2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Glukofen kullanan varmı diye sormuştum. Birde hamileliğini öğrenmeden önce dudağında uçuk çıkan oldu mu diye sormuştum defalarca
Ucuk cikan oldu mu yazmadin. Ucuk cikma belirti oluyomus oyle okudum yazdin sahsen bende olmadi umudunu kirmak istemediğim icinde yazmadm . iyi niyetli seyleri ters algilama lutfen

Kızlar benimde 4 gün var bat.a dün uçuk çıktı dudağımda burada görmüştüm hamilelik başlangıcında oluyormuş ama ben biraz üşüttüm ondan da olablir diyorum
Ben hic duymadim ucugu ilk defa duyuyorum senden..ama ucuk soguktan cikmaz diye bikiyorum.normalde virutik biseydir

Ucuk cikan oldu mu yazmadin. Ucuk cikma belirti oluyomus oyle okudum yazdin sahsen bende olmadi umudunu kirmak istemediğim icinde yazmadm . iyi niyetli seyleri ters algilama lutfen
Umudum niye kırılsın henüz 2 aydır deniyorum. Sorularım havada kaldığı için moralim bozuldu sadece amacım sizi kırmak falan değil

Umudum niye kırılsın henüz 2 aydır deniyorum. Sorularım havada kaldığı için moralim bozuldu sadece amacım sizi kırmak falan değil
Olabiliyor ama cok kalabaligiz kendi adima elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum bildigim seylerde soru gelince cogu kisi oyle . benmde cok sorum yanitsiz kaldi olabiliyor yani moralini bozma :)

Kızlar bu şeffaf uzayan akıntıyı bugün gördüm ama ovu testi yaptığımda yine silik çizgi vardı şimdi ben ne zaman yumurtlayacağım bu akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyor bilginiz var mı

Merhaba bende kasım ayından umutluydum ama umutlar Aralık ayına kaldı yum büyümüyor polikistik over var klomen ile büyüdü iğne çatladı ama sonuç negatif bu ay da klomen kullanıp denemek istiyorum acaba reçetesiz veriliyormu klomen ilacı

Canım ben hamile değilken progestan 2-3 ay kullandım hiç öyle bir şey olmadı. İnşallah yerleşme kanamasıdır

Merhaba canım.. bende geçen hafta catlatma iğnesi vuruldum ve dünden beri kasintim var arastirirken senin yazini gordum ayyyy inşallah hamileyizdir de ondan kasiniyoruzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…