2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Zaten geçen ay doktor gel adetinin 3. Günü demisti, bende yarın giderim artık. Hormon testi yapılmıştı ..geçen ay dediğim 3 hafta oluyor yani. normaldi değerler

Cevap için çok teşekkürler
Canimmmm tahminim en fazla adeti duzenlemek icin bi ilac verecektir, gecici bir durum oluyor bazen boyle...

Adet oldum yine 16. Aydada hayaller suya dustu... ben hiç anne olamayacagim hep başkalarının çocuklarini seveceğim baskalarina imrenecegim...
Bütün arkadaşlarımin çocuğu oldu dost akraba herkesin evladı var bir ben kaldım...herkes çocuğunu seviyor bende hala ağlıyorum... sorun şu ki farklı 4 doktora gittik hiç biride sorununuz su demiyor Allahım güç ver artık takatim kalmadı

Canım hsg çekildi mi? En azından emin olursun

Kızlar adetimin 2. Günü ama adet olmadım belirti de 0 ne yapıcam bilmiyorum kan testi negatif ama sarı akıntım cok şeffaf olsa hadi adet öncesi dicem

Kızlar adetimin 2. Günü ama adet olmadım belirti de 0 ne yapıcam bilmiyorum kan testi negatif ama sarı akıntım cok şeffaf olsa hadi adet öncesi dicem
Canım bendede ayni sekilde ve gunum geçti. acayip kasiklarimda agri var belime ve sirtima vuruyor. adet olcam olcam derken gecti gtti valla :) pazartesi kan testi icin gidicem doktora. Hayırlısı diyelimm. ins hamişizdir :)

Canimmmm bu hayatta en cok istedigin sey senin imtihanindir diye bir soz var ya, ben de heo Rabbim merhametinle sina diyorum. Her iste inan vardir bir hayir. Yasin gencse doktorlar olayin ustune hiiic dusmuyorlar. İnofolic diye bir ilac varmis mesela hic duydun mu? Ben bile burdan duydum, yasim 40, ben zamana karsi yarisiyorum, doktorum hic bahsetmedi mesela...

Canım bendede ayni sekilde ve gunum geçti. acayip kasiklarimda agri var belime ve sirtima vuruyor. adet olcam olcam derken gecti gtti valla :) pazartesi kan testi icin gidicem doktora. Hayırlısı diyelimm. ins hamişizdir :)
İnşallah canm zaten ben kan testi yaptırırken boşuna yaptırıyon dediler hemşire tanıdık diye Yen'i evli heyecanlı sen yap dedi diye yaptılar

İnşallah canm zaten ben kan testi yaptırırken boşuna yaptırıyon dediler hemşire tanıdık diye Yen'i evli heyecanlı sen yap dedi diye yaptılar
Ayyy hadi ya :).bende yeni evli sayilirim 6 aylik evliyimm. ilk 3 ay vajinismusla ugrastim. duzeldi allahtan. smdide hamile kalmak istyrm iste :)

Ayyy hadi ya :).bende yeni evli sayilirim 6 aylik evliyimm. ilk 3 ay vajinismusla ugrastim. duzeldi allahtan. smdide hamile kalmak istyrm iste :)
Yaptırdım iki gün önce negatifti ama etken dediler yani yıkarsa dediğim gibi eğer adetim 1 haftayı geçerde olmazsam yine yapıcam bende 5 ay olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…