- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
Ay benimde adetim hiç gecikmez 3 aydır sürekli gecikiyor 32. ve 35. gün oldu bu ayda tam 37.gün oldu. Anlamadım strestenmi oluyo rahim kendinimi hazırlıyo...Merhaba kizlar bende 4 aydir falan istiyorum olmadi...adetim de pek duzenli degil 33. gunde oldum bu ay..gecen ay 31 fln..baya bi agrim oluyo herkes kasik agrisi demis bnm hep belim agriyo bi de vajinamin ici rahim de olabilir oyle agrim var...bu ay ovulasyon testiyle devam etcem..ama kendimi sanki hic hamile kalamicakmisim gbi hissediyorum neden boyle bi depresyondayim ..hep acaba bende su mu var bu mu var diye dusunuyorum aslinda bu adet duzensizligi icin doktora gtmek istiyorum ama hem hersey normalmi diye ondan da cekiniyorum ne zaman gitmeliyim
Ooo harika bir değer ama sürekli ikiye katlamasi gerek :) doktorun verdiği değerler arasında yazar şu kadar haftalikken şu değer olmalı diye sizde yokmuKızlar Merhaba bişey sormak istiyorum sizlere 16 ekim son adet tarihim . Tam 4+5 haftalik hamileyim allahın izni ile bhcg değerim 11792.3 çıktı bu değer normal mi haftaya göre ..
Ooo harika bir değer ama sürekli ikiye katlamasi gerek :) doktorun verdiği değerler arasında yazar şu kadar haftalikken şu değer olmalı diye sizde yokmu
Güzel artış göstermiş canım . Değerlerin düşerse düşük başlıyor. Ama senin güzel katlamis böyle devam eder inş.Canım ben pek bişey anlamıyorum ama sana yaptgim değerleri atayım yorum yapın lütfen kafam karıştı... 16 ekim son adetim adete 4 gün kala Kasım 8 de 49.1 çıktı . Kasım 14 de 6 gün sonra 2007.4 çıktı.Kasım 16 da 2 gün sonra >1000 üstü çıktı ve en son 18 Kasım yine 2 gün sonra 4+5 haftalik iken 11792.3 çıktı böyle canım ya
Canım bu kotu bişey oldgu anlamına gelmez demi benimle aynı hafta olanlar 6000 lerde fialn benim ki niye böyle olabilir kiGüzel artış göstermiş canım . Değerlerin düşerse düşük başlıyor. Ama senin güzel katlamis böyle devam eder inş.
Canım sonuçlarını doktora gösterdin mi? ikiz gebelik olmasın :)Canım bu kotu bişey oldgu anlamına gelmez demi benimle aynı hafta olanlar 6000 lerde fialn benim ki niye böyle olabilir ki
Bekleyeceksin mecbur bacım ama pazartesi ilk idrarla varsa gebelik çıkar canımKizlarrr bat a son 6 napicam bennnn:)
Benim ilk gebelikte sat 28 marttı 28 nisanda sonuç 6632 di ama tek bebekti canımCanım sonuçlarını doktora gösterdin mi? ikiz gebelik olmasın :)
Canım aslında benim bu sonuçlar i doktor istemedi benim sağ kasik da morarma oluştu bi anda o yüzden kan testi verdik deri altı enfeksiyonu iicn doktor gebelik varsa takip edelim madem kan veriyon deyince öyle yapıldı bu derece yüksek oldgunu farettim kendi doktoruma kontrolum bu cuma günü insallh gidince göstercem. Geçen pazartesi girdim ultrasyona bu 2007.4 çıktın da henüz birsey yok 10 gün sonra gel demiştiCanım sonuçlarını doktora gösterdin mi? ikiz gebelik olmasın :)
Ewet canım seninde güzel çıkmış gayetBenim ilk gebelikte sat 28 marttı 28 nisanda sonuç 6632 di ama tek bebekti canım
Canım sonuçlarını doktora gösterdin mi? ikiz gebelik olmasın :)
Dussede 1 anda 0 cikmadi ki cnm ya hic yoktu ama o testler niye poztfCanım kanama çok oldu demiştin düşmüş olmasın
Sonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim
Demekki olabiliyor canım ilk başlardaki artışları normal buluyorlar zaten sonra artış yavaşlıyor bildiğim kadarıylaBenim ilk gebelikte sat 28 marttı 28 nisanda sonuç 6632 di ama tek bebekti canım
Hayrlisi olsun canım sağlıklı olsun da başka birşey istemem insallh görmek nasip olur ultrasyon dan bu haftaDemekki olabiliyor canım ilk başlardaki artışları normal buluyorlar zaten sonra artış yavaşlıyor bildiğim kadarıyla
Korkma canım o zaman normal olmasa doktorun söylerdi zaten. Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini canım maşallahCsn
Canım aslında benim bu sonuçlar i doktor istemedi benim sağ kasik da morarma oluştu bi anda o yüzden kan testi verdik deri altı enfeksiyonu iicn doktor gebelik varsa takip edelim madem kan veriyon deyince öyle yapıldı bu derece yüksek oldgunu farettim kendi doktoruma kontrolum bu cuma günü insallh gidince göstercem. Geçen pazartesi girdim ultrasyona bu 2007.4 çıktın da henüz birsey yok 10 gün sonra gel demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?