- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Yapalım canimmm cikmadik candan ümit kesilmez Allah var gam yok
bende 15 aydır bebek istiyorum olmuyor hep bu ay olur İnşallah diyorum ama olmuyor ...sonra insanların başından geçenleri okuyup sabır sabır sabır diyorum
Adet olmama yakın normal beyaz akıntı olmuştu ama çok değildi kuruydum genelde adet geçtikten sonra olmaya başladı akıntı. Ama benimki geç döllenme olmuş onunla alakalı olabilir. Yani anladığım kadarıyla zamanında yumurtlayıp döllenince adet zamanı akıntı oluyorInsallah saolasin canim.Akintin olmusmuydu canim olduysa ne tarzdi
bnde 19 kasim eee hep beraber test gunu yapalimmi umutsuzum ama olsun yinede icimi rahatlatyr
Canım kahverengi akintin inşallah yerlesme kanamasidir ama stresten veya üsütmeden dolayi cözülmede zorlanan regl de olabilir hayirlisi olur inşallah.Amin canim ya hic boyle olmadim ben hafif agrim oluyor sonra geciyor bir dee adet bitimi kahverengi olur ya oyle geldi bir kac saat once de
Şu çocuk olsun diye yok yumurtlama günüydü yok battı yok sat tı sürüyle hesap yaptık. Artık kız erkek olsun farketmezKizlar internette okudum bu yumurtlama doneminden once olsn iliskiden kiz oluyormus ya o dogruymus ama soyle bi kacgun once iliski olursa erkek spermler cabuk ölüyormus kixlar daha uzun sure canli kalip dolleniyormus yani kiz daha uzun yasiyormus ama yumurtlama gunune denk gelirse o zamn %50 kiz ve erkek orani oluyormus tabi bu hesaplara hic girmiyrm bn bnm icin kiz erkek fark etmyr saglikli olsunda bn onun her haline ölürümmm
Bizi en iyi yine biz anlariz canim.oyuzden hepimiz tek yürek oluyoruz isterken banada cok iyi geliyor gercekten.farkli bi dostluk olustu burda.yillar sonrayi dusunuyrm bazen.unutulup gidecek belki ama ilk heycan ilk heves..yillarda gecse burasi aklima gelecekHepiniz o kadar iyi niyetle yaklasiyorsnz ki ne diyim seviyorum burayi hepimiz birbirimize dua ediyoruz emin ol bebisim olursa hamileligimi ilk burda siz bileceksnz o guzel kalbiniz ve dualariniz iyi geliyor bna cansiniz can Allah hepimize mutlu haberler verdirsn insallah
Canım kahverengi akintin inşallah yerlesme kanamasidir ama stresten veya üsütmeden dolayi cözülmede zorlanan regl de olabilir hayirlisi olur inşallah.[/QUOT N Narreeeemm nerelerdesin çok merak ettim seni. Diğer sayfaya yazdım görmedin galiba. Nasıl oldun iyi misin
InsallaahhhBenimde 19 yada 20 kasım hemen hemen ayniyiz İNŞALLAHHHH hamile kalmışizdir
Yapalim tabi canimmBabies16 varmisin yokmusun?
Olabilir canım ama kendinde Kontrol edip farkina varabilirsin eyer iki parmak arasi uzayan beyaz bir akintiysa bugünlerini degerlendir haydi hayirlisi deyip calismalara baslaİyi akşamlar nasılsınız bugün akintim başladı acaba yumurtlayacammiyki bugün 11 gun
Ben ayni beklemede
Tmm cnm bi sorun yoktu demi sendeOyle yaparm canim.zaten bu ayda olmazsa gidicem kontrole
N Narreeeemm nerelerdesin, çok merak ettim seni. Diğer sayfaya da yazdım, galiba görmedin. Nasıl oldun iyi misin?Olabilir canım ama kendinde Kontrol edip farkina varabilirsin eyer iki parmak arasi uzayan beyaz bir akintiysa bugünlerini degerlendir haydi hayirlisi deyip calismalara basla
Totem yaptim canim. :) Yum haftasinda bile degilim daha. Inanir misin isten gucten cocuk yapmaya firsatim kalmiyor. Olursa supriz olucak :)Ben ayni beklemedesende varmi canim hayirdir 1 haftalik gozukuyor
Yani hafif pko vardi ama yumurtlamam iyi durumda oyuzden tedaviye gerek duymadi 2 doktora gittim ikiside..esimin morfolojisi kötü cikmisti ama sayi ve hiz iyi olunca onuda onemsemedi doktorlar.6 ay daha deneyin dediler.bakalimTmm cnm bi sorun yoktu demi sende
Insallah canim oylesi daha makbul stres iyi deil de bakma biz engel olamiyrz kendimizeTotem yaptim canim. :) Yum haftasinda bile degilim daha. Inanir misin isten gucten cocuk yapmaya firsatim kalmiyor. Olursa supriz olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?