2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Değerlendirmek istedim ama olmadı canım. Dün geldi o akıntım, ondan 4 gün önce birliktelik oldu. 4 gün içimde yaşamış olması lazım ki birşey olsun. Teşekkürler yorumun için canım.
geç kalmış sayılmazsın canım imkanın varsa bu akşam birlikte olun

İdrarda cift cizgi cikip kanda negatif mi cokti cidden... Tersini duyuyordum ama bu enteresan geldi. Aslinda idrar testine de yuzde yuz guvenmemek lazim demek ki... Allah hepimize hayirlisini versin insallah canlar...

Pardon ama valla elti cok yakisiksiz konusuyor, ondan buyuk Allah var, Rabbim kimseyi buyuk konusturtmasin, bas edemeyecegiz seylerle de sinamasin. Ben senin yerinde olsa ona hicccc hissettirmem cocuk ozlemimi. Oluruna biraktim, cok da onem vermiyorum falan derim. Yani karismak gibi olmasin ama ne bileyim kizdim ben eltine

İdrarda cift cizgi cikip kanda negatif mi cokti cidden... Tersini duyuyordum ama bu enteresan geldi. Aslinda idrar testine de yuzde yuz guvenmemek lazim demek ki... Allah hepimize hayirlisini versin insallah canlar...
Evet canım idrarda pozitifi görünce öyle sevindim ki anlatamam hemen koşup kan testi verdim 0.11 çıktı daha zamanı değilmiş demek ki dedim allahın hepimize nasip etsin canım

Doğru söylüyosun canım çocuklarla gerçekten zor oluyor.olmadı watsapptan falan bi yaz bakalım yazdığını görecekler mi

anlıyorum canım çok şükür benim eltim yok ama hepimiz yaşıyoruz bunları hatta dün gece ki rüyam da kayınvalidemlere misafir gelmiş gelen misafir e sizde düşünün artık bebek geç oluyor birşeyler yapın dedi. düşün rüyama kadar girdi ama ne yapalım biz insanlar için değil kendimiz için, iyi bir insan yetiştirmek, evlat sıcaklığını yaşamak için istemeliyiz ve ümidimizi de hiçbir zaman kesmemeliyiz.
ben her adet olduğum da sana 1 ay daha yaklaştım bebeğim diyorum kendime :)

Akinti devam edebilir canim. Doktor bana ozellikle soyledi akintin ve kasik agrin olabilir, normaldir dedi.
benim hamilelik biraz kanamalı geçiyor ya az önce kasıgıma bi ağrı batma oldu 1 damla da açık pembe kan oldu.zaten bi 5 dk ayakta kalayim hemen kan geliyo 2 3 dMla

Gamzecannn ayrıca sende eltine tatlı bir şekilde şunu belirt : bebek sahibi olmak insanların kendi marifeti değildir ki Allah ol der ve olur gerisi boş :)
ayrıca bebek konusu üzerine çok konuşmamaya çalış onla senin üzerinden egosunu tatmin etmeye çalışıyor belli ki.

Bende belli etmiyom zaten ama laf sokup durup durup bende hıhı deyip gülüom zorla içimden deliriyorum ama hiç kimseye belli etmiom bi eşime oda belli etmemeye çalışıom sorunca yüzüm asılıo

Doğru yaklaştık belkide ama kendimi ikna etmek zor oluyo

canım benim nasılsın bayadır girmiyordum napıyorsun? nasıl gidiyor hamilelik başladı mı belirtiler doktora gittin mi hiç?
Canım selam
Gittik tabi gitmez miyiz. Kesemizi bebeğimizi kalbimizi herşeyi görüp duyduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş dualarım hep sizlerle İlk başlarda gögüslerimin dokunulmayacak acıları haricinde bir belirtim yoktu, Belirtiler gecen hafta başladı tüm gün devam eden bir bulantıyla hatta 2 gün işe gidemedim. Dün de kötü oldum işten 14:00 de cıkmak zorunda kaldım kusma yok ama bulantı ve halsizlik var sürekli birşeyler yemek istiyorum ama herşeyi yiyemiyorum ağzımın tadı yok ama yine de olsun değişikduygular cok agır atlatmıyorum doktorum bir ilaç verdi o beni ayağa kaldıryor çok şükür öyle yani sen neler yapıyorsun görüşmeyeli

Aynen Allah görüyor bişey demiyom ona o yüzden Allah bilir yapacagını ben halimden memnunum diyorum bebek konusunu biz aştık dedim ona nasıl yani dedi bende biz zaman a bıraktık canım tek derdimiz o değil yani dedim geleceğimizi düşünüyoz dedim sadece

ya insanlar nasıl nu kadar acımasız katı kalpli oluyorlar anlamıyorum.benimde eltim var 3 sene çocuğu olmadı pco hastasıydı.3 sene boyunca doktor doktor gezdi.benim kızım var ama hiçbir zaman ona böyle acımasız kelimeler kullanmadım.aksine ona destek olmaya çalıştım.sonra geçen sene tek gecelik çalışmayla hamile kaldı.adeti 2 hafta gecikti ve onu test yapmaya ben ikna ettim.iki tane koyu kırmızı çizgi çıkınca sevinçten birbirimize sarıldık ağladık.ne oldum değil ne olucam diyeceksin.böbürleneceğine Allah a şükretsin !! hiç üzülme canım Allah mutlaka seni de ödüllendirecektir ilahi adalet var.

Ben yaptım Canm 2 sene 3 aylık evliyim benek denemesinde bu 5. Ay Dr a 7 aydır olmuyor dedim yani 2 aycık fazla söyledim klomene başladık

Suratimda sivilce çıkmış moralim bozuldu. Hamile olanlarda sivilce cikmaz diye bir sart var mi? Canim sikildi
Yok öyle bişey canım. Bende sivilce vardı sonra hamile olduğumu öğrendim. Hatta öğrendikten sonra da 3-5 sivilce daha çıktı. Hiç belli olmaz canim

Benimde adete 3-4 gün var ama bugün adet sancısı çekiyorum sabahtan beri normalde bu saate gelirdi az öncede kötü sarı kıvamlı akıntım olmuş adetten önce hayatımda hiç böyle olmadı umutlanayım mı adetimi bekleyeyim bilemedim Allah hepimize tez Zamanda evladımızı versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…