2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ne güzel anlatmışsın maşallah:) bende doktoruma her duyduğumu soruyorum inanın ama benim için gerekli olanın şuan sadece yumurta geliştirmek ve çatlatmak olduğunu söylüyo bu hafta hormon değerlerime baktırdım sonuçlara göre tekrar klomen verdi troid yokmuş bende ilk testimde söylemişti ama şeker durumuna hiç bakmadı sannırım zayıf olduğumdan şüphelenmiyo bende inofolic kullanmak istiyorum 6.günümdeyim başlasam olurmu acaba bu ay için faydalı.okadar kafam karışıkkı inan çok yorgun ve bitkinim bu konu yüzünden.

belki bilgin vardır sarımsağı vajinaya koyup ağzına kokusu gelirse tüpler açık oluyomuş diye ben dün akşam denedim ama tam içinde koyamadım öylesine yapmak istedim ama sabah ağzımda ne tadı ne kokusu vardı

Allah razı olsun bende pko idim her şey normal diyorlardı ama bişey olduğu yoktu.şeker yükleme ve anti tg,anti tpo özel merkezde yaptırdım.yoksa hiç birinin bakmaya niyeti yok.şu sıralarda pıhtılaşmaya baktırıyorum özel bir merkezde.

ne kadar güzel teselli vermişsiniz. malesef bende bir türlü akışına bırakamayanlardanım çok istiyorum sizin gibi olmak

Kolay değil ama farklı şeylerle uğraş mesela bu sayfalara pek girmemeye çalış ben öyle yaptım ilk buraya ngirdim bat tarihimi yazdırdım şükür o ay geldi bebiş ama çok fazla okuma buraları kendine başka uğraşlar bul farklı şeyleri kafana tak bebeği unut ya zaten olucak Allahın izniyle ha bu ay ha öteki ay olucak ama namaz kılın meryem suresi okuyun okuyabildiginiz kadar dualarim tüm bebek isteyenlere Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

inşallah herşey yolundadır çok güzel ya böyle şeyler okudukça duygulanıyorum. rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallah
Çok teşekkür ederim canım Allahım tez vakitte hayırlısıyla sana da nasip etsin. Zor elde edilen şeyler her zaman daha kıymetli oluyor. Bu hepimiz için bir sınav hayırlısıyla geçicez hepsini. Rabbim sabır versin hepinize hepimize

amin canım inşallah:) folik asite başlayacam eczaneden hergangibirini alayım mı yoksa doktor tavsiyesi üzerine mı alayım.

folik asit alcam bugün hangisini almalıyım
Adet düzensizliği varsa miyositol kullanmıştım ben. Adet düzenliyor ve yumurta kalitesini arttırıyormuş. Gebelik olduktan sonra doktorum bu ilacı bırak artık o görevini tamamladı. Başka vercem dedi.

bende bu ay inşallah sonuç alırım doktorum çok iyi ilgisiz olsa hemen değitirirdim bilgisine çok güveniyorum bu ayda olmazsa napıcağımı bilmiyorum artık eşimde polisliğe başvurdu onaylanırsa 8 ay kadar şehir dışında lucak öyle çıkmazdayımki bilmiyorum inanın

canım yarın batım, iki gün önce idrarda öğrendim, bugünde kanda cıktı sonuç, ve akıntıda bugün başladı dediğin gibi aynı limon sarısı ve ıslaklık,teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…