2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin ne zaman kürtaj olmuştun özel bişey yaptıysan paylaşabilir misin

Kiyamam ya napalim nazli bebislerimiz varmis cnm ya hepimiz sitres yapyrz bnm bi hastaligim var dudak isirmak inanki su uc gunde kanatmisim hep yara olmus bata yakin kanatarak isiriyorum farkinda degilim ancak biri bni durduracak oyle yani insallah diledgmz gibi olck

Vücudumda çok kötü kırgınlık var Ballı limonlu ıhlamur içiyorum şuan. Vücudumda mikrop varsa bebek tutunmaz ki
canım bende geçen hafta çok hastaydım grip boğaz ağrısı, ilaç içmeden geçrmeye çalıştım tama da geçmedi, ama testler pozitif, hastaykende bebek tutunabiliyor yani umutsuzluğa kapılma

Vücudumda çok kötü kırgınlık var Ballı limonlu ıhlamur içiyorum şuan. Vücudumda mikrop varsa bebek tutunmaz ki
Aaa hic kafana takma, nice grip olup ustune ilac kullanıp, sonradan hamile oldugunu ögrenen kadın var. Bakteri degil bu sonucta, antibiyotiklik bir durum da yok. Uzan dinlen en güzeli...

Aynen canim benimde safak 1 ama adet olmaya hamileligi ogrenmeye degil.bu ay umudum kalmadi Allah im hayirlisiyla nasip eder insallah tum isteyenlerede banada.
Bnm de hic yok cnm dusun ovulasyn testlerini arastryrm ama bi yanimda hani olurda suprizi patlatr bebis dyo insallah sennde vardr bizimde olmazsada hayirlisi degilmis

Kızlar tsh değerleri normal çıktıktan sonra adeti düzene giren varmi yani ben 25-26 günde adet görürdüm bugün 28. Günümdeyim acaba tsh dan dolayı olabilir mi
Cevap verirseniz cok sevinirim

canım bende geçen hafta çok hastaydım grip boğaz ağrısı, ilaç içmeden geçrmeye çalıştım tama da geçmedi, ama testler pozitif, hastaykende bebek tutunabiliyor yani umutsuzluğa kapılma
İnşallah canım çok istiyorum bebeğim olmasını 6 gün kaldı inşallah vardır inşallah tutunmuştur ben hastalığı ilaçsız çekmeye razıyım
Aaa hic kafana takma, nice grip olup ustune ilac kullanıp, sonradan hamile oldugunu ögrenen kadın var. Bakteri degil bu sonucta, antibiyotiklik bir durum da yok. Uzan dinlen en güzeli...

Sağol güzelim içimi ferahlatıyorsunuz böyle konuşarak. Keşke uzanabilsem ama çalışıyorum işteyim

Bnm de hic yok cnm dusun ovulasyn testlerini arastryrm ama bi yanimda hani olurda suprizi patlatr bebis dyo insallah sennde vardr bizimde olmazsada hayirlisi degilmis
Aynı ikilem bende de var. Mantıgım "gercekci ol, bu ay olması mümkün degil" diyor, cunku yumurtlama dönemini kacırdık. Ama öte yandan "Allah'ın rahmetinden umut kesilmez" diyorum. Tüm bunları düşünürken usul usul gelen adet sancıları da cabası...

canım şöyle bi söylenti var nekadar doğru bilmiyorum ama döllenmeden sonra vücut bağışıklığı güçsüz kalıyormuş ve hastalanabiliyormuşsun, hatta bunu daha önce duydugum için eşime söylemştm, hastada oldum acaba hamilemiyim diye yani bardağın dolu tarafından bak belkide hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…