- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 31
Günaydın kızlar bu sabah yaptim
Hayırlı olsun kız var var sende koş hastaneye ben birazdan hazırlanıp gitcem dün bendede ikinci çizgi net ti heyecandan duramıom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar bu sabah yaptim

Bata bi hafta var yumurtlama ayın 9 daydı bu kadar erken cikarmi yaHayırlı olsun kız var var sende koş hastaneye ben birazdan hazırlanıp gitcem dün bendede ikinci çizgi net ti heyecandan duramıom![]()
Bata bi hafta var yumurtlama ayın 9 daydı bu kadar erken cikarmi ya
Merhaba kizlaaaar bende araniza katilmak istiyorum oncelikle hamis olan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim saglikla sihhatle kucaginiza almayi ve agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin insallah. Ben ve benim gibi bat ını bekleyen arkadaslara da bol sans diliyorum dualarim hepimizle:)) benimde bat 26 kasim
derya6129 canım sende bi bak
Tatlım bildiğin çizgi var geç döllenme olmuş sende muhtemelen hadi inşallah çok sevinirim inan
Ağrıların Ne var benim belim çok agriyo birde durmadan karnım acikiyo akintimda çok oluyo yoğurt gibiİnşallah canım baksana heyecandan erken uyandım bekliom bide ağrılarım olmasa iyidi ama dolmuşla gider gelirim napim artık :)
Hosbulduk canimm esimi gecirdim yatmadim tekrar :)) nasil gidiyor gebelik arkadasim daha yeni almissin bu mutlu haberi :))Meraba canım hoşgeldin :)) amin inşallah
Tek erkenci ben değilim maşallah size
Merhaba canim benimde bu sabah yogurt gibi akintim oldu hemde cok. Senin bat ne zaman ve baska nasil belirtilerin varAğrıların Ne var benim belim çok agriyo birde durmadan karnım acikiyo akintimda çok oluyo yoğurt gibi
canim sonuc cikinca haber ver. belkide farkli hastanede yaptirdigin ici deger boyle. insallah sonuc guzel olcak canim.
Ağrıların Ne var benim belim çok agriyo birde durmadan karnım acikiyo akintimda çok oluyo yoğurt gibi
Hosbulduk canimm esimi gecirdim yatmadim tekrar :)) nasil gidiyor gebelik arkadasim daha yeni almissin bu mutlu haberi :))
Allah herseyin en iyisini bilir bulupta kaybetmek eminim dusuncesi bile kotudur senin icin Allaha sigin o hakkinda hayrlisini verir uzulme lutfen insAllah bebegindir o
F fatmaelifnur hayirli olsun canim 13 gun olmus dollenme olali gayet net cikar testte icin ferah olsun.Bata bi hafta var yumurtlama ayın 9 daydı bu kadar erken cikarmi ya
Guzel haberlerle gel insallah canimm :)) esine hemen haber verme istersen de guzel surprizler dusunuruz hep beraber eger istersen :)):)) canım benim daha gidip netleştirmeden ben inanamam ki heyecanla bekliom yatakta şimdi çıkıom hazırlanıp gitcem kan tahliline bi öğreneyim sonra tadını çıkaracam inşallah
Benim bat 30 kasım 29 da bitiyor yanlız 3 gün leke leke oldu lekenmeyi sayarsak 3 geri çekme lazım yani 27 kasım olur sasirdim doktora gidince alttan bakarlar diye korkyomMerhaba canim benimde bu sabah yogurt gibi akintim oldu hemde cok. Senin bat ne zaman ve baska nasil belirtilerin var
Guzel haberlerle gel insallah canimm :)) esine hemen haber verme istersen de guzel surprizler dusunuruz hep beraber eger istersen :))