2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah canımm bekliyorum inşallah yüzüm güler benim de

Erken konuşup seni ümitlendirmek istemem de göğüslerdeki kabarcıklar hamilelik belirtisi canım. Benim de öyle olmuştu, beyaz beyaz değil mi kabarcıklar. Benim de öyle olmuştu, ondan şüphelenip test yapmıştım. Hayırlısı olsun en başta.

benim hamilelik biraz kanamalı geçiyor ya az önce kasıgıma bi ağrı batma oldu 1 damla da açık pembe kan oldu.zaten bi 5 dk ayakta kalayim hemen kan geliyo 2 3 dMla
Canım ya hiçbir iş yapma. Yat dinlen. Bebeginden önemli değil ya. Boşver evi falan. Misafir kabul etme, yavas yavaş yaparsin islerini

canım çok üzüldüm tam erimese de küçülme de mi olmamış

olmamış yaa. çook moralim bozuldu . 12 gündür yoğun kıvamlı akıntım vardı . eridi sandım yaa o kadar da sevinmiştim gördükçe. zar gibi parça gibiysdi beyaz beyaz. bugün dr erimemiş dedi. küçülmede olmamış.

canım peki küçülseydi gebelik şansın var mıydı ?

aaa benim gibi düşünen hatta yapan biri peki sende herhangi bir sorun var mıydı öncesinde ?
İlk doktorum Pko dan şüphelendi ancak bu Dr yok gayet sağlıklısın dedi her ay düzenli adet oluyorum çok şükür bu ay kullandım işte klomen adete 3-4 gün var ancak bugün çok Ağrım oldu işte zor kaldım ve Hayatımda ilk defa adet beklerken koyu sarı akıntım oldu bilemiyorum neye yorsam hayırlısı hakkımızda senin bi sorunun var mı Canm?

canım peki küçülseydi gebelik şansın var mıydı ?

çatlayamamış yumurta kisti cnm bu . klomen verecekti dr. büyüyüp çatlar sıkıntı olur diye eritmeye çalıştık. valla bilmiyorum yaa sormadım hiç birşey .. moralim bozuk ..nasıl olacak ne olacak ..aklında deli düşüncelerrr

arkadaşlar benim bat 21 kasım bu ay ilk defa denedik ovulasyon testi bel altına yastık ayak kaldırma falan hepsini yaptım yumurtlama günümde başlayan ve gittikçe şiddetlenen göğüs ağrım var yürümekte bile zorlanıyorum göğüs uçlarımda (affedersiniz) ayrıca beyaz beneklerde çıktı. dün akşam gebelik testi yaptım sonuç negatif ovulasyon testi yaptım kopkoyu iki çizgi sabah yine ovulasyon testi yaptım bu sefer hafif çizgi bile yok kafam allak bullak oldu bata 2 3 gün kala doktora gidicem ama morelim çok bozuk arkadaşlar ...

soğan kürünü denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…