- 19 Eylül 2016
- 194
- 309
- 33
Canimmmm tahminim en fazla adeti duzenlemek icin bi ilac verecektir, gecici bir durum oluyor bazen boyle...Zaten geçen ay doktor gel adetinin 3. Günü demisti, bende yarın giderim artık. Hormon testi yapılmıştı ..geçen ay dediğim 3 hafta oluyor yani. normaldi değerler
Cevap için çok teşekkürler
Nasıl yani? Kaçıncı haftada yaşanır?5.haftada kimyasal yaşanmaz canım yada bhcg geriledi yoksa mümkün değil yani
Evet canım şu an 5 haftalık görünüyor.Sızın kaç haftalık olduğu bellimi acaba
Canım hsg çekildi mi? En azından emin olursunAdet oldum yine 16. Aydada hayaller suya dustu... ben hiç anne olamayacagim hep başkalarının çocuklarini seveceğim baskalarina imrenecegim...
Bütün arkadaşlarımin çocuğu oldu dost akraba herkesin evladı var bir ben kaldım...herkes çocuğunu seviyor bende hala ağlıyorum... sorun şu ki farklı 4 doktora gittik hiç biride sorununuz su demiyor Allahım güç ver artık takatim kalmadı
Pko nedirBende pkoluyum 1 senedir ewliyim ve ilacsiz adet olamiyorum
Canım bendede ayni sekilde ve gunum geçti. acayip kasiklarimda agri var belime ve sirtima vuruyor. adet olcam olcam derken gecti gtti valla :) pazartesi kan testi icin gidicem doktora. Hayırlısı diyelimm. ins hamişizdir :)Kızlar adetimin 2. Günü ama adet olmadım belirti de 0 ne yapıcam bilmiyorum kan testi negatif ama sarı akıntım cok şeffaf olsa hadi adet öncesi dicem
5 haftada kese görünür demek istedim canım yani kimyasal da değer fazla yükselmez en fazla 100 lere gelirNasıl yani? Kaçıncı haftada yaşanır?
Sanırım başınızdan geçmiş bi durum bu sizin değerleriniz düşmüşmüydü?
Ya kimyasal olani nasl oluyo5 haftada kese görünür demek istedim canım yani kimyasal da değer fazla yükselmez en fazla 100 lere gelir
Benim 102 ye kadar çıkmıştı bir keresinde de 18 e kadar çıktı bos gebelikte 2000 kusulere kadar çıktı yani doktor 300lerdeyken kimyasal olsa bu kadar yükselmez demistiYa kimyasal olani nasl oluyo
Canimmmm bu hayatta en cok istedigin sey senin imtihanindir diye bir soz var ya, ben de heo Rabbim merhametinle sina diyorum. Her iste inan vardir bir hayir. Yasin gencse doktorlar olayin ustune hiiic dusmuyorlar. İnofolic diye bir ilac varmis mesela hic duydun mu? Ben bile burdan duydum, yasim 40, ben zamana karsi yarisiyorum, doktorum hic bahsetmedi mesela...Adet oldum yine 16. Aydada hayaller suya dustu... ben hiç anne olamayacagim hep başkalarının çocuklarini seveceğim baskalarina imrenecegim...
Bütün arkadaşlarımin çocuğu oldu dost akraba herkesin evladı var bir ben kaldım...herkes çocuğunu seviyor bende hala ağlıyorum... sorun şu ki farklı 4 doktora gittik hiç biride sorununuz su demiyor Allahım güç ver artık takatim kalmadı
İnşallah canm zaten ben kan testi yaptırırken boşuna yaptırıyon dediler hemşire tanıdık diye Yen'i evli heyecanlı sen yap dedi diye yaptılarCanım bendede ayni sekilde ve gunum geçti. acayip kasiklarimda agri var belime ve sirtima vuruyor. adet olcam olcam derken gecti gtti valla :) pazartesi kan testi icin gidicem doktora. Hayırlısı diyelimm. ins hamişizdir :)
HımmmmmBenim 102 ye kadar çıkmıştı bir keresinde de 18 e kadar çıktı bos gebelikte 2000 kusulere kadar çıktı yani doktor 300lerdeyken kimyasal olsa bu kadar yükselmez demisti
Ayyy hadi ya :).bende yeni evli sayilirim 6 aylik evliyimm. ilk 3 ay vajinismusla ugrastim. duzeldi allahtan. smdide hamile kalmak istyrm iste :)İnşallah canm zaten ben kan testi yaptırırken boşuna yaptırıyon dediler hemşire tanıdık diye Yen'i evli heyecanlı sen yap dedi diye yaptılar
Yaptırdım iki gün önce negatifti ama etken dediler yani yıkarsa dediğim gibi eğer adetim 1 haftayı geçerde olmazsam yine yapıcam bende 5 ay olacak :)Ayyy hadi ya :).bende yeni evli sayilirim 6 aylik evliyimm. ilk 3 ay vajinismusla ugrastim. duzeldi allahtan. smdide hamile kalmak istyrm iste :)
15 cok ciddi bir rakamKizlarrr adet günümun üzerinden 15 gün geçti kan testi yaptırdım ama negatif çıktı neden sizce..
15 cok ciddi bir rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?