İnşallahcanim bi kalsamIyi haberlerini bekliyorum hamile kalinca benide etiketle haberim olsunn
İnşallah canım , allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. yorumun için teşekkürler :) pazartesini iple çekiyorum. kasık ağrılarım devam ediyor halaİnşAllah hamilesindir kardeşim yeni üye oldum ilk yorumumu sana yazdım diğer tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
Tebrik ederim canım masaAllah testin koyu çıkmış sağlıkla kucağına almak nasip olsun insaAllah
sabah test tapacak arkadaslarim insallah cift cizgi fotograf yuklemek nasip etsin rabbim hepimiz icin cok istiyorum hasret bitsin bebek lafi gecince bogazimiz dugumlenmesin artik.. icimdekileri kelimelerede dokemiyorum cok duygusallastim bugun yuce rabbimin izniyle gozyaslarimiz dinsin artik.. bizdeayllllliiiin35 ile 28inde test yapicaz sabah siz, 28inde de biz mujdeyi verelim insaalah.. 4 kayiba ragmen cogu zaman dirayetliydimde bugun sukoyverdim
Ayarlara gir canım Regl dönem uzunlugu yaziyor ona gir Kullanim ortalamayi ac cikan yerden akilli hesaplamayi sec otomatik yapıcak döngü sayısınıo uygulama bende de var nerde yaziyor
Stres yapma canım bebis yoksa bile stres geciktiriyor hic takma rahat bırak kendinitamam canim cok sagol benim 6 gun gecti hala bsy yok
İndan umut ediyo işte, benim de aynı gün içinde 2 kere yaptığım oluyo , aklımda durcapna gözümle göreyim diyom,Ya bn abimleedeym yengem bu gun test yapti negatif gun ici yapti ama tutturdu bnde sabah bidaha senle yapcm dye cikmaz dyrm ama inanmiyo
Bana yardım eder misin be olurİndan umut ediyo işte, benim de aynı gün içinde 2 kere yaptığım oluyo , aklımda durcapna gözümle göreyim diyom,
Ben de adetten 5 gün önce kan testinde baktırdım, negatifdi, bugün adetim 4 gün gecikti,az önce yaptım, sabah ilk idrar olsun diye, ki bundan önce de 4 idrar testi daha yapmıştım, negatifKizlar size umut olsun belki batlar geçmeden test yapiyosun uz heyecandan ama ben suan 8+4 hamileyim ve adetim 4 gun geçtiğinde bile evde yaptığım testte çıkmamış ti laboquick marka onun ovulasyonunu da kullanmıştım ve tamamen ümidi kesmistim ekim ayından bide 35 gunde bir oluyorum ben çok geç yani o yüzden negatif çıksa bile çok inanmayın en net bat 1 hafta geçtikten sonra verilen kan yoksa gerisi tamamen şans
Canım senin ne kadar geçti gününden. kan tahlili fln yapsan icin daha rahat ederBu ne Allah aşkına kızlar ya negatif ama silik bi artı gibi de dijital diye mi bu böyle Of ağlıcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?