Cnm kanama varken artış benimde oldu ..ama progestan diye bir ilaç kullanıyordum ..Herkese merhabalar Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeğimizi..
.
benim sat:15 ekim..arkadaşlar 4+4 iken çarşamba hcg :38 çıktı dün adet olur gibi kanama oldu doktora gittik tekrar hcg istedi eğer düşmüşse gebelik sonlanıyor dedi ama yükselirse umut var dedi bi günde hcg:68 olmuş bu ptesi tekrar istedi tahlil ona göre yorumlucak..Başına böyle bişe gelen oldu mu değerler 4 haftalığa göre düşük mü kızlar nolursunuz yardım edin bana sevincimiz kursağımızda kaldı o kadar çok kaptırmıştık ki kendimizi eşimle ..
Suan zatn bnde emin degilim ki cnm belki test bozuk belki hatali sonuc o yuzdn fazlada kaptrmym kndimi sendede ayni durum gecerli kirmzilar glmedi daha yapma lutfn bn idrarda netlestrp gidcm kna zatn yarn bat cnm olmazsm bi test daha yapcmCanım emin olmak için kan versen bide inşallah senden aliriz güzel haberi. Benim 16. Ay da negatif
Insallah canim benim :)Canim beklemedigin anda gelir insallah bebisin rabbim hayirli olan zamanda nasip etsin hepimize
Doğru diyorsun da sabredemez belki diye dedim bana kalsa gecikmeden sonra kan testi garanti. Ben öyle yaptım. 2. Ölçümden sonra idrar testi yaptım sırf ordaki çizgiyi görmek içinCanım erken gebelik aldim 6 gün önce çıkmadı ertesi gün 3tl lik testte çıktı bedevadan para vermeyin bu testlere
Sabredebilisen bekle 2-3 gün geçsin tekrarla testi. Şimdi bu şekilde çıktıysa daha belirgin çıkacaktırOnu sordmda acaba dyorm erkenmi alsam daha net cikar en azindan
Insallah cnm insallah hepimizn vardrbenimde yana doğru şişlik damarlar bide beyaz benekler oldu inş vardır bebiş benimde
Öyle görünüyor hayırlı olsunKızlar ben yeni üye oldum bana yardımcı olurmusunuz. Hamilemiyim
Kızlar ben yeni üye oldum bana yardımcı olurmusunuz. Hamilemiyim
Beklerim 14 aydr bkliyrm cnm ciksinda yani bide yoksa burda 30 tl erkn testler bosuna almis olrm cunku net busey yok emin olsm alrdm iyisi sabrtmk sagol cnmSabredebilisen bekle 2-3 gün geçsin tekrarla testi. Şimdi bu şekilde çıktıysa daha belirgin çıkacaktır
canım senin bat kaçtı? yeni mi öğrendin hayırlı olsun.akıntın var mı limon sarısı gibi?aynen canım şişlik var batmalar var, ssadece bu belirtiler var
bende haşimato anti tpo da çıktı eutroks kullanıyorum 25 mg.kocam bacaklarımı dikip beklememi istemiyor.25 mg dan artırsam mı bilmiyorum.gizli şekerde var bende mesela açlık şekerim normal olmasına rağmen.Kizlar yanlış anlamassaniz size tavsiyem olucak. hamile kalmak çok kolay bişey değil yani Rabbimin mucizesi 9 ay önce kurtaj oldum anca şimdi hamile kala bildim ve ovulasyon testi kullandığım halde. moralimi bozmayın lütfen ve eminim yaşlarınız daha çok küçük . size tavsiyem troidlerinize baktirmaniz ayrıca 2 kimyasal gebelik yaşadım sorun troidlerde çıktı hasimato hastasıyım . sadece tsh degil antikorlariniza da baktirin bu onemli bir engel hamilelikte. ve mutlaka ovulasyon testi kullanın gittigidiyorda fiyatlar çok uygun . bir de pozisyon da çok önemli şimdi burada yazmam etik olmaz ama netten araştırın.
illa adetin 2. 3. gününden erken gelme derler. ve adetin düzenli olasa da benim gibi pko olabilirsin.kızlar doktoro gitmek istiyorum hastalık dönemimde iken yine uygun randevu günü bulamadım, ama hep de içimde şüpheler var acaba bir problem var mı diye. düzenli adet olanlarda farklı problemler olabilir mi ona göre farklı günlerde randevu bakacam.
canım senin bat kaçtı? yeni mi öğrendin hayırlı olsun.akıntın var mı limon sarısı gibi?aynen canım şişlik var batmalar var, ssadece bu belirtiler var
bende haşimato anti tpo da çıktı eutroks kullanıyorum 25 mg.kocam bacaklarımı dikip beklememi istemiyor.25 mg dan artırsam mı bilmiyorum.gizli şekerde var bende mesela açlık şekerim normal olmasına rağmen.Kizlar yanlış anlamassaniz size tavsiyem olucak. hamile kalmak çok kolay bişey değil yani Rabbimin mucizesi 9 ay önce kurtaj oldum anca şimdi hamile kala bildim ve ovulasyon testi kullandığım halde. moralimi bozmayın lütfen ve eminim yaşlarınız daha çok küçük . size tavsiyem troidlerinize baktirmaniz ayrıca 2 kimyasal gebelik yaşadım sorun troidlerde çıktı hasimato hastasıyım . sadece tsh degil antikorlariniza da baktirin bu onemli bir engel hamilelikte. ve mutlaka ovulasyon testi kullanın gittigidiyorda fiyatlar çok uygun . bir de pozisyon da çok önemli şimdi burada yazmam etik olmaz ama netten araştırın.
illa adetin 2. 3. gününden erken gelme derler. ve adetin düzenli olasa da benim gibi pko olabilirsin.kızlar doktoro gitmek istiyorum hastalık dönemimde iken yine uygun randevu günü bulamadım, ama hep de içimde şüpheler var acaba bir problem var mı diye. düzenli adet olanlarda farklı problemler olabilir mi ona göre farklı günlerde randevu bakacam.
Yok ya kalmiyor bisey canim
Evet canım aynı fikirdeyim. Zaten senin bat bugündü değil mi? Pazar pazartesi yaparsın. Rabbim hayırlısıyla meleğini sana kavuştursunBeklerim 14 aydr bkliyrm cnm ciksinda yani bide yoksa burda 30 tl erkn testler bosuna almis olrm cunku net busey yok emin olsm alrdm iyisi sabrtmk sagol cnm
canım senin bat kaçtı? yeni mi öğrendin hayırlı olsun.akıntın var mı limon sarısı gibi?
bende haşimato anti tpo da çıktı eutroks kullanıyorum 25 mg.kocam bacaklarımı dikip beklememi istemiyor.25 mg dan artırsam mı bilmiyorum.gizli şekerde var bende mesela açlık şekerim normal olmasına rağmen.
illa adetin 2. 3. gününden erken gelme derler. ve adetin düzenli olasa da benim gibi pko olabilirsin.
genel olarak doktordan hangi testleri talep etmeliyim .olmadı farklı doktora gidecem. problem varsa geç kalmak istemiyorumcanım senin bat kaçtı? yeni mi öğrendin hayırlı olsun.akıntın var mı limon sarısı gibi?
bende haşimato anti tpo da çıktı eutroks kullanıyorum 25 mg.kocam bacaklarımı dikip beklememi istemiyor.25 mg dan artırsam mı bilmiyorum.gizli şekerde var bende mesela açlık şekerim normal olmasına rağmen.
illa adetin 2. 3. gününden erken gelme derler. ve adetin düzenli olasa da benim gibi pko olabilirsin.
Bende adetimden 4 gun once kan vermistim oda negatifti ben oyuzden umudumu tamamen kesmistim ama adetim 8 gun gectikten sonra kanda 98.05 cikti iki gun sonrada 462 cikti gec dollenme olmus yani umudunu kaybetme belki vardir ki ben hic belirti yasamadim onceki aylar hep belirtim vardi ama bebis yoktu psikolojikti ama sadece adetim gectikten sonra aralikli adet snancisi gibi kasik agrisi yasadim normaldede sancili olur adetim ben adet olucam sandim goguslerim normaldede sisip agrirdi goguslerim maksimum agriyodu tek belirti bunlardi insaallah vardir bebisBen de adetten 5 gün önce kan testinde baktırdım, negatifdi, bugün adetim 4 gün gecikti,az önce yaptım, sabah ilk idrar olsun diye, ki bundan önce de 4 idrar testi daha yapmıştım, negatifokudukça bunları umut oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?