2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

anladım canım ne güzl bi sorun yokmuş zamanı var demekki bende polikistik over var tedavi görüyorum inşallah nasip olur bu ay hepimize.
bende de pko var.sizinki hangi çeşit adet mi olamıyorsunuz yoksa adet olmaniza rağmen kistlerden dolayı ağrı sızı mı var?

Aaa hic kafana takma, nice grip olup ustune ilac kullanıp, sonradan hamile oldugunu ögrenen kadın var. Bakteri degil bu sonucta, antibiyotiklik bir durum da yok. Uzan dinlen en güzeli...
benim gribimde sinüzite çevirdi tam iyileşmiyor.adet dönemim 19 kasımda başlıyor 28.günümdeyim.genelde 26 -28-29-32. günlerde adet oluyorum şaşmaz.kendi kendime gelin güveyde olmak istemiyorum ama.

Kızlar tsh değerleri normal çıktıktan sonra adeti düzene giren varmi yani ben 25-26 günde adet görürdüm bugün 28. Günümdeyim acaba tsh dan dolayı olabilir mi
Cevap verirseniz cok sevinirim

CANIM BEN DE HİPERTROİDİ HASTASIYIM. AĞĞUSTOS AYINDA CIKTI RAHATSZLIK VE TSH DEGERIM 0,00 . HERHANGI BI GECIKME YASAMADIM DEGERLERIMDEN DOLAYI. GECEN BI 4 GUN GECIKMEM OLDU O DA YUMURTLAMADANDI SANIRIM COK KASIK AGRIM OLDU. SUAN ILAC KULLANIYORUM TROIDLE ILGILI AMA KISIDEN KISIYE DEGISEBILIR TABI ADET DONGUSU

Ya aynn yumurtlama gunumden 2 gun once ve 2 gun sonra olabildi anck bklm artk gercktn Allah var umutsuzluk yok cnm

Annem hamilesin sen diyo ama ne bileyim ben bir türlü inanamıyorum (göğüslerimdeki şişlik sertlik ve kahverengi kısımda çıkan beyaz kabarcıklardan ötürü). Bir de ben çok tez canlı olduğumdan regle 10 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıktı değer O yüzden hamile değilmişim gibi geliyor bana.

ayyy senin adına çok sevindim .. Allahım inşallah bu ay yüzüne güler

Kızlar cok heyecanlıyım saçma mı bilmiyorum ama deneyen varsa ne olur yazsın nette evde test yapma fikirleri verilmiş geçenlerde limonu denedim ama olmadı bugün yine deneyim adetine bi gün var dedim bu sefer dibe çöktü tüm tortular geçenkinde yüzüyordu deneyip öğrenen var öı ne olur yazın

ay bende yaptım onu benimki hemen dibe çöktü sonra bide karbonatlıyıda yaptım oda köpürdü ama testlerde negatif bata 4 var bekliyelim görelim

Canim bende
daha önce denemistim limon dibe coktu karbonat kopurdu idrar testi negatif cikti bense sonra adet oldum. o yuzden benim hic guvenim kalmadi o limon karbonat testine

Böyle şeylere itibar etmeyin kızlar sonucu hayal kırıklığı olur. Biz geyiğine kardeşime (erkek) yaptırdık onu gebe çıktı

canım günaydın :) işyerinde her zaman giremiyorum maalesef.o yüzden yeni gördüm yazdıklarını.ne yaptın geri dönüş yaptılar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…