ayyy senin adına çok sevindim .. Allahım inşallah bu ay yüzüne güler
Bence yarin sabah yap testi canim ve ilk 10 dk bak teste Allahim insallah pozitiftirCnm yukledim ama hm kameram bulanik hm elim titriyo ama asikar cizgi var ve gitgide netlesiyo koyulasiyor saskinim yarin buyuk gun olmazsam ertesi gun bidaha yapim mi sence 20 sinde
canım son bi kaç aydır düzensiz geliyoru son adetim geç kaldı 4 gün falan ona göre hesaplayıp yazmıştım batı, ama aslında 25 günde oluyorum adet, o hesaba göre 19 canım, ya valla hiç ağrıs sızı yok, kasık batması var sadece,zaten değerimde düşük çıkmış yeni olduğu için demekki hiç belirti yok dahadarısı senin başına canım benimm
Yarin bat hic bi belirtim yok sadece 8 gundur goguslerim de agri var ama bn adet yaklasiyo diyirdum bel agrisi vardi oda adet taklasinca olurdu o yuzdn hamilelige yormadm bn ama bi test daha yapcm emin olmk icin ve goguslerm hala agryr ozellikle sag sisvarsa tabiki çıkar canım içini ferah tut allahım kucağına almayı nasip etsin çokkk sevindim bata kaç var ve belirti yazarmısın :)
Yarin sabh mi yapim dyosun peki normal mi alim erken testmi acaba bu gun yaptgm normaldiBence yarin sabah yap testi canim ve ilk 10 dk bak teste Allahim insallah pozitiftir
Ben testte bariz cift cizgiyi gormeden kana gitmedim. 4 gebeligimde de kanda pozitifi gordum. cift cizgi gormeden kan verecek kadar umut baglamak yikar beni. o yuzden kan icin bekle bence bat 1 gun gecikmesiniSagol cnm bnde dyrm ki iki gun bklm hm adetimden 1 gun gecmis olur hm 2 gunde daha net cikar varsa hmn kana gitmiyim bosuna once netlestrm sagol cnm
Oyle yapcm cnm batim gecsin 2 gun falan cunku orda yok denilince beynim yanar biliym kendmi beklemk en iyisiBen testte bariz cift cizgiyi gormeden kana gitmedim. 4 gebeligimde de kanda pozitifi gordum. cift cizgi gormeden kan verecek kadar umut baglamak yikar beni. o yuzden kan icin bekle bence bat 1 gun gecikmesini
Yarin bat hic bi belirtim yok sadece 8 gundur goguslerim de agri var ama bn adet yaklasiyo diyirdum bel agrisi vardi oda adet taklasinca olurdu o yuzdn hamilelige yormadm bn ama bi test daha yapcm emin olmk icin ve goguslerm hala agryr ozellikle sag sis
Ben hic erken test kullanmadim canim o yuzden onun icin bisey diyemiyorum; ben hep 4 5 gun onceden idrari damlatir damlatmaz cikan ucuz testle pozitifi gordumYarin sabh mi yapim dyosun peki normal mi alim erken testmi acaba bu gun yaptgm normaldi
Amin tatlım yaaa insallahgünaydın tatlım ne güzel bir rüya bu inşallah meleğin seninledir hatta bizimledir
Canim peki adet olcakmissin gibi sancin varmiayyy yaşasın yaaaaahep bu ikonu yapmak istemiştim, çok saol canım,, bata 3 kala idrar testinde öğrendm ilk, şimdi bata 1 var, belirtim de hiç yok sıfır.
aynen canım şişlik var batmalar var, ssadece bu belirtiler varCanim peki adet olcakmissin gibi sancin varmi
Benimde adete 2 gun kaldi sislik ve ara ara adet sancisi gibi kasigimda agri var gerci sabah test yaptim negatif cikdi ama hala kucukde olsa bi umudum varaynen canım şişlik var batmalar var, ssadece bu belirtiler var
canım ümidini kesme sakın, belli olmaz hiç, bende umudum yoktu bu aydan öylesine test yaptım on dakika sonra gölge çıktı, şok oldum, Allah ne zaman isterse ozamn oluyor, dua edicem sana inşallah en akın zamanda kavuşursun sendeBenimde adete 2 gun kaldi sislik ve ara ara adet sancisi gibi kasigimda agri var gerci sabah test yaptim negatif cikdi ama hala kucukde olsa bi umudum var
Can'ımmm burda çizgi varrrEki Görüntüle 1913147 telefondan belli olmuyo kameram net degil ama elimdeykn dikkatli bakmama gerek yok var yani bide dahada beliriyor sanki
canım günaydın.sizin yine çok olmayacak aradaki yaş farkı inşallah.benim kızım 5.5 yaşında.bende geçen sene kasım ayında başlamıştım ama nisan da kürtaj olunca olmadı da olmadı yani.akşam dışarı çıkmıştık.yolda giderken yine kardeşten bahsediyor kızım.anne ne zaman gelecek kardeşim,bir daha olursa yine kalbi durmaz dimi ? dedi beni canevimden vurduİnşallah canım. İnşallah yoktur. İlla akla geliyor kötüsü. Evet yılbaşından beri istiyoruz. Ama geçen ay ilaç kullandım sadece. Malum bir yıl olmadan ilaç tedavisi olmuyor. Kısmet. Amacım oglum la daha fazla arası olmasın. Yılbaşında 3buçuk bitecek oğlumun yaşı. En fazla üç olsun diyordum hep kısmet olmadı. İnşallah hayırlı zamanda olur. İsteyen herkese.
banada dua et canımmcanım ümidini kesme sakın, belli olmaz hiç, bende umudum yoktu bu aydan öylesine test yaptım on dakika sonra gölge çıktı, şok oldum, Allah ne zaman isterse ozamn oluyor, dua edicem sana inşallah en akın zamanda kavuşursun sende
tabiki canım ALLAH m sanada isteyen herkesede en yakın zamanda versin meleklerinibanada dua et canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?