- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Ucuk cikan oldu mu yazmadin. Ucuk cikma belirti oluyomus oyle okudum yazdin sahsen bende olmadi umudunu kirmak istemediğim icinde yazmadm . iyi niyetli seyleri ters algilama lutfenGlukofen kullanan varmı diye sormuştum. Birde hamileliğini öğrenmeden önce dudağında uçuk çıkan oldu mu diye sormuştum defalarca
Ben hic duymadim ucugu ilk defa duyuyorum senden..ama ucuk soguktan cikmaz diye bikiyorum.normalde virutik biseydirKızlar benimde 4 gün var bat.a dün uçuk çıktı dudağımda burada görmüştüm hamilelik başlangıcında oluyormuş ama ben biraz üşüttüm ondan da olablir diyorum
bende nedenlerini araştırırken hamilelik yazıyordu ondan yaşayan varmı acaba dedimBen hic duymadim ucugu ilk defa duyuyorum senden..ama ucuk soguktan cikmaz diye bikiyorum.normalde virutik biseydir
Oyle yaparm canim.zaten bu ayda olmazsa gidicem kontroleSarımsı olabiliyor ben duymuştum ama inş hamileliktendir eğer değilse enfeksiyon varmı diye mutlka doktra gidip öğren cnm
İlacı kullanırken yumurtalar büyüyor diye herhalde Ağrım oldu yumurtlamada da biraz oldu ama günlerdir tık yokAnladim canim..hayirlisi olsun insallah agri falan yokmu kasiklarinda.ben o ilaci 1 kere kullandim.cok agri yapmisti bende adim atamiyordum
Umudum niye kırılsın henüz 2 aydır deniyorum. Sorularım havada kaldığı için moralim bozuldu sadece amacım sizi kırmak falan değilUcuk cikan oldu mu yazmadin. Ucuk cikma belirti oluyomus oyle okudum yazdin sahsen bende olmadi umudunu kirmak istemediğim icinde yazmadm . iyi niyetli seyleri ters algilama lutfen
Beklenen adet tarihikizlar bat ne demek
2 aydır deniyorsan klomen falan neden kullanıyorsun erken değil miUmudum niye kırılsın henüz 2 aydır deniyorum. Sorularım havada kaldığı için moralim bozuldu sadece amacım sizi kırmak falan değil
Olabiliyor ama cok kalabaligiz kendi adima elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum bildigim seylerde soru gelince cogu kisi oyle . benmde cok sorum yanitsiz kaldi olabiliyor yani moralini bozma :)Umudum niye kırılsın henüz 2 aydır deniyorum. Sorularım havada kaldığı için moralim bozuldu sadece amacım sizi kırmak falan değil
Bence henüz çok erken 2 ay. Hormonlarını bozarsın boş yere.2 aydır deniyorsan klomen falan neden kullanıyorsun erken değil mi
Rabbim inşallah hayırlısıyla bu ay nasip etsin canım. Benimki de silik çıkınca üzülmüştüm sonra mutlu haberi aldık çok şükürHadi ya sabah 6 da test yaptim ovu testi.bildigin silikti..üzuldum bende bisey yok iste diyeumut oldun yine.cok saol canim
Insallah saolasin canim.Akintin olmusmuydu canim olduysa ne tarzdiRabbim inşallah hayırlısıyla bu ay nasip etsin canım. Benimki de silik çıkınca üzülmüştüm sonra mutlu haberi aldık çok şükür
Evet Fazlasıyla sabırsızım sanırım akışına bırakmaya çalışacağım. Normalde 6-7 ay da hamile kalan oluyormus ben henüz 2. Ayda strese giriyorumBence henüz çok erken 2 ay. Hormonlarını bozarsın boş yere.
Catlamis bnce yumurtan canimKızlar bu şeffaf uzayan akıntıyı bugün gördüm ama ovu testi yaptığımda yine silik çizgi vardı şimdi ben ne zaman yumurtlayacağım bu akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyor bilginiz var mı
Canım ben hamile değilken progestan 2-3 ay kullandım hiç öyle bir şey olmadı. İnşallah yerleşme kanamasıdırKızlar lütfen yardımcı olun içim içimi yiyo şimdi daha öncede yazmıştım ilk defa klomen kullanıp ovitrelle iğne vurulmuştum ve ardından progestan içtim hapım pazartesi bitti salı gebelik idrar testi yaptım negatif perşembe akşamı çok afedersiniz kahverengi akıntım geldi adet oluyorum galiba dedim ve ertesi günü kanamam gelmedi şimdi de bakıyorum ama kahverengi geliyo ilk defa böyle bişi yaşıyorum.. doktoru aradım pazartesi adet olmazsam gebelik testi yapıcak ama şuan öyle merak ediyorum ki acaba yerleşme kanaması mı yoksa ilacın etkisi mi kan testi yapıp negatif görmekten korkuyorum kızlarşuan karnım hafif ağrıyo yarın misafirim gelcek olurda bişi varsa diye de çok iş de yapamıyorum napcagımı şaşırmış durumdayımmm:/
Pkoyum yumurtaların düzenli çalışmıyor onun için kullanıyorum yani tedavi şart2 aydır deniyorsan klomen falan neden kullanıyorsun erken değil mi
Merhaba canım.. bende geçen hafta catlatma iğnesi vuruldum ve dünden beri kasintim var arastirirken senin yazini gordum ayyyy inşallah hamileyizdir de ondan kasiniyoruzdurYa benim daha cok var ama..normalde hamilikte kasinti oldugunu bende biliyrm hem vajinal salgilardan dolayi surekli nemli ortam olmasi hemde bagisikligin dusmesinden kaynakli mantara yakalanma riskinin artmasi...ama benim yumurtlama donemi bitti hemen ardindan artarak devam etti bugun iyice..ve mantar akintisi beyaz olur bu krem rengi ve kremden kivaminda bi akinti uzama falan yok...renginde kizariklik falanda yok.mantar kremi surdum yanmada yapmadi.normalde mantar olunca yakiyordu...ay her ay ayni terane yine deli gibi belirti mi aryrm acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?