2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ayyy senin adına çok sevindim .. Allahım inşallah bu ay yüzüne güler

aminn hepimizin inşallah az önce yazdım ama silindi galiba. ben sana sarımsakla ilgili bişey sormak istiyorum geçen gün yazıştınız sanırım o konuda yanlışmı hatırlıyorum?

Benim dün gece adet sancısına benzer oldu ama daha değişik baskı gibi balkondan yıkadım sanırım üşüttüm bi de iki haftadır göğüs şişliği hassaslığı var inşallah bakalım tatlım

varsa tabiki çıkar canım içini ferah tut allahım kucağına almayı nasip etsin çokkk sevindim bata kaç var ve belirti yazarmısın :)
Yarin bat hic bi belirtim yok sadece 8 gundur goguslerim de agri var ama bn adet yaklasiyo diyirdum bel agrisi vardi oda adet taklasinca olurdu o yuzdn hamilelige yormadm bn ama bi test daha yapcm emin olmk icin ve goguslerm hala agryr ozellikle sag sis

Sagol cnm bnde dyrm ki iki gun bklm hm adetimden 1 gun gecmis olur hm 2 gunde daha net cikar varsa hmn kana gitmiyim bosuna once netlestrm sagol cnm
Ben testte bariz cift cizgiyi gormeden kana gitmedim. 4 gebeligimde de kanda pozitifi gordum. cift cizgi gormeden kan verecek kadar umut baglamak yikar beni. o yuzden kan icin bekle bence bat 1 gun gecikmesini

Ben testte bariz cift cizgiyi gormeden kana gitmedim. 4 gebeligimde de kanda pozitifi gordum. cift cizgi gormeden kan verecek kadar umut baglamak yikar beni. o yuzden kan icin bekle bence bat 1 gun gecikmesini
Oyle yapcm cnm batim gecsin 2 gun falan cunku orda yok denilince beynim yanar biliym kendmi beklemk en iyisi

ya benimde bat 3 10 gündür inanılmaz gögs ağrım ve şişlik var ki dün akşam baktım kenarlarından hep çatlamışlar dünde kasık ve bel ağrım başladı oda yoktu inş adet dönemi değildir ama göğslerim değil yani eminim ...
inşallah istediğin gibi sonuç olur canım çok mutlu ol <3

Benimde adete 2 gun kaldi sislik ve ara ara adet sancisi gibi kasigimda agri var gerci sabah test yaptim negatif cikdi ama hala kucukde olsa bi umudum var
canım ümidini kesme sakın, belli olmaz hiç, bende umudum yoktu bu aydan öylesine test yaptım on dakika sonra gölge çıktı, şok oldum, Allah ne zaman isterse ozamn oluyor, dua edicem sana inşallah en akın zamanda kavuşursun sende

Kızlar bugun bat gunum. Hipertroidi rahatsızlıgım var.komtrol için doktora geldim kan idrar verdim. Bel kasık agrım var bir iki haftadır bunun gebelik belirtisi oldugunu okumuştum. Doktora da agrım oldugunu soyledım enfeksiyonda olabılor dedi. İnşallah değildir bebektir sonuclarım cıkınca yazarım yine

Eki Görüntüle 1913147 telefondan belli olmuyo kameram net degil ama elimdeykn dikkatli bakmama gerek yok var yani bide dahada beliriyor sanki
Can'ımmm burda çizgi varrr
Bence yarın testi tekrarla yada kan ver İnşallah bebeğin seninledir.
Ben daha testi yapamadim birazdan yapicam ama umudum yok

canım günaydın.sizin yine çok olmayacak aradaki yaş farkı inşallah.benim kızım 5.5 yaşında.bende geçen sene kasım ayında başlamıştım ama nisan da kürtaj olunca olmadı da olmadı yani.akşam dışarı çıkmıştık.yolda giderken yine kardeşten bahsediyor kızım.anne ne zaman gelecek kardeşim,bir daha olursa yine kalbi durmaz dimi ? dedi beni canevimden vurdu yok kızım Allah sağlıklı olmadığı için göndermedi sen dua et sağlıklı bir kardeş göndersin sana dedim.hep dua ediyorum zaten anne diyor.çaresizliğin son noktası işte ne yapabilirim elimden bişey gelmiyor ki

Gunaydin kızlar ben kalktim kan geldi devam edecek diye düşünüyorum. Bu durumda 5 gun kala regl oldum diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…