2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet Fazlasıyla sabırsızım sanırım akışına bırakmaya çalışacağım. Normalde 6-7 ay da hamile kalan oluyormus ben henüz 2. Ayda strese giriyorum
Benim tavsiyem ilaç kullanma. Doktora git herhangi bir problem varsa tedavini ol, problem yoksa boş yere o zararlı ilaçları alma. Kaç yaşındasın?

Cnm bnm bata 7 gun kaldi ama yavastan sancilar geliyo bel ve kasik agrisi arada gogus agrisi yani bu adet olacgmn belirtisi cnm her ay 6 gun kala veryor sinyali bu ayda yok bnm her ay gibi insallah sizin olsun bn yine mutlu oluyorum

Cnm bnm bata 7 gun kaldi ama yavastan sancilar geliyo bel ve kasik agrisi arada gogus agrisi yani bu adet olacgmn belirtisi cnm her ay 6 gun kala veryor sinyali bu ayda yok bnm her ay gibi insallah sizin olsun bn yine mutlu oluyorum
O belli olmaz canim herkesin farkli farkli ve adet belirtileriyle ayniymis genelde..insallah vardir hepimizde

O belli olmaz canim herkesin farkli farkli ve adet belirtileriyle ayniymis genelde..insallah vardir hepimizde
Hepiniz o kadar iyi niyetle yaklasiyorsnz ki ne diyim seviyorum burayi hepimiz birbirimize dua ediyoruz emin ol bebisim olursa hamileligimi ilk burda siz bileceksnz o guzel kalbiniz ve dualariniz iyi geliyor bna cansiniz can Allah hepimize mutlu haberler verdirsn insallah

Beni hiç alttan muayene etmedi doktorum. 5. Haftanın içinde keseyi gördük 7. Haftanın içinde kalp atışlarını duyduk

bnde 19 kasim eee hep beraber test gunu yapalimmi umutsuzum ama olsun yinede icimi rahatlatyr
Yapalım canimmm cikmadik candan ümit kesilmez Allah var gam yok
bende 15 aydır bebek istiyorum olmuyor hep bu ay olur İnşallah diyorum ama olmuyor ...sonra insanların başından geçenleri okuyup sabır sabır sabır diyorum

Aynn oyle cnm tmm hangi gun yapalim hem daha heyecanli oluyo bat 19 20 kasim olanlarda gelsin topluca yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…