Inşallah canım..Ekim kasım olmadı inşallah aralık olur.. yeni bat 16 aralık
Günaydın kan testi yapsana kesin sonuç çıkar ben hiç sabredemez yapardım :)Günaydın kızlar , bugün itibari ile adetim 2 gün gecikti hala bekliyorum hala bekliyorum o yüzden yeni bat bildiremedim
16 sında ve 18inde idrar testinde kocaman kırmızıyı gördüm. gelir diye bekliyorum iste adet dönemi sivilcelenmelerim de başladı. Testlerin resimlerini de ekledim umudum yok o yüzdenGünaydın kan testi yapsana kesin sonuç çıkar ben hiç sabredemez yapardım :)
Ben hiç tarih olarak hesaplamıyorum şeffaf akıntıdan takip et olmazsaızlar geçen ay benim adetin 6 gün gecikmişti sizce ovulasyon günümde ileri geçer mı 34 gün sonra adetim olmuştu ayni 21. Günde ovulasyon oluyor o zaman simdi aklıma geldi
Ben hiç tarih olarak hesaplamıyorum şeffaf akıntıdan takip et olmazsa[/QUOT
Benim sarımsı akıntım var
O zaman bi fikrim yok
Tskr ederim Canım gercektende iki senedir ne zaman bebek konusu oldumu basima birseyler geliyor Allah hepimize hayirlisini nasip etsin inşallah:)Geçmiş olsun canım gerçekten şanssızmışsın sende
Hayirli haberlerini alalim insallah tum kalbimle dua ediyorum canimmmmÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Umarım bebeğim benimledir belki de naz yapıyordur yavaş büyüyordurinşallah öyledir
Günaydın kızlar. Bugün test yapacak arkadaşlarımızın hepsi pozitifi görsün inşallahRabbim herkese nasip etsin
Hayirli guzel haberler insallahKızlar ben gidip kan testi yaptırdım. sonuçlar 1 buçuk saat sonra çıkacak değeri telefonla öğreneceğim size sonucu söylerim yorumlarsinizz
Yumurtlama kanamasi olabilir, ancak iki ay ust uste ve yogunca olduysa kontrol etmende fayda var. Bu kanamda biter bitmez doktora gorun canim, o sana regl kanamasi mi yunurtlama kanamasi mi soyler.Arkadaşlar yine 10 gün erkenden adet oldum aynı geçen ay gibi ama bu sefer yoğunluk var. normal değil herhalde dimi?
Zaten geçen ay doktor gel adetinin 3. Günü demisti, bende yarın giderim artık. Hormon testi yapılmıştı ..geçen ay dediğim 3 hafta oluyor yani. normaldi değerlerYumurtlama kanamasi olabilir, ancak iki ay ust uste ve yogunca olduysa kontrol etmende fayda var. Bu kanamda biter bitmez doktora gorun canim, o sana regl kanamasi mi yunurtlama kanamasi mi soyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?