2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

KIZLAR MERHABA,SON 11 INDE ADETIM BİTTİ.12 SINDE ESIMLE BIRLIKTE OLDUK.HEMEN TUTARMI BILMIYORUM AMA SU IKI GUNDUR KARNIM COK ŞİŞ SANKİ DUNYALARI YEMİŞ GİBİYİM ACABA BU BIR BELIRTI MIDIR???

Bu belirtileriniz adetten önce miydi sonra mıydı ?

Canım doktor bir sıkntı mı olduğunu söyledi?? Ben anlamıyorum pek ultrasondan ama doktorun ne dediyse onu dikkate al canım.

Hamile olan bayanlar adetime bugunu saymazsak 3 gunum var dun aksam sag meme basimin sis oldugunu fark ettim ve asiri agri yapio ara ara bicak saplanir gibi oluyo gecede ruyamda o gogusum agriyodu ve ben icinden sut cikariyodm bu belirti olabilir mi hic bi adet dibeminde bu kadar sanci ypmamisdi ayrica tek gosumun sancimasida ilginc

Bunun normal bi durum olmadigini sana doktor mu soyledi canim.illa yusyuvarlak mi olmasi gerekiyormus kese

Görüntü alırken öyle denk gelmiştir ekranı birden dondurunca..doktor dedi mi ki şekil bozuk diye? Evham yapma canım ben de senin gibiyim herşeyi stres yapıyorum bebeğe çok etki ediyor haberin olsun stresten düşük riski yaşıyorum şu an o yüzden çok ince eleyip sık dokumamak Laz'ım

Yarın test yap canım çıkar ben de 2 gün kala öğrendim böyle sağ göğsüme ağrı giriyordu

geçmiş olsun canım.kusma niz anestezi den dolayi mutlaka ve iyi olmuş kusma niz.keske anestezi almasaydiniz.2 dk lik işlemdi yani
Korktum yaa gerci bosuna almıs oldum uyuşmadım çünkü çok acı çektim ama ya ben niye öyle oldu anlamadım ağrım ve bulantın hala devam ediyo. Teşekkür ederim canım cevapladığın için

Sat kaçtı

Yarın test yap canım çıkar ben de 2 gün kala öğrendim böyle sağ göğsüme ağrı giriyordu
Iki gogusumdede dolgunluk hissi var her adette oldugu gibi ama sag taraftakinin ucu disarda baya ve acayip sanci giriyo ucuna bide agzimda 3 gundur tuhaf sut tadina benzer bi tat var

çok yoğunsa eğer randevuları maalesef böyle oldu bittiye getiriyorlar canım.dediğin gibi ya gerçekten acil bir durum olmuş olsaydı ne yapacaktın ? eğer seni çok tatmin etmiyorsa yeni doktor bak kuzum

Iki gogusumdede dolgunluk hissi var her adette oldugu gibi ama sag taraftakinin ucu disarda baya ve acayip sanci giriyo ucuna bide agzimda 3 gundur tuhaf sut tadina benzer bi tat var
Herkesin belirtisi farklı valla canım benim adet belirtilerimin aynısıydı göğsümün o zmn acıdığını da sen söyleyince hatırladım yani normalde de yaşadığım şeylerdi senin için belirti olabilir tabi bilemeyiz Allah yüzünü güldürsün

Amin insallah cok istiyorm allah tum isteyenlere versn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…