıntım. Yine bile çok yok yaniHmm anladm çoğu hamileler de akıntı oluyomus benm adetime 6 gün fln var akintim yokta ondan sordm
En güzeli zaten kuzum umudumuz ilerde evlat sevgisi olarak donucek bize cnku :) diger aylardan başka hissediyor insan cok isteyip bekledik diye her sey belirti geliyor gbi dusunmeye basliyordum bende tam ama bu sefer cok baska kuvvetli suphelendim insallah bebegin seninledir hayirlisiyla :)Ayni benimde 3 gun sonra geldi..ve bugun asiri belim agriyor kasiklarimda adet olcakmisim gibi baski var..kasintim var..ama biyandanda diyorum buyuk temizlik yaptim usutmus olabilirmiyim.gerci petekler hep.yaniyordu evin icinde ama cam silerken falan ..ay bu ay olsun bari yaa kocamin dogum gununde surpriz yapayim..bugun yumos aldirdim ona kokluyorum sen koklama kimyasal cocugumuz varsa dokunur diyor zavallim hic umidini kaybetmedi 10 aydir
Misal 4+2 4+3 vs oldgun zamn 5 haftanin icinde oluyorsun tam 4+0 dan ciktigin icin.5+3 oldgndada 6 haftanin icinde oluyorsn 5+0 dan ciktign icnYa bu gebelik nasil hesaplaniyor. Smdi benim bugun tam 5 hafta oluyor. Ama 4. Haftanin icindeyken 5 hafta diyor. Simdi 6. Haftann icinde yaziyor telefonumda ki uygulamada burdaki henüz guncellemedi. Smdi ben ne kadarlik hamileyim 5 mi 6 mi :)
Benim testle uyusmamisti 2 3 gun oynuyordu bata gore. Pko oldugu icin benm sistem baskaydi kuzum ondan tarihleri cok dikkate almiyordumPeki senin bat tarihin kendi akintina gore miydi yoksa teste goremi..yani battan 14 cikar hangisine tekabul ediyor
Anladimm kuzum tesekkur ettimmmMisal 4+2 4+3 vs oldgun zamn 5 haftanin icinde oluyorsun tam 4+0 dan ciktigin icin.5+3 oldgndada 6 haftanin icinde oluyorsn 5+0 dan ciktign icn
Insallah canim yaa..En güzeli zaten kuzum umudumuz ilerde evlat sevgisi olarak donucek bize cnku :) diger aylardan başka hissediyor insan cok isteyip bekledik diye her sey belirti geliyor gbi dusunmeye basliyordum bende tam ama bu sefer cok baska kuvvetli suphelendim insallah bebegin seninledir hayirlisiyla :)
Olmasa bile uzulme bak anne olmayi isteyecek bi yüreğin var smdi o kadar cok insan var ki istemiyor anneligi. Rabbim karsiligini vericek eminim ki.. Ki bizler kucuklukten oyuncak bebeklerimize bakardik uyutur beslerdik oyunlarimizda bile Rabbim oyle şahane yaratmis ki bilmezken bile daha bunlari annelik var icimizde . bu sevginin karsiligini alacagiz insallah hepimiz ben cok dua ediyorum inan hepinize . umudunu hic kaybetme :) Rabbim yanından bir melek gondericek insallahh bu ay :)Insallah canim yaa..
Bilmiyrm benimde bu ay daha deisik bi heycanim var.her ay olmama ihtimali aklima gelirdi uzulurdum simdi sanki oyle bisey olmiycakmis gibi deisik biraz.ama biyandanda diyrm kendim kendimi kuruyorda olabilirim
Kasiklarin da agirlik hissi var mi canim. Bi test yapsana belirtiler var gbiBenim kirmizilar dun cok hafif gelir gibi oldu ama pihti seklinde degil pembemsi bugun de ayni sekilde geldi cok az. Goguslerimde gergin ve acima var kasiklarimda biraz batma ve karnimda gerginlik var. Bata son 3 gun. Ne yapsam ki?Umutlanmalimiyim sizce? Baska belirtilerde var bir de ben boyle olmazdim yani belim kopacak. Adet gunumde agrirdi o kadar nerdeyse 3 haftadir bel agrisi cekiyorum sencee canim?? F Findikkiran
İnsallah benimkide gebelik hormonlarindandir:)Bende de var valla
Kasik sancisi batmasi bel kopmasi arada migde bulantisi vR bendede ama bugun sivilcem ckti umutlar kaybolduBenim kirmizilar dun cok hafif gelir gibi oldu ama pihti seklinde degil pembemsi bugun de ayni sekilde geldi cok az. Goguslerimde gergin ve acima var kasiklarimda biraz batma ve karnimda gerginlik var. Bata son 3 gun. Ne yapsam ki?Umutlanmalimiyim sizce? Baska belirtilerde var bir de ben boyle olmazdim yani belim kopacak. Adet gunumde agrirdi o kadar nerdeyse 3 haftadir bel agrisi cekiyorum sencee canim?? F Findikkiran
Bu agrlik hissi bende var.Bazen sanki cisimi uzun sure tutmusum gibi bir baski hissediyorum.Kramp gibi agri giriyor.Ama bilmiyorum iste ya yine adet olucam diyorum kendime.Kasiklarin da agirlik hissi var mi canim. Bi test yapsana belirtiler var gbi
Insallah canim cok saolOlmasa bile uzulme bak anne olmayi isteyecek bi yüreğin var smdi o kadar cok insan var ki istemiyor anneligi. Rabbim karsiligini vericek eminim ki.. Ki bizler kucuklukten oyuncak bebeklerimize bakardik uyutur beslerdik oyunlarimizda bile Rabbim oyle şahane yaratmis ki bilmezken bile daha bunlari annelik var icimizde . bu sevginin karsiligini alacagiz insallah hepimiz ben cok dua ediyorum inan hepinize . umudunu hic kaybetme :) Rabbim yanından bir melek gondericek insallahh bu ay :)
Aynen canim calismalara devam:) senin benden sonra siraylar bat i bekleriz artik insallah kirmizilari gormeyiz bu ay sonrada hamileliklerimiz hakkinda yorum yapariz burada. gelismelerden haberdar etmeyi unutma bu aradaCanim cok guzel devam et. benim bugun 11.gunum. asagida ekledim fotografini. Testi ayni saatte yapmaya devam. 15.gunlerde koyulasir diye dusunuyorum. 7.8. ve 11.gun iliski oldu. koyulasana kadar gunasiri calisma koyu oldugu gun ve diger gunde iliski olur sonra belirti arama donemi baslar:)
Eki Görüntüle 1910349
Adet belirtisiyle ayni zaten kuzumBu agrlik hissi bende var.Bazen sanki cisimi uzun sure tutmusum gibi bir baski hissediyorum.Kramp gibi agri giriyor.Ama bilmiyorum iste ya yine adet olucam diyorum kendime.
Aynen canim zaten en belirgin hamilelik belirtisi adet gecikmesi diger hersey adet oncesi belirtisiyle ayni.Bende tek fark migde bulantisi yasamis olmam.Ve sabahlari asiri ac uyaniyorum birde kasiklarim hic bu kadar agrimamsti.Daha onceki hamilelgmdede boyle belirtilerm olmstu ama Yinede adet belirtisi deyip geciyorum beklemekten baska caremiz yok Allah im hayirlisini nasip etsinAdet belirtisiyle ayni zaten kuzum
Daha cok batma ve bazen de agri oluyor canım. F FindikkiranKasiklarin da agirlik hissi var mi canim. Bi test yapsana belirtiler var gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?