2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

okeanoss00 ümit vermek istemem ama gebeliklerimde yasadigim tek ortak belirti yumurtlamadan 2-3 gun sonra baslayan göğüs agrısıydı. Koltukaltimdan baslayarak el degmeyecek kadar acıyordu. insallah gelmistir bebegin.
Suratimda sivilce çıkmış moralim bozuldu. Hamile olanlarda sivilce cikmaz diye bir sart var mi? Canim sikildi

ay inşallah olmamıştır kist falan.naptın randevu alabildin mi canım ?gerçi kist olsa da yapacak bişey yok maalesef
Yok ya sabahtan beri cep telefonunu da dahili numarayı da arıyorum açan olmuyor denemeye devam bakalım. En azından ne yapmam gerektiğini bilirim ya çocuk hayali kurmam bu ay için öyleyse inşallah değildir de

Ya kızlar bir şey sorabilir miyim, cahilligime verin.

Bugün döngümün 11. günündeyim. Âdetim 5 gün sürdü ve 6. gün çalışma oldu. İlişkiden sonra ki gün, yani 4 gün önce beyazımsı akıntım oldu sonra kesildi, çok az geldi. Dün ise çok, krem renginde uzayan akıntı gelmeye başladı ve gece kasık ve bacak ağrısı çektim.

Bugün de akıntım devam ediyor kızlar ama bu sefer şeffaf ve uzayan türden. Bir sıcaklıkla geldi ve tekrar âdet oldum sandım, pıltı şeklinde düştü ve tam göremedim düştüğü için ama açık kahverengimsi (kahverengi akıntı gibi değil) bir renk var gibiydi. Şu an yumurtalıklarım ağrıyor ve şiştiklerini hissediyorum. Bu konuda tekrar cahilliğime verin, sizce erken mi yumurtluyorum bu ay?

Benim negatif canım adet de oldum bitti

Yok ya sabahtan beri cep telefonunu da dahili numarayı da arıyorum açan olmuyor denemeye devam bakalım. En azından ne yapmam gerektiğini bilirim ya çocuk hayali kurmam bu ay için öyleyse inşallah değildir de
ayy yok canım değildir hemen en kötüsünü düşünme tatlım.hadi açmamaları bişey değil de insan bi geri dönüş yapar ne gıcık bir durum !

canım döngünün 11.günü yumurtlama için erken de sayılmaz.1-2 gün oynama olabilir yumurtlama günlerinde.o kahverengi akıntının olduğu günün akşamını değerlendirseydiniz.bana önceki hamileliğimde öyle olmuştu.kahverengi gibi bir akıntı olmuştu biz o akşam beraber olmuştuk ve o ay hamile kalmıştım.bu akıntı yumurtlamanın gerçekleştiğini gösteriyor

Değerlendirmek istedim ama olmadı canım. Dün geldi o akıntım, ondan 4 gün önce birliktelik oldu. 4 gün içimde yaşamış olması lazım ki birşey olsun. Teşekkürler yorumun için canım.

Yeni hamile arkadaşlar sizinde vajinal akinti niz devam ediyormu benim Afedersiniz ama islaklık çok birde bi baski var sizde de oylemi
Akinti devam edebilir canim. Doktor bana ozellikle soyledi akintin ve kasik agrin olabilir, normaldir dedi.

Kuzum canını skma Rabbime hep dua et

Canim son adet tarihinden hesaplanır. 5 inde olan iliskide 10 unda ckmasi imkansiz en az 6 7 gun diyolar kan icin o bike dusuk ihtimal

Kızlar dün misafirlerim vardı onlar gidince gece belim çok fena ağrıdı ya bugünde ara ara oldu. çok ayakta kaldığım içinmi sizce
Olabilir canim cok yorma kendini. Bende geçen hafta 3 gün misafir agirladim anca kendime geliyorum valla. 3 ay riskli dönem çok yormamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…