- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Kuzum bak senin de akintin gelmedi benim de . Senin de ovu pozitiflesmeye basliyor bence sen hamilesin icime cok doguyor :)) gec geldi yani ovuye gore düzeltiyorum geri :)Ovu akintisi 5 6 cm uzar canim..bu ovu oncesi akintindir birazdaha bekle bikac gune gelir oda
Canim sen ne kadardir deniyosunSanki hic hamile olmayacakmış gibi,
Sanki hiç eşime baba olcaksın demeyecekmişim gibi bir his …
Adet günü ovulasyon negatifti. Adet geçtikten 4 gün sonra kan testi yaptırdım 28 çıktı. 2 gün sonra 101 olduğunda idrar yaptım. Çok silik çıkmıştı o da hemen değil. Belirtilerimde kasıklarımda dediğin gibi baskı oluyordu. Hapşırdığımda bile tek nokta acıyordu hala da öyle. Gögüslerimin uçları dikleşmişti damarlar önceden de vardı.Peki ovu da negatftan kac gun sonra hcg de pozitifi gordun canim..bide belirtilerin nelerdi..benim kasigimda tek bi nokta her hareketimde aciyor idrarimi yaparken kasiklarimda baski olusuyor suan en belirgin bunlar var..bide ilginc goguslerimde hic damarlanma olmamasina ramen asiri sizliyorlar.normalde adete 1 hafta kala damarlarim cok belirginlesirdi ve sizlardi.simdi damarsiz ama sizliyor
Benim aylardan beri buralarda okuduğum şu: adet günü yapıldığında aynı koyulukta çıkıyorsa gebelik oluyor. Ama herkeste de çıkmıyor bende mesela gebelik olmasına rağmen çıkmamıştı. Zaten ovulasyon testlerini kullanmayı hiç beceremedim. Doktoruma da sordum doğruluk payı vardır ama gebeliği anladığından değilmiş. Ovulasyon lh ölçüyor b-hcg içinde lh benzeyen bir yapı varmış. Onu algıladığı için koyulaşıyormuşBu ovulasyon testleri ilk idrarla yapılırsa hamilelik için sonuç verir mi acaba? Normalde ilk idrarla yapmayın diyor ya üzerinde merak ettim :)
Hayirlisi olsun artik hakkimizda canimevet yaptım oda şaşırtıcı derecede hiç bir çizgi çıkmadı aynı gebelik testi gibi bembeyaz hatta ben ovulasyonda çift çıkınca koca karı testleri yaptımonlardanda pek anlamadım ama sonuçları denilen gibi... eşim kızıyo sabret bekle diyor bende artık sabredicem yoksa çok üzülüyorum
Insallah canim yaa...belirtilerimde var ama yinede korkuyorum..balkondam camasirlari topladim nefes nefese kalmis gibiyim 2 dakikalik iste..namaz kilarken bike egilip kalkiyrm o bile yoruya 10 katli merdiven cikmis gibi kalbim atmaya basliyor anlamadim..bunca seye bu ayda yoksaa yuhh diycem artikKuzum bak senin de akintin gelmedi benim de . Senin de ovu pozitiflesmeye basliyor bence sen hamilesin icime cok doguyor :)) gec geldi yani ovuye gore düzeltiyorum geri :)
Senin gec dollenmemi olmus acaba canim..aynen bende hapsirmaya öksürmeye korkuyrm bicak gibi saplaniyor sanci..insallah kist falan deildirdeAdet günü ovulasyon negatifti. Adet geçtikten 4 gün sonra kan testi yaptırdım 28 çıktı. 2 gün sonra 101 olduğunda idrar yaptım. Çok silik çıkmıştı o da hemen değil. Belirtilerimde kasıklarımda dediğin gibi baskı oluyordu. Hapşırdığımda bile tek nokta acıyordu hala da öyle. Gögüslerimin uçları dikleşmişti damarlar önceden de vardı.
Bnde ayni canim namazda fena yoruluyorum ayy insallah guzel çıkar sonuc kuzumInsallah canim yaa...belirtilerimde var ama yinede korkuyorum..balkondam camasirlari topladim nefes nefese kalmis gibiyim 2 dakikalik iste..namaz kilarken bike egilip kalkiyrm o bile yoruya 10 katli merdiven cikmis gibi kalbim atmaya basliyor anlamadim..bunca seye bu ayda yoksaa yuhh diycem artik
Goguste mi karinda mi nasil bi siskinlik canimHAMİŞ BAYANLAR BELİRTİLERİNİZDE ŞİŞKİNLİK VAR MI İDİ
İnsallah canimmBnde ayni canim namazda fena yoruluyorum ayy insallah guzel çıkar sonuc kuzum
geçmiş olsun canım.kusma niz anestezi den dolayi mutlaka ve iyi olmuş kusma niz.keske anestezi almasaydiniz.2 dk lik işlemdi yaniKızlar bugub cektirdin hsg ama benim canım cok yandı yaa Zor kalktım anestezili güya ama hiç uyuşamadım. Şimdi evdeyim yatıyorum adet agrısı gibi ağrı var bide kustum biraz önce şuan da da kendimi hiç iyi hissetmiyorum
CANIM KARIN BÖLGEMDE Bİ HALSİZLİK VAR ÜSTÜMDE SABAH KALKTIM AKINTI HİSSETTİM DEDEM KIRMIZILAR GELDİ LAVABOYA GİTTİM BEYAZ AKINTI İDİ ÇOK ŞÜKÜR DEDİM DAHA GÖRMEDİM KIRMIZILARI. ARADA FECİ ŞEKİLDE BEL AĞRISI VURUYOR.Goguste mi karinda mi nasil bi siskinlik canim
Evet canım geç döllenme olmuş. Bebiş 1 hafta geriden geliyo. Bu hafta bakıcak doktor yakalayamazsa son adet tarihimi 1 hafta ileri alcakSenin gec dollenmemi olmus acaba canim..aynen bende hapsirmaya öksürmeye korkuyrm bicak gibi saplaniyor sanci..insallah kist falan deildirde
Müjdeli haberini bekliyorumSenin gec dollenmemi olmus acaba canim..aynen bende hapsirmaya öksürmeye korkuyrm bicak gibi saplaniyor sanci..insallah kist falan deildirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?