Normalde gecikme olur muydu tatlım kan testi yaptır istersengecikmenin 7.günü evde yaptıgım test ngatiff((
Hayr canm kullanmıyorum, dr a daha bugün gözükücem. Gebelik bugün 3+3 te bu kadar erken progestan verirmi bilmiorum, kullansammı diye aklıma geldi ama kafama görede hareket etmek istemedim. Bakalım inşallah yerleşmedendir. Şuana kadar tekrarlamadı bakalım takip ediyorumcanim yerleşmeden kaynaklıdır ama sen genede dikkatli ol ağır is falan yapma dinlen progestan falan kullanıyomusun
Doktora gidip gitmemen bişey değiştirmez ki tatlım gidersen kan testi yaptırmalısın ki ilaç kullanabilesin rahatça gitmezsen bekleyeceksin :)Herkese günaydın. Ben bu sabah boğaz ağrısı ve ciğerlerimi acıtan bir öksürükle uyandım. Üzerimde kırgınlık da var. Doktora gitsem mi ki? 6 gün var reglime.
Baya kötüyüm işte gidip kan testi de yaptırsam çıkar mı ki?Doktora gidip gitmemen bişey değiştirmez ki tatlım gidersen kan testi yaptırmalısın ki ilaç kullanabilesin rahatça gitmezsen bekleyeceksin :)
6 ay önceye kdr oluyodu 3 4 gün gecikebiliyodu ama 5 aydır çokk düzenli cnm yaaNormalde gecikme olur muydu tatlım kan testi yaptır istersen
Canımm her ihtimale karsı ilac kullanma sakın. Ballı ıhlamur zencefil falan ic.Herkese günaydın. Ben bu sabah boğaz ağrısı ve ciğerlerimi acıtan bir öksürükle uyandım. Üzerimde kırgınlık da var. Doktora gitsem mi ki? 6 gün var reglime.
6 ay önceye kdr oluyodu 3 4 gün gecikebiliyodu ama 5 aydır çokk düzenli cnm yaa
Baya kötüyüm işte gidip kan testi de yaptırsam çıkar mı ki?
Gozunaydin canim keyfini sür artikKızlar bu sabah ucuz testlerden de yaptım bundada çıktı silik çizgi Kan verdim ama yarın çıkr sonuc dediler çok heycanlıyım
saol canımm, kanda görmeden süremiyorum keyif, bir korku var yinedeeGozunaydin canim keyfini sür artik
Canımm çok sevindim kan sonucunda çok güzel çıkar inşallah alır almaz yaz bize deKızlar bu sabah ucuz testlerden de yaptım bundada çıktı silik çizgi Kan verdim ama yarın çıkr sonuc dediler çok heycanlıyım
kuzumm benim aminnnn inşallah inşallahoy canım benim yaa inşallah hemen yazarım zaten, zor anlarımda destek oldun bana çok sağol gerçekten, inanıyorum bu ay sende alacaksın o mutlu haberi
nasıl bir kitap canımkızlar ebru destanın kitabını duydum dün. çok güzel anlatmış bizim durumda olanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?