- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
Ama gec yumurtlasam ovuda gec cıkardı koyu çizgi
AmiiiinArtık pozitifleri görelim bizde.
Allahim dilediğini dilediğine veren sensin bu mübarek cuma gecesinde duamizi kabul et isteyen tüm kullarına katından Salih evlatlar nasip et..
Hepsini yapıyorm bu ay nednse farklı bi ümit vardı adet belirtilerim bastrcınca yıkıldımOlmuyor deme rabbimin gücüne gider olucak ama sen izin vermiyorsun teknoloji çok gelişti sen oylede boylede hamile kalicaksin bunu bi kere aklına kazı tamam mı engel hiç bişey yok Hz meryem in karnına nasıl yoktan var etti Hz ali yi koydu bizede öyle ol diyecek ve olucak sadece hayırlı zamanda istediğin kadar araştır ayaklarını kaldır havalara yat ama Rabbim vericek ki olsun dua et bol bol ve emin ol olucak K Karanfil00
İste ben sua öyleyim artık iliski sonrası esimle tartsmaya basladık okadar stresten kasıyorumki canım cok acıyor asırı tahrişe ve acıya sebep oluyorBu kadar itimat etmeyin onlara gerçekten insanı stres yapıyo onlar ve gebe kalma şansını düşürüyor Korunmasız ilişkinin tadını çıkarın bebek için değil esinizi sevdiğin için birlikte olun bunu deneyin ben hamile kaldığım ay ne gün hesapladim nede ihtimal verdim kan sonucunu almaya bile gitmedim eşim söyledi hamile olduğumu o almış sonucu o derece umursama dim akışına bırakın evet zor ama ben bile bıraktıysam bırakılır dusunsene ilişkiye girdikten sonra telefona yapısıp araştırma yapiyodum direk ayaklar tavanda belde yastık ama hamile kaldığım ay hiç bişey yapmadım ve ne yattım bekledim nede gün hesapladim sadece stres engel bunu aşmak şart
Ugur getirsin diye yaptım canim insaAllah vardır
İnşallah canıminşallahSeninde olur üzme kendini
Malesef canim.simdi yaptim buseferki dunku kadar koyu cikmadi
insallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin hepinize hayirli evlatlar nasip etsin cnmGdın canım. İnşallah kucağına almakta nasip olur. Bizlere de dua et canım.
insallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin hepinize hayirli evlatlar nasip etsin cnm
Iyi haberlerini bekliyorum hamile kalinca benide etiketle haberim olsunnİnşallah canıminşallah
Üzme canım kendini. Elbet o bebişler bir gün bize gelecek. :)
Babies16 canm sen niye ikidebir banlanıyorsun. biraz uslu dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?