yyyKızlar bu sabah ucuz testlerden de yaptım bundada çıktı silik çizgi Kan verdim ama yarın çıkr sonuc dediler çok heycanlıyım
Kanda da cikacak insallah 1 gün daha sabır sen bu sürede dikkat et kendine mutlulugunu yasamaya baksaol canımm, kanda görmeden süremiyorum keyif, bir korku var yinedee
hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin ne zaman kürtaj olmuştun özel bişey yaptıysan paylaşabilir misinBat 21 kasım dün idrar testinde cift çizgiyi gördüm çok silik te değil çok nette degildı. inşallah devami gelir boş gebelikten dolayı kurtajim var. Rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın arkadaşlar .
canım benimmm teşekkür ederim çok, kan sonucu yarın çıkacakmış sistem yavaşmış, sinir oldum zatne bi gün daha sabır, zor tutyorum eşime söylememek içinAayyy çok sevindim tatlım Allah hayırlı haberler versin inşallah hemen yaz kan sonucunu
yyy
aynen canım diyet yapıyordum bıraktım hepsini yumuldum yemeğeKanda da cikacak insallah 1 gün daha sabır sen bu sürede dikkat et kendine mutlulugunu yasamaya bak
Canımm her ihtimale karsı ilac kullanma sakın. Ballı ıhlamur zencefil falan ic.
Geç döllenmeyse çıkmayabilir canım sen en iyisi ballı limon felan yap bilemedim ki şimdi
Kiyamam ya napalim nazli bebislerimiz varmis cnm ya hepimiz sitres yapyrz bnm bi hastaligim var dudak isirmak inanki su uc gunde kanatmisim hep yara olmus bata yakin kanatarak isiriyorum farkinda degilim ancak biri bni durduracak oyle yani insallah diledgmz gibi olckSabahın 7sinde uyandım test yapmadım canım zaten negatifi görmekten gına geldi artık.y arini bekleyecegim inşallah hep birlikte güzel haberler alırız....off ne zor ismis bu yaa 1 hfta izin aldım rahat rahat uyuym dinleneyim diye ne uyku ne dinlenme stres stres aklından çıkmıyor bebek işi oldumu olmadimi olmadıysa naparim diye
canım bende geçen hafta çok hastaydım grip boğaz ağrısı, ilaç içmeden geçrmeye çalıştım tama da geçmedi, ama testler pozitif, hastaykende bebek tutunabiliyor yani umutsuzluğa kapılmaVücudumda çok kötü kırgınlık varBallı limonlu ıhlamur içiyorum şuan. Vücudumda mikrop varsa bebek tutunmaz ki
Aaa hic kafana takma, nice grip olup ustune ilac kullanıp, sonradan hamile oldugunu ögrenen kadın var. Bakteri degil bu sonucta, antibiyotiklik bir durum da yok. Uzan dinlen en güzeli...Vücudumda çok kötü kırgınlık varBallı limonlu ıhlamur içiyorum şuan. Vücudumda mikrop varsa bebek tutunmaz ki
Evet canım prensesim olcak inş bende çok mutlu ve heyecanlıyım Darısı tüm istiyenlere inşallah
Bnm de hic yok cnm dusun ovulasyn testlerini arastryrm ama bi yanimda hani olurda suprizi patlatr bebis dyo insallah sennde vardr bizimde olmazsada hayirlisi degilmisAynen canim benimde safak 1 ama adet olmaya hamileligi ogrenmeye degil.bu ay umudum kalmadi Allah im hayirlisiyla nasip eder insallah tum isteyenlerede banada.
İnşallah canım çok istiyorum bebeğim olmasını 6 gün kaldı inşallah vardır inşallah tutunmuştur ben hastalığı ilaçsız çekmeye razıyımcanım bende geçen hafta çok hastaydım grip boğaz ağrısı, ilaç içmeden geçrmeye çalıştım tama da geçmedi, ama testler pozitif, hastaykende bebek tutunabiliyor yani umutsuzluğa kapılma
Aaa hic kafana takma, nice grip olup ustune ilac kullanıp, sonradan hamile oldugunu ögrenen kadın var. Bakteri degil bu sonucta, antibiyotiklik bir durum da yok. Uzan dinlen en güzeli...
Aynı ikilem bende de var. Mantıgım "gercekci ol, bu ay olması mümkün degil" diyor, cunku yumurtlama dönemini kacırdık. Ama öte yandan "Allah'ın rahmetinden umut kesilmez" diyorum. Tüm bunları düşünürken usul usul gelen adet sancıları da cabası...Bnm de hic yok cnm dusun ovulasyn testlerini arastryrm ama bi yanimda hani olurda suprizi patlatr bebis dyo insallah sennde vardr bizimde olmazsada hayirlisi degilmis
Afiyet bal seker olsun canimaynen canım diyet yapıyordum bıraktım hepsini yumuldum yemeğeyarınolsun artıkk
Hayırlı ugurlu olsun tebriklerrrrr
Ya sagol cnm amin cumlemize insallah18 Kasımda test yapacak arkadaslarimin yanindayim dualarim sizlerle hayirli haberi vermek nasip olsun insallah
canım şöyle bi söylenti var nekadar doğru bilmiyorum ama döllenmeden sonra vücut bağışıklığı güçsüz kalıyormuş ve hastalanabiliyormuşsun, hatta bunu daha önce duydugum için eşime söylemştm, hastada oldum acaba hamilemiyim diyeİnşallah canım çok istiyorum bebeğim olmasını 6 gün kaldı inşallah vardır inşallah tutunmuştur ben hastalığı ilaçsız çekmeye razıyım
Sağol güzelim içimi ferahlatıyorsunuz böyle konuşarak. Keşke uzanabilsem ama çalışıyorum işteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?