2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

[/QUOTE]
Ama gec yumurtlasam ovuda gec cıkardı koyu çizgi[/QUOTE]

Bu kadar itimat etmeyin onlara gerçekten insanı stres yapıyo onlar ve gebe kalma şansını düşürüyor Korunmasız ilişkinin tadını çıkarın bebek için değil esinizi sevdiğin için birlikte olun bunu deneyin ben hamile kaldığım ay ne gün hesapladim nede ihtimal verdim kan sonucunu almaya bile gitmedim eşim söyledi hamile olduğumu o almış sonucu o derece umursama dim akışına bırakın evet zor ama ben bile bıraktıysam bırakılır dusunsene ilişkiye girdikten sonra telefona yapısıp araştırma yapiyodum direk ayaklar tavanda belde yastık ama hamile kaldığım ay hiç bişey yapmadım ve ne yattım bekledim nede gün hesapladim sadece stres engel bunu aşmak şart

Bu kadar itimat etmeyin onlara gerçekten insanı stres yapıyo onlar ve gebe kalma şansını düşürüyor Korunmasız ilişkinin tadını çıkarın bebek için değil esinizi sevdiğin için birlikte olun bunu deneyin ben hamile kaldığım ay ne gün hesapladim nede ihtimal verdim kan sonucunu almaya bile gitmedim eşim söyledi hamile olduğumu o almış sonucu o derece umursama dim akışına bırakın evet zor ama ben bile bıraktıysam bırakılır dusunsene ilişkiye girdikten sonra telefona yapısıp araştırma yapiyodum direk ayaklar tavanda belde yastık ama hamile kaldığım ay hiç bişey yapmadım ve ne yattım bekledim nede gün hesapladim sadece stres engel bunu aşmak şart[/QUOTE]
kesinlikle dogru cnm

Bu kadar itimat etmeyin onlara gerçekten insanı stres yapıyo onlar ve gebe kalma şansını düşürüyor Korunmasız ilişkinin tadını çıkarın bebek için değil esinizi sevdiğin için birlikte olun bunu deneyin ben hamile kaldığım ay ne gün hesapladim nede ihtimal verdim kan sonucunu almaya bile gitmedim eşim söyledi hamile olduğumu o almış sonucu o derece umursama dim akışına bırakın evet zor ama ben bile bıraktıysam bırakılır dusunsene ilişkiye girdikten sonra telefona yapısıp araştırma yapiyodum direk ayaklar tavanda belde yastık ama hamile kaldığım ay hiç bişey yapmadım ve ne yattım bekledim nede gün hesapladim sadece stres engel bunu aşmak şart[/QUOTE]
İste ben sua öyleyim artık iliski sonrası esimle tartsmaya basladık okadar stresten kasıyorumki canım cok acıyor asırı tahrişe ve acıya sebep oluyor
Herşeyimiz alt üst oldu 11 aydr denıyrz aman aman bi problem de yok bende hafif pko var esimdedr morfoloji bi ara bozuktu oda aimdi iyi ama olmuyor olmuyor

Olmuyor deme rabbimin gücüne gider olucak ama sen izin vermiyorsun teknoloji çok gelişti sen oylede boylede hamile kalicaksin bunu bi kere aklına kazı tamam mı engel hiç bişey yok Hz meryem in karnına nasıl yoktan var etti Hz ali yi koydu bizede öyle ol diyecek ve olucak sadece hayırlı zamanda istediğin kadar araştır ayaklarını kaldır havalara yat ama Rabbim vericek ki olsun dua et bol bol ve emin ol olucak K Karanfil00

Ama gec yumurtlasam ovuda gec cıkardı koyu çizgi

İste ben sua öyleyim artık iliski sonrası esimle tartsmaya basladık okadar stresten kasıyorumki canım cok acıyor asırı tahrişe ve acıya sebep oluyor
Herşeyimiz alt üst oldu 11 aydr denıyrz aman aman bi problem de yok bende hafif pko var esimdedr morfoloji bi ara bozuktu oda aimdi iyi ama olmuyor olmuyor [/QUOTE]
umudunu sakin kesme cnm bol bol dua et ozellikle ezan okundugunda herseyin başı dua

Hepsini yapıyorm bu ay nednse farklı bi ümit vardı adet belirtilerim bastrcınca yıkıldım
Tükenmiş hissedyrm kendimi bunu atlatmam 3 5 günü buluyor sonra yeni heycan yeni calismalar yeni bat ve sonu yine husran
Herşeyimiz alt üst oldu 11 aydr denıyrz aman aman bi problem de yok bende hafif pko var esimdedr morfoloji bi ara bozuktu oda aimdi iyi ama olmuyor olmuyor [/QUOTE]
umudunu sakin kesme cnm bol bol dua et ozellikle ezan okundugunda herseyin başı dua[/QUOTE]
her namazd tek duam bu aylardır herkese kolay bize ne meşakatlş bi yol buarkadaslarımın hepsi ya hamile ya cocuklu hatta 3 tane samimi arkadasm 2.ye hamile cok özeniyrm anlatamam

B Bekayyy Canım senin minnakin cinsiyeti belli mi olanlarin yanına yaziyorum seninki 16.haftalik belli olmuştur belki diye sorayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…