- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
Canm belirtilerin var mıydı geçikme var mıydıdarısı başımıza canımm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm belirtilerin var mıydı geçikme var mıydıdarısı başımıza canımm![]()
anladm canm hayırlısıBen denemiştim gecen aylarda yanlis sonuc verdi canim
Canm belirtilerin var mıydı geçikme var mıydı
Ama bugün ğozifit canm AŞ'ma suratını cok mutlu oldum İnangecikme yok daha 4 gün bata ama belirtiler var sanki eğer psikolojik değilse tabii kasık ağrısı göğüs sızlaması ayaklarım hiç olmadığı kadar soğuk ama test daha negatifti dün![]()
benim daha belli değil ki canım keşke belli olsa Allah mı söyletti nedirrr :) bat günü test yapıcam bakalım testi her negatif görüşümde kalbim parçalanıyoAma bugün ğozifit canm AŞ'ma suratını cok mutlu oldum İnan
Eki Görüntüle 1912827 Eki Görüntüle 1912827 kızlar hamileyimm
Canım sağ ol ben de sizleri takip ediyorum. Yakın zamanda güzel haberler paylaşalım inşallah :) Yumurta sayısı ve kalitesi çok iyiydi. 16 tane embriyomuz oldu ama hiçbiri dondurulmadı maalesef. İnşallah tedavisi olan bir şeydir bakalım bekleyeceğiz genetik sonucunu
Öyle hissettim İnan ya :)benim daha belli değil ki canım keşke belli olsa Allah mı söyletti nedirrr :) bat günü test yapıcam bakalım testi her negatif görüşümde kalbim parçalanıyo
Sanki hic hamile olmayacakmış gibi,
Sanki hiç eşime baba olcaksın demeyecekmişim gibi bir his …
Öyle hissettim İnan ya :)
benim bu aydan umudum kalmadı sanki Canm belirti veya gecikme var mıydıEki Görüntüle 1912827 Eki Görüntüle 1912827 kızlar hamileyimm
İnşallah benm de belirtim cok az bel agrısı baş agrısıyla sınırlı ama çıkmadık candan umut kesilmez demiayy canım benimm çok saol inan burayı okuyunca insanlar sevinince hep dua ediyorum olmayanlarada versin olanlarada sağlıklı doğumlar nasip etsin diyebenim bu aydan umudum kalmadı sanki
inşallah ikimizde oluruz ya bu ay :
![]()
10.günde olmazsam o zmn kandan baktırrım ya en iyisi öle yaniTatlım senede iki defa hava değişimi felan etkili olup geçilebilirsin bunu anlayacak olan sensin ama kan testi yaptır bence
Elimde deil ya ocaktan beri artik yiprandim![]()
Bende de adet sancısı olmuştu şimdiden strese girmeElimde deil ya ocaktan beri artik yiprandim![]()
''kün fe yekün'' ol der ve olur canım biz bilemeyiz kii Allah büyük bizede tattırcak bu duyguyu eminimİnşallah benm de belirtim cok az bel agrısı baş agrısıyla sınırlı ama çıkmadık candan umut kesilmez demi
Allah Allah yerleşme zamanında kan geliyormuş ama cok az ondan mı acabaKızlar yaaa bişey soracam ben anlamadım tam boşverdim artık kafama takmıcam dedim yatmadan önce pedimi değiştireyim vakti gelmiştir dedim çok az gelmişti halbuki ddün 2. Günüydü ya sabah gene baktim az gelmiş ya ben anlamadım gecede sol kasık ağrısından yatamadım normalde 5 gün sürer adetim 4 günü ped değiştiririm sürekli af edersiniz dolardı ama niye böyle oluyorki anlamadım halbuki evdeyim sıcak tutuyom kendimi???
Amin canm Amin''kün fe yekün'' ol der ve olur canım biz bilemeyiz kii Allah büyük bizede tattırcak bu duyguyu eminim![]()
Allah Allah yerleşme zamanında kan geliyormuş ama cok az ondan mı acaba