2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tabiki engel degil yeter ki rabbim Vermek istesin 4 ay bekledim sadece oda 3. Adetimi bekliyordum ama gec adet oldugum icin toplam 4 ay surdu
Tabiki engel degil yeter ki rabbim Vermek istesin 4 ay bekledim sadece oda 3. Adetimi bekliyordum ama gec adet oldugum icin toplam 4 ay surdu
Ay benm de 4. Ayım yaaa inşallah aynı anda çift çizgi görürüz adetin ne zaman

Peki ovulasyon testini o aymı yamıstn canım.ben ovu testine höre 7sinde yumurtladım ama gebeilke test koyulasıyormus hala koyulasma falanda yok gebelik testimde negtf
Sanırım yine olmadı

Kizlar hastayim demistim ya çok kotu migren atagi gecirdim mecburen hastaneye gittik gitmisken bhcg ye de bakıldı. Regle 10 gun kala 1.2 çıkmıştı bugun regle 6 gün var 2 olmus deger. Ne diyosunuz yukselir mi sizce?

Kizlarbana bi akil verin 5 gun gecikmek normal mi yoksa. Gec dollenmeme mi olusuyo 10 gunum dolsunmu doktora gitsem adet getirici vericek diye korkuyorum

E="Karanfil00, post: 48914140, member: 798134"]Peki ovulasyon testini o aymı yamıstn canım.ben ovu testine höre 7sinde yumurtladım ama gebeilke test koyulasıyormus hala koyulasma falanda yok gebelik testimde negtf
Sanırım yine olmadı[/QUOTE]
Hayir ben önceki ay kullandım ama o ay olmadı ben güvenmiyorum o testlere hiç bi zaman kopkoyu görmedim çünkü ovulasyonu ne zaman yapsam silik ti bence gün aşırı iliski yeterli gerek yok testlere ben inanmıyorum onlara çok uğraştım onla ama olmadi

Hayir ben önceki ay kullandım ama o ay olmadı ben güvenmiyorum o testlere hiç bi zaman kopkoyu görmedim çünkü ovulasyonu ne zaman yapsam silik ti bence gün aşırı iliski yeterli gerek yok testlere ben inanmıyorum onlara çok uğraştım onla ama olmadi[/QUOTE]
Benimde 2 3 kere koyu cıkıp silindi ama en net koyuyu 7sinde yakaladım ovuyu gectım olsa hcg de cıkardı
Bide ovu belirtilerımde 7sindeydı

Benimde 2 3 kere koyu cıkıp silindi ama en net koyuyu 7sinde yakaladım ovuyu gectım olsa hcg de cıkardı
Bide ovu belirtilerımde 7sindeydı[/QUOTE]

Adetin gectimi yoksa daha var mı tarihine

Ay ben o kadar bu duaya alıştım ki olana bile eder oldum sağ sakin kucağına alırsın inş canm

Amiiinn inşaallah şimdi imkansız gibi geliyo ama inan öyle değil sonrada olduğuna inanamayacaksin sonra aman kesesi aman kalbi cinsiyeti tarama testleri derken bitmiyor endişe inşaallah hayirlisiyla sağlıklı bi gebelik nasip eder rabbim

kendi kendimize yapıyoruz bende aynıyım durmadan tuvaletim geliyor ya resmen
Artık pozitifleri görelim bizde.
Allahim dilediğini dilediğine veren sensin bu mübarek cuma gecesinde duamizi kabul et isteyen tüm kullarına katından Salih evlatlar nasip et..

Adetin gectimi yoksa daha var mı tarihine[/QUOTE]
19 u canım.dun test yaptm negatf 7sinde yumurtlayınca olsa cıkması lazımdı bugun son ovu testımı yaptım oda silik

Bide ovu belirtilerımde 7sindeydı[/QUOTE]
Yumurtlama dönemi belirtilerini gösterip geç çatlayabiliyor. Bende öyle oldu. Nasıl olsa ovulasyon geçti dedik rasgele denedik denk geldi. Bi de o testler sürekli yapıldığında bence stres yaratıyor. Gün aşırı ilişki ile zaten denk geliyor. Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin

Adetin gectimi yoksa daha var mı tarihine
19 u canım.dun test yaptm negatf 7sinde yumurtlayınca olsa cıkması lazımdı bugun son ovu testımı yaptım oda silik[/QUOTE]

Acele etme belki geç yumurtlamis olabilirsin kimse bilemez Allahtan başka ben adetime 1 hafta kala hamile kalmisim ona bakarsan

Yumurtlama dönemi belirtilerini gösterip geç çatlayabiliyor. Bende öyle oldu. Nasıl olsa ovulasyon geçti dedik rasgele denedik denk geldi. Bi de o testler sürekli yapıldığında bence stres yaratıyor. Gün aşırı ilişki ile zaten denk geliyor. Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin [/QUOTE]
Teste gorede 7di ama bilmiyrm bugun karnım sancılı siddetli agrımaya basladı dune kadar yoktu agrım birden bastrınca artık umudum kalmadı

19 u canım.dun test yaptm negatf 7sinde yumurtlayınca olsa cıkması lazımdı bugun son ovu testımı yaptım oda silik

Acele etme belki geç yumurtlamis olabilirsin kimse bilemez Allahtan başka ben adetime 1 hafta kala hamile kalmisim ona bakarsan[/QUOTE]
Ama gec yumurtlasam ovuda gec cıkardı koyu çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…