2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Git kan testi yaptır bak kafan rahat eder arkadaşım istemiyorsan korunmak gerekliydi

Adet olduktan sonra gebelik ihtimali kalir mi hala daha oncesinde 3 kere kan testi yapmistim 3u de 0.100 cikmisti.bu idrar testinde neden bole cikti ki?

Adet olduktan sonra gebelik ihtimali kalir mi hala daha oncesinde 3 kere kan testi yapmistim 3u de 0.100 cikmisti.bu idrar testinde neden bole cikti ki?
Korunmayi beceremeyen insan hamileyse gider aldirir onu becerirsin dimi ? Burasi bu konuda hassas kadinla dolu en basta da ben. Git baska yere soru sorma

Nekadar kabasiniz ya.zor durumda olan birisi sizden medet umuyor bilgilerinize dayanarak.hakkimi helal etmiyorum.konunuz sizin olsun hassas bayan

Canım o değer negatif demek 1.20 çıktı bendede negatif yani adet olduktan sonra gebe olma ihtimalin çok düşük nadir görülüo oda bence git kan tahlili yaptır böyle burda kimse Dr değil sonuçta istersen yeni konu aç sor

Güzel kalplim ya :) nasıl anlıyor halimizden gerçekten çok hassas olduk biz ya ben mesela çok hassaslaşmışım onu anladım ya TV de bile bebek görünce duygulanıyom hemen
Aynen kuzum aylarca bekleyince insan hassaslasiyor bu knularda kendimden biliyorum

çok yoğunsa eğer randevuları maalesef böyle oldu bittiye getiriyorlar canım.dediğin gibi ya gerçekten acil bir durum olmuş olsaydı ne yapacaktın ? eğer seni çok tatmin etmiyorsa yeni doktor bak kuzum
Evet canım çok yoğun. İlçenin bir numarası diye geçiyor her yerde. Tabi memnun olan var olmayan var ama 5yıldır onunlayım birbirimiz in dilinden anlıyoruz şükür. Asistanı değişti eskisi direk dönüyordu bu biraz ağır çıktı. Kan testi yapmadan birşey yapamayız dedi de kan testi yaptığımı söyledim devamı gelmedi bakalım

E="Sarisinbebek, post: 48894000, member: 789204"]akıntı hamilelikte de oluyor canım, bence bir test yap.[/QUOTE]
bugun yapcam bakalım inşallah cnm

Sağolasın canım benimm hala devam ediyo kusma bulantı acile giderim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…