2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ızlar geçen ay benim adetin 6 gün gecikmişti sizce ovulasyon günümde ileri geçer mı 34 gün sonra adetim olmuştu ayni 21. Günde ovulasyon oluyor o zaman simdi aklıma geldi

Günaydın kan testi yapsana kesin sonuç çıkar ben hiç sabredemez yapardım :)
16 sında ve 18inde idrar testinde kocaman kırmızıyı gördüm. gelir diye bekliyorum iste adet dönemi sivilcelenmelerim de başladı. Testlerin resimlerini de ekledim umudum yok o yüzden

Eklentiler

• 20161120_080826.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 20161119_002834.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 59
Kizler sat 25 ekim test 16 kasımda yapıldı bat 21 kasım yani kahverengiler geldi dün akşam yani çokta net değil mi ? kısmet olmazsa olmuyor demekki kimyasal gebelik

Eklentiler

• 20161118_215444-1.webp
    2 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın kızlar. Bugün test yapacak arkadaşlarımızın hepsi pozitifi görsün inşallah Rabbim herkese nasip etsin

Tüm belirtiler vardı batı bekliyordum 2 gün kala geldi kirmizilar kısmet değilmiş yeni bat 19 aralık canım benide yazın çalışmalara tekrar basliyoruz☺

Arkadaşlar yine 10 gün erkenden adet oldum aynı geçen ay gibi ama bu sefer yoğunluk var. normal değil herhalde dimi?
Yumurtlama kanamasi olabilir, ancak iki ay ust uste ve yogunca olduysa kontrol etmende fayda var. Bu kanamda biter bitmez doktora gorun canim, o sana regl kanamasi mi yunurtlama kanamasi mi soyler.

Yumurtlama kanamasi olabilir, ancak iki ay ust uste ve yogunca olduysa kontrol etmende fayda var. Bu kanamda biter bitmez doktora gorun canim, o sana regl kanamasi mi yunurtlama kanamasi mi soyler.
Zaten geçen ay doktor gel adetinin 3. Günü demisti, bende yarın giderim artık. Hormon testi yapılmıştı ..geçen ay dediğim 3 hafta oluyor yani. normaldi değerler

Cevap için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…