- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
geç kalmış sayılmazsın canım imkanın varsa bu akşam birlikte olunDeğerlendirmek istedim ama olmadı canım. Dün geldi o akıntım, ondan 4 gün önce birliktelik oldu. 4 gün içimde yaşamış olması lazım ki birşey olsun. Teşekkürler yorumun için canım.
geç kalmış sayılmazsın canım imkanın varsa bu akşam birlikte olun
İdrarda cift cizgi cikip kanda negatif mi cokti cidden... Tersini duyuyordum ama bu enteresan geldi. Aslinda idrar testine de yuzde yuz guvenmemek lazim demek ki... Allah hepimize hayirlisini versin insallah canlar...Canım umudunu yitirme umut bizleri ayakta tutan şey vardır herşeyde bir hayır bende 8 şudur deniyorum kuzum ama olmayınca olmuyor hatta geçen ay idrarda çift çizgi gördüm de kanda negatif çıktı şakın üzülme elbet bir gün bizde buraya hamilelik haberlerimiz yazacağız bizde isim arayacağız bizde bebeklerimiz için kıyafet alacağız ne olur üzülme adetin biter bitmez hemen başla çalışmalara kafamıza çok mu takıyoruz diyorum bazen ama elimizde olmuyor ki
Âmin canım inşallah rabbim bizlere de tattırır o güzel duyguyuİnşallah canım teşekkür ederim desteğin için Allah razı olsun binlerce kez hepinizden bi an önce inşallah yüzlerimiz güler kucaklarımızı boş bırakmasın Allahım inşallahhhh
Pardon ama valla elti cok yakisiksiz konusuyor, ondan buyuk Allah var, Rabbim kimseyi buyuk konusturtmasin, bas edemeyecegiz seylerle de sinamasin. Ben senin yerinde olsa ona hicccc hissettirmem cocuk ozlemimi. Oluruna biraktim, cok da onem vermiyorum falan derim. Yani karismak gibi olmasin ama ne bileyim kizdim ben eltineBen artık dayanamaz oldum etrafımda eltim laf sokuyo ben evlenir. Evlenmez hamile kaldım şimdi korunmayı bıraksam yine kalırım diyo en yakın arkadaşım hamile 5 aylık ben hep bakakalıom TVde bebekler çıkıo nasıl izliom bebek görsem hemen seviom ama bıktım artık benimde olsun istiyom oda olmuyo canım
Evet canım idrarda pozitifi görünce öyle sevindim ki anlatamam hemen koşup kan testi verdim 0.11 çıktı daha zamanı değilmiş demek ki dedim allahın hepimize nasip etsin canımİdrarda cift cizgi cikip kanda negatif mi cokti cidden... Tersini duyuyordum ama bu enteresan geldi. Aslinda idrar testine de yuzde yuz guvenmemek lazim demek ki... Allah hepimize hayirlisini versin insallah canlar...
Doğru söylüyosun canım çocuklarla gerçekten zor oluyor.olmadı watsapptan falan bi yaz bakalım yazdığını görecekler miAynen öyle dönmezler sanki görünmüyor aradığım on kez oldu. Çocuğumun doktoru ne güzel çalınca açıyor şükür onun da kafası yoğun ama. Zaten asistanlarda telefon. Sinir oluyorum çat kapı gitmek de istemiyorum ameliyatı falan olur hava soğuk çocukla zor oluyor
anlıyorum canım çok şükür benim eltim yok ama hepimiz yaşıyoruz bunları hatta dün gece ki rüyam da kayınvalidemlere misafir gelmiş gelen misafir e sizde düşünün artık bebek geç oluyor birşeyler yapın dedi. düşün rüyama kadar girdi ama ne yapalım biz insanlar için değil kendimiz için, iyi bir insan yetiştirmek, evlat sıcaklığını yaşamak için istemeliyiz ve ümidimizi de hiçbir zaman kesmemeliyiz.Ben artık dayanamaz oldum etrafımda eltim laf sokuyo ben evlenir. Evlenmez hamile kaldım şimdi korunmayı bıraksam yine kalırım diyo en yakın arkadaşım hamile 5 aylık ben hep bakakalıom TVde bebekler çıkıo nasıl izliom bebek görsem hemen seviom ama bıktım artık benimde olsun istiyom oda olmuyo canım
benim hamilelik biraz kanamalı geçiyor ya az önce kasıgıma bi ağrı batma oldu 1 damla da açık pembe kan oldu.zaten bi 5 dk ayakta kalayim hemen kan geliyo 2 3 dMlaAkinti devam edebilir canim. Doktor bana ozellikle soyledi akintin ve kasik agrin olabilir, normaldir dedi.
Pardon ama valla elti cok yakisiksiz konusuyor, ondan buyuk Allah var, Rabbim kimseyi buyuk konusturtmasin, bas edemeyecegiz seylerle de sinamasin. Ben senin yerinde olsa ona hicccc hissettirmem cocuk ozlemimi. Oluruna biraktim, cok da onem vermiyorum falan derim. Yani karismak gibi olmasin ama ne bileyim kizdim ben eltine
anlıyorum canım çok şükür benim eltim yok ama hepimiz yaşıyoruz bunları hatta dün gece ki rüyam da kayınvalidemlere misafir gelmiş gelen misafir e sizde düşünün artık bebek geç oluyor birşeyler yapın dedi. düşün rüyama kadar girdi ama ne yapalım biz insanlar için değil kendimiz için, iyi bir insan yetiştirmek, evlat sıcaklığını yaşamak için istemeliyiz ve ümidimizi de hiçbir zaman kesmemeliyiz.
ben her adet olduğum da sana 1 ay daha yaklaştım bebeğim diyorum kendime :)
Canım selamcanım benim nasılsın bayadır girmiyordum napıyorsun? nasıl gidiyor hamilelik başladı mı belirtiler doktora gittin mi hiç?
Gamzecannn ayrıca sende eltine tatlı bir şekilde şunu belirt : bebek sahibi olmak insanların kendi marifeti değildir ki Allah ol der ve olur gerisi boş :)
ayrıca bebek konusu üzerine çok konuşmamaya çalış onla senin üzerinden egosunu tatmin etmeye çalışıyor belli ki.
eee ben 12ekim sat ve bnim döngû 30. ve 35. gûn die değişiyor4 bucuk 5 falan canim
ya insanlar nasıl nu kadar acımasız katı kalpli oluyorlar anlamıyorum.benimde eltim var 3 sene çocuğu olmadı pco hastasıydı.3 sene boyunca doktor doktor gezdi.benim kızım var ama hiçbir zaman ona böyle acımasız kelimeler kullanmadım.aksine ona destek olmaya çalıştım.sonra geçen sene tek gecelik çalışmayla hamile kaldı.adeti 2 hafta gecikti ve onu test yapmaya ben ikna ettim.iki tane koyu kırmızı çizgi çıkınca sevinçten birbirimize sarıldık ağladık.ne oldum değil ne olucam diyeceksin.böbürleneceğine Allah a şükretsin !! hiç üzülme canım Allah mutlaka seni de ödüllendirecektir ilahi adalet var.Aynen Allah görüyor bişey demiyom ona o yüzden Allah bilir yapacagını ben halimden memnunum diyorum bebek konusunu biz aştık dedim ona nasıl yani dedi bende biz zaman a bıraktık canım tek derdimiz o değil yani dedim geleceğimizi düşünüyoz dedim sadece
Çokk sevdindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahAyy prenses geliyor :))
Ben yaptım Canm 2 sene 3 aylık evliyim benek denemesinde bu 5. Ay Dr a 7 aydır olmuyor dedim yani 2 aycık fazla söyledimkızlar sizden bir fikir istiyorum. şimdi bizim 5. ay denememizdi bu. bat 22 Kasım ama şimdiden başladı adet olma belirtileri.
ben 15-16 aydır evliyim ama doktora gittiğimde daha erken diyor ve hormon testi bile yapmıyor. şimdi doktorumu değiştirsem ve 1 yıldır korunmadığımızı söylesem sizce yanlış mı yapmış olurum ben mi sabırsızlanıyorum sadece böyle ? yoksa aranızda böyle yapan oldu mu daha önce kafamı çok kurcalıyor bu konu
Yok öyle bişey canım. Bende sivilce vardı sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta öğrendikten sonra da 3-5 sivilce daha çıktı. Hiç belli olmaz canimSuratimda sivilce çıkmış moralim bozuldu. Hamile olanlarda sivilce cikmaz diye bir sart var mi? Canim sikildi
Benimde adete 3-4 gün var ama bugün adet sancısı çekiyorum sabahtan beri normalde bu saate gelirdi az öncede kötü sarı kıvamlı akıntım olmuş adetten önce hayatımda hiç böyle olmadı umutlanayım mı adetimi bekleyeyim bilemedim Allah hepimize tez Zamanda evladımızı versin inşallahSlm canım bende bu ay ilkkez klomen kullandim ve doktorum catlatma iğnesi de verdi bana 4 kasım cuma gün ignemi vuruldum beklemedeyim. Acaba bebiş yoksa ne zaman adet olacağız 14 gün sonrasın da mı... afedersin bir de bu ay bende beyaz beyaz kesik akıntı var ve kaşıntı yapıyor neden bilmiyorum..kasiklarimada hafif hafif ağrı giriyor artık çok istiyorum bebegimin olmasını 15 ay oldu surekli negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?