2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Babies16 varmisin yokmusun?

Insallah saolasin canim.Akintin olmusmuydu canim olduysa ne tarzdi
Adet olmama yakın normal beyaz akıntı olmuştu ama çok değildi kuruydum genelde adet geçtikten sonra olmaya başladı akıntı. Ama benimki geç döllenme olmuş onunla alakalı olabilir. Yani anladığım kadarıyla zamanında yumurtlayıp döllenince adet zamanı akıntı oluyor

Kizlar internette okudum bu yumurtlama doneminden once olsn iliskiden kiz oluyormus ya o dogruymus ama soyle bi kacgun once iliski olursa erkek spermler cabuk ölüyormus kixlar daha uzun sure canli kalip dolleniyormus yani kiz daha uzun yasiyormus ama yumurtlama gunune denk gelirse o zamn %50 kiz ve erkek orani oluyormus tabi bu hesaplara hic girmiyrm bn bnm icin kiz erkek fark etmyr saglikli olsunda bn onun her haline ölürümmm

Adetim bittii, bugun itibariyle gun asiri iliski ile bebis calismalari baslanirr
Ilk denemeler olacak heyecanliyim
Ayrica az once KKde adeti bittigi gibi hamile kalan kisilerin yazilarini okudum, coook var. Insan acaba mi diyor tabiii

Şu çocuk olsun diye yok yumurtlama günüydü yok battı yok sat tı sürüyle hesap yaptık. Artık kız erkek olsun farketmez

Bizi en iyi yine biz anlariz canim.oyuzden hepimiz tek yürek oluyoruz isterken banada cok iyi geliyor gercekten.farkli bi dostluk olustu burda.yillar sonrayi dusunuyrm bazen.unutulup gidecek belki ama ilk heycan ilk heves..yillarda gecse burasi aklima gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…