Canım fotodan görünmüyor ama bence kimyasal gebelik olmuş. Çünkü 4 test de bozuk olamaz. Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne derler ama bana öyle geldi. Sağlıkla diye dua ediyoruz Rabbim nasip edecek inşallah.
Insallah cnm simdi yeni bat bekliyrmmmCanım fotodan görünmüyor ama bence kimyasal gebelik olmuş. Çünkü 4 test de bozuk olamaz. Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne derler ama bana öyle geldi. Sağlıkla diye dua ediyoruz Rabbim nasip edecek inşallah.
Adete takin asaga iner bazilarnda cnm bn tahminen soyledim ucu yuvarlak ve sert olurE peki hemen 2 3cm içerdemi
Hayır canım seninki kimyasal olmuş benimki de kesin öyle kahverengiler gelmeye başladı canımBisey goruyormusun
Hmn umutsuzlanma canm bnm kirmizilar gelmdn bnmki kirmizi geldi senin kahveymis insallah kirmiziya donmesin bna nasip olmadiysa da size olsn cnmHayır canım seninki kimyasal olmuş benimki de kesin öyle kahverengiler gelmeye başladı canım
InsAllah hamilesindir canimKizlar yarin adet gunum 2 gundus siddetli kasik agrim vardi ama bugun hic kadik agrim olmadi evde temizlik yaptm ama agir kaldirmadim belim asiri agrimaya basladi ve gu lerdir kuruydum bugun sapsari bi akintm geldi biraz insallah hamileyimdir
Yani parmak gibi asağıda ve sert hissedyrm bat bugun yarın bu durumda hamile kalamadım mı demek oluyor nezaman yukarı cıkıyor hanile kalıncaAdete takin asaga iner bazilarnda cnm bn tahminen soyledim ucu yuvarlak ve sert olur
Uzulme lutfen hersey nasip kismet hic belli olmaz moralini yuksek tut ki bebisin mutlu kalsn lutfnMerhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen duaedin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm
Cnm bn onu tm bilmiyrm o hic brlli olmaz bnm ki yukardaydi iki ay takib ettm ama hamile degldm o yapi mevzusu bnceYani parmak gibi asağıda ve sert hissedyrm bat bugun yarın bu durumda hamile kalamadım mı demek oluyor nezaman yukarı cıkıyor hanile kalınca
Değeriniz kaçtı . Değerde düşüş varmı az az mı yükseliyor acabaMerhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen duaedin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm
Uzulme lutfen hersey nasip kismet hic belli olmaz moralini yuksek tut ki bebisin mutlu kalsn lutfn
Allahm bebeğini sana bağışlasın inş cnm dua et bol bol sende çok üzülme lutfenMerhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen duaedin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm
En son değerim 226 idi , 2 gün sonra sadece 348 oldu düşüş Yok ama 2 kat da değil doktorum herşey olabilir dedi ama hiç hoş bi durum değil dedi bi sorun var gibi görünüyor ama pazartesiyi beklemek zorundayızDeğeriniz kaçtı . Değerde düşüş varmı az az mı yükseliyor acaba
Umarim oyle degildir dualarim seninleMerhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen duaedin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm
Çok teşekkür ederim inşallah benimledirAllahm bebeğini sana bağışlasın inş cnm dua et bol bol sende çok üzülme lutfen
Cnm burda cok az yukselip sonrasinda duzenli yukselen cok bebis var Allah'im saglikli ve sihhatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah miskokulunuÇok gayret gösteriyorum iyi olmaya ama içim çok buruk pazartesi tekrar test olucak, 10 gün içinde hem en mutlu anımı hem en üzgün anımı yaşamaktan çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Umarım bebeğim benimledir belki de naz yapıyordur yavaş büyüyordurUmarim oyle degildir dualarim seninle
Of bilirim aynı duyguyu Çok zor ama olmuyorsa bir hayir vardır diyeceksin. Daha sağlıklı bir bebis olur inşEn son değerim 226 idi , 2 gün sonra sadece 348 oldu düşüş Yok ama 2 kat da değil doktorum herşey olabilir dedi ama hiç hoş bi durum değil dedi bi sorun var gibi görünüyor ama pazartesiyi beklemek zorundayız
Aminnnnnn allahım inşallah benimde öyle olur iki haftada bile nasıl bir mutluluk yaşattı bana anlatamam size.Cnm burda cok az yukselip sonrasinda duzenli yukselen cok bebis var Allah'im saglikli ve sihhatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah miskokulunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?