Canım adetin 10.gününden itibaren günaşırı ilişki olsun yeterli. Ovulasyon testi daha çok strese sokuyor ve görev gibi oluyor. Gün aşırı sıkıldığında 2 gün ara verirsiniz.Bu ay ovu testi alcm da bulamyrm kapida odemeli deli olcm hepsi kredi karti
Canım adetin 10.gününden itibaren günaşırı ilişki olsun yeterli. Ovulasyon testi daha çok strese sokuyor ve görev gibi oluyor. Gün aşırı sıkıldığında 2 gün ara verirsiniz.
Yooook artik cok sasirdim hemde coookasiri kotuyum ya hastalaniyrm bide ustune usuyorum ve surekli uyumk istyrm cok halsizim yaaa
Esimde uzuntuden boyle oldm saniyor oda uzuluyr
Canım bende yerleşme kanaması olmadı. Ama adet sancısı oldu inşallah bebeğin seninledirCanım benim bat 1 gun kaldı ve kahverengiler ve karın ağrım başladı test pozitif çıkmıştı 3 gün önce gitti bence bebek sende böyle bişey oldu mu
Bana bişey demedi de canım benimde hiç aklıma gelmemiş sormak.günde bi tane al dedi sadeceDoktor bana geçen ay folidoce yazdı sabah aç karna tutuyorum canim
Valla anlamadım canım. Cokta girmedim zaten bandan sonra daF Findikkiran canim nerelerdesin en son banlanmissin.
Ben onu kullanmıyorum ama tok karnına alıyorum. Eczaneye sorabilirsinBana bişey demedi de canım benimde hiç aklıma gelmemiş sormak.günde bi tane al dedi sadece
Oylemi blmydm tmm sagl cnmMaaş kartıyla da alabiliyorsun canım
Hayir cnm yok pko bnde bisyanlmdm kiYooook artik cok sasirdim hemde coook
Son erken gebelik testin pozitif bildigin en barizinden cizgi 2 km oteden gorunuyor nasil kan negatif cikar ki. canim sende pko var miydi. lh yuksekliginden bazi testler lh yi hcg gibi algilayabiliyor ne yazik ki. cok uzuldum ama hakkinda hayirlisi buymus yinede sukurler olsun. canim arkadasim litfen kendini topla uzulme.
Cnm simdi yapicm yatktn jalkamyrm titriyorum resmen bacaklarim agryr adim atamyrm atesim var fena usutmusum bu test negatif olursa ilac icsemmi dayanamiyrm cunkuNisaberatim canim tekrar yaptin mi test ne cikti pozitif mi hala???
canım yap artık merakla bekliyorumCnm simdi yapicm yatktn jalkamyrm titriyorum resmen bacaklarim agryr adim atamyrm atesim var fena usutmusum bu test negatif olursa ilac icsemmi dayanamiyrm cunku
Yaptm bunun markasida certain bundada ince cizgi cikti dikkatli bknca belli oluyor esim de bakti sasirdk simdi bekliyom bkm koyulasma olckmi digerleri durdukca koyulasmisticanım yap artık merakla bekliyorum
Rahim olabilir cnmKızlar yaa bişey sorcam cok acil kafama takıldı sizinde vajinanınızn içinde 2 3 cm icerde parmak gibi bi cıkıntı var mı
canım yap artık merakla bekliyorum
E peki hemen 2 3cm içerdemiRahim olabilir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?