- 13 Ağustos 2016
- 801
- 343
- 23
Ayyy hadi canim kos git hastaneyee ben senden daha cok merak ettim :))Benim de kucağımda hep erkek çocuk vardı :) konuşamıyordu daha bebekti
Aynen canım amin inşallah tabiki ederim canım hepinize bol bol dua ediyorum zaten hepte etmeye devam edicem
Dün benimki de böyle ciktiydi sabahki daha belirgindi doktora gidiyimmi teredutteyim korkuyom yok diyecek diye buda sabah ilk idrar la yaptigimKizlar bilgisi tecrubesi olan varsa paylasabilir mi? Son adetimi 28 ekimde olmustum duzenli adet goruyorum ve 4 gun sonra adet donemim. Goguslerimde adet donemine yakin agri olur du ama farkli oldu bu sefer cok sisti ve yesil damarlar belirdi agrisi da var. Bide gaz problemi
Ben dun aksam yapmistim bide insallah vardir canim seninki daha belirgin Allah isteyen herkese nasip etsinDün benimki de böyle ciktiydi sabahki daha belirgindi doktora gidiyimmi teredutteyim korkuyom yok diyecek diye buda sabah ilk idrar la yaptigim
Allah yardım etsin inşallah sıkıntı olmazcıkmış sonucum tam 48 saatte 147 den 230a ...Allahım sen yardım et bana bize..
Gitceenmi doktoktoraBen dun aksam yapmistim bide insallah vardir canim seninki daha belirgin Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim canımmm, içallah bugün domtordan da güzel haberlerle dönersinn, benim de bat 14 kasımdı da, olmadım hala ama testler de negatif, sen arada yapmışmıydın test?Aynen canım amin inşallah tabiki ederim canım hepinize bol bol dua ediyorum zaten hepte etmeye devam edicem
Insallah canim bndede bi belirti yok adet sancilarim gecdi sadece boyle doluluk hissi gibi bi his var kasigimda sanki ici su doluda geriliyo gibi bide asiri odem oldm parmaklarim bacaklarim hatta burnum bile sis crinone jel kullanmisdim o gecikme yapabilir diye okudum nette sende o tarz birsey kullandinmi progesteron iceren S selifor
Yarin gitmeyi dusunuyorum bakalim belirtilerin varmi senin canimGitceenmi doktoktora
Canim bu ay tedavi uygulamismiydn catlatma ignesi vs.Çok sevindim canımmm, içallah bugün domtordan da güzel haberlerle dönersinn, benim de bat 14 kasımdı da, olmadım hala ama testler de negatif, sen arada yapmışmıydın test?
Sağol tatlım hazırlanıom Allahım sen büyüksün
Kizlar benim cumartesi adetim geldi demistim ya cumartesi normaldi ilk gun gibi pazar gunu damla damla pazartesi sadece silince geldi lavsboda falan hic yoktu pazartesi aksami taktgm ped temiz yani kesildi simdi kendi doktoruma gdcm ama cumartesi 0.100 cikmisti gebelik yoktr muhtemelen dimiGünaydın kızlar. Bugün test yapacak bütün arkadaşlarım inşallah hepiniz pozitifleri görürsünüz
İnş daha iyiye gider canım :)cıkmış sonucum tam 48 saatte 147 den 230a ...Allahım sen yardım et bana bize..
İnş daha iyiye gider canım :)
Hayırlısı neyse öyle olsun diyelim canım. Zorlu bir süreç . İnsan çok şey öğreniyor ben hiç bilmezdim değer yükselecek falan . Bilirim o kan vermeleri umutları ama sağlıklıysa tutunuyor böyle rahatlat kendiniİNŞALLAH AMA %60 BİLE DEĞİL..GİDEREK ARTAR UMARIM .. CARSAMBA GEL DEMISTI AMA GITMIYCEM SANIRIM .. YINE GIDIP KAN VERICEM ..
Hayırlısı neyse öyle olsun diyelim canım. Zorlu bir süreç . İnsan çok şey öğreniyor ben hiç bilmezdim değer yükselecek falan . Bilirim o kan vermeleri umutları ama sağlıklıysa tutunuyor böyle rahatlat kendini
Aynen öyle. Çok yıpratma kendinı. Ne zamandır deniyordunİNŞALLAH SAGLIKLIDIR.. ALLAH BANA NASİP EDER ONU.. KENDINI PARÇALASAN BISEY DEGISMIYOR ZATEN .. BEKLEMEK HERALDE EN IYISI.
Çok sevindim canımmm, içallah bugün domtordan da güzel haberlerle dönersinn, benim de bat 14 kasımdı da, olmadım hala ama testler de negatif, sen arada yapmışmıydın test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?