2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok idrar tahlili yaptırmadım henüz. aslında kan tahlili de bebek için değildi süpriz oldu bu sonuç bize :) yarın tekrar kan testi yaptırıcam normalde bu çarşamba günü adet olmam gerek

Sonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim

Kizlar mrb bende hamile oldugumu ogreneli bi hafta oldu.Allah isteyen herkese versin inşallah. Ya bi sorum olacak büyük abdestimi yaptiktan sonra aşırı karnim ağrıyo heran adet olacakmışım gibi 5 dk sonra geciyo. Neden oluyo acaba.bu arada 3 haftalik hamileyim 4 e giricem :)

Aynen cnm tedaviye başlamadan önce çektiricem aklımda soru işareti kalmasn diye.tmm haber verirm cnm bu sefer herşey yolunda gider inşallah

kizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitf
Canım ustune gorme diyorlar öyle birşey olabilir den bal gibi hamılesin bence

Bayildimmm bayildimmmm msg'ina... Canim kahve de cekti, kahvemi yapip tv basina geciyorum. Allah buyuk

Aynen cnm tedaviye başlamadan önce çektiricem aklımda soru işareti kalmasn diye.tmm haber verirm cnm bu sefer herşey yolunda gider inşallah
Canım zaten doktor tedaviden önce istemeli. İstemezse sen yaptır. İnşallah tertemiz çıkar. Ben yaptırdığım ay hamile kaldım.

Hepinize aranfil00, po4979, member: 798134"]İnşallahcanim bi kalsam
Ben inaniyorum olucak dualarim
Hepinizle

Bende adetimden 4 gun once kan vermistim oda negatifti ben oyuzden umudumu tamamen kesmistim ama adetim 8 gun gectikten sonra kanda 98.05 cikti iki gun sonrada 462 cikti gec dollenme olmus yani umudunu kaybetme belki vardir ki ben hic belirti yasamadim onceki aylar hep belirtim vardi ama bebis yoktu psikolojikti ama sadece adetim gectikten sonra aralikli adet snancisi gibi kasik agrisi yasadim normaldede sancili olur adetim ben adet olucam sandim goguslerim normaldede sisip agrirdi goguslerim maksimum agriyodu tek belirti bunlardi insaallah vardir bebis[/QUOTE]
Canim peki akinti varmiydi yksa adet oncesi kurulum olurya kurumuydun oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…