2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım adetin 10.gününden itibaren günaşırı ilişki olsun yeterli. Ovulasyon testi daha çok strese sokuyor ve görev gibi oluyor. Gün aşırı sıkıldığında 2 gün ara verirsiniz.

Canım benim bat 1 gun kaldı ve kahverengiler ve karın ağrım başladı test pozitif çıkmıştı 3 gün önce gitti bence bebek sende böyle bişey oldu mu

asiri kotuyum ya hastalaniyrm bide ustune usuyorum ve surekli uyumk istyrm cok halsizim yaaa
Esimde uzuntuden boyle oldm saniyor oda uzuluyr
Yooook artik cok sasirdim hemde coook
Son erken gebelik testin pozitif bildigin en barizinden cizgi 2 km oteden gorunuyor nasil kan negatif cikar ki. canim sende pko var miydi. lh yuksekliginden bazi testler lh yi hcg gibi algilayabiliyor ne yazik ki. cok uzuldum ama hakkinda hayirlisi buymus yinede sukurler olsun. canim arkadasim litfen kendini topla uzulme.

Hayir cnm yok pko bnde bisyanlmdm ki

Kızlar yaa bişey sorcam cok acil kafama takıldı sizinde vajinanınızn içinde 2 3 cm icerde parmak gibi bi cıkıntı var mı

Kizlar yarin adet gunum 2 gundus siddetli kasik agrim vardi ama bugun hic kadik agrim olmadi evde temizlik yaptm ama agir kaldirmadim belim asiri agrimaya basladi ve gu lerdir kuruydum bugun sapsari bi akintm geldi biraz insallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…