2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Normalde akıntım hiç fark etmedim ama vardı tabi o ay bide söyle bişey olmuştu yürürken birden bişey boşalmistive disardaydim pantolonuma kadar çıkmıştı eve alelacele eve gelmiştim bildiğin akinti ama çok yoğun gelmişti adet gibi yani ama hiç aklıma gelmedi hamilelik K kubito

Ay benimde adetim hiç gecikmez 3 aydır sürekli gecikiyor 32. ve 35. gün oldu bu ayda tam 37.gün oldu. Anlamadım strestenmi oluyo rahim kendinimi hazırlıyo...

Kızlar Merhaba bişey sormak istiyorum sizlere 16 ekim son adet tarihim . Tam 4+5 haftalik hamileyim allahın izni ile bhcg değerim 11792.3 çıktı bu değer normal mi haftaya göre ..
Ooo harika bir değer ama sürekli ikiye katlamasi gerek :) doktorun verdiği değerler arasında yazar şu kadar haftalikken şu değer olmalı diye sizde yokmu

Ooo harika bir değer ama sürekli ikiye katlamasi gerek :) doktorun verdiği değerler arasında yazar şu kadar haftalikken şu değer olmalı diye sizde yokmu

Canım ben pek bişey anlamıyorum ama sana yaptgim değerleri atayım yorum yapın lütfen kafam karıştı... 16 ekim son adetim adete 4 gün kala Kasım 8 de 49.1 çıktı . Kasım 14 de 6 gün sonra 2007.4 çıktı.Kasım 16 da 2 gün sonra >1000 üstü çıktı ve en son 18 Kasım yine 2 gün sonra 4+5 haftalik iken 11792.3 çıktı böyle canım ya

Güzel artış göstermiş canım . Değerlerin düşerse düşük başlıyor. Ama senin güzel katlamis böyle devam eder inş.

Csn
Canım sonuçlarını doktora gösterdin mi? ikiz gebelik olmasın :)
Canım aslında benim bu sonuçlar i doktor istemedi benim sağ kasik da morarma oluştu bi anda o yüzden kan testi verdik deri altı enfeksiyonu iicn doktor gebelik varsa takip edelim madem kan veriyon deyince öyle yapıldı bu derece yüksek oldgunu farettim kendi doktoruma kontrolum bu cuma günü insallh gidince göstercem. Geçen pazartesi girdim ultrasyona bu 2007.4 çıktın da henüz birsey yok 10 gün sonra gel demişti

Korkma canım o zaman normal olmasa doktorun söylerdi zaten. Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…