2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Herkese günaydın. Ben bu sabah boğaz ağrısı ve ciğerlerimi acıtan bir öksürükle uyandım. Üzerimde kırgınlık da var. Doktora gitsem mi ki? 6 gün var reglime.

canim yerleşmeden kaynaklıdır ama sen genede dikkatli ol ağır is falan yapma dinlen progestan falan kullanıyomusun
Hayr canm kullanmıyorum, dr a daha bugün gözükücem. Gebelik bugün 3+3 te bu kadar erken progestan verirmi bilmiorum, kullansammı diye aklıma geldi ama kafama görede hareket etmek istemedim. Bakalım inşallah yerleşmedendir. Şuana kadar tekrarlamadı bakalım takip ediyorum

kızlar gunaydınnnnn bata son 1
heyecan dorukta resmen yarın adet tarıhım. buyuk bır sabır ornegı gosterdım ve hala test yapmadım
hala karın kasık ve bel agrım var ama ıkı gun oncekı kadar sıddetlı degıl. bide akşam bişey farkettım gogüsşlerimdekı kahverengı kısımlar bıraz genıslemıs sankı.ve etrafı pütür pütür.arada sızlamasıının dısında buyume yada agrı yok. bu da bi belirtidir umarım. inşallah kendimi kandırmıyorumdur ya

Herkese günaydın. Ben bu sabah boğaz ağrısı ve ciğerlerimi acıtan bir öksürükle uyandım. Üzerimde kırgınlık da var. Doktora gitsem mi ki? 6 gün var reglime.
Doktora gidip gitmemen bişey değiştirmez ki tatlım gidersen kan testi yaptırmalısın ki ilaç kullanabilesin rahatça gitmezsen bekleyeceksin :)

oy canım benim yaa inşallah hemen yazarım zaten, zor anlarımda destek oldun bana çok sağol gerçekten, inanıyorum bu ay sende alacaksın o mutlu haberi
kuzumm benim aminnnn inşallah inşallah her zaman birbirimize destek olmaya devam canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…