2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bilgisi tecrubesi olan varsa paylasabilir mi? Son adetimi 28 ekimde olmustum duzenli adet goruyorum ve 4 gun sonra adet donemim. Goguslerimde adet donemine yakin agri olur du ama farkli oldu bu sefer cok sisti ve yesil damarlar belirdi agrisi da var. Bide gaz problemi

Eklentiler

• 14797965855151138855038.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 50
Dün benimki de böyle ciktiydi sabahki daha belirgindi doktora gidiyimmi teredutteyim korkuyom yok diyecek diye buda sabah ilk idrar la yaptigim

Eklentiler

• IMG_20161122_064728_942.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 62
Ban güzeli seni tarihler gectikce kenara not ediyorum zaten 20sinde bir sen birde K kubito vardiniz insaAllah ikinizide hamislere yazarım
Insallah canim bndede bi belirti yok adet sancilarim gecdi sadece boyle doluluk hissi gibi bi his var kasigimda sanki ici su doluda geriliyo gibi bide asiri odem oldm parmaklarim bacaklarim hatta burnum bile sis crinone jel kullanmisdim o gecikme yapabilir diye okudum nette sende o tarz birsey kullandinmi progesteron iceren S selifor

Sağol tatlım hazırlanıom Allahım sen büyüksün

Günaydın kızlar. Bugün test yapacak bütün arkadaşlarım inşallah hepiniz pozitifleri görürsünüz
Kizlar benim cumartesi adetim geldi demistim ya cumartesi normaldi ilk gun gibi pazar gunu damla damla pazartesi sadece silince geldi lavsboda falan hic yoktu pazartesi aksami taktgm ped temiz yani kesildi simdi kendi doktoruma gdcm ama cumartesi 0.100 cikmisti gebelik yoktr muhtemelen dimi
Kist boule kanama yaparmi ki testlerim pozitifti ya aklima tek gelen kist

İNŞALLAH AMA %60 BİLE DEĞİL..GİDEREK ARTAR UMARIM .. CARSAMBA GEL DEMISTI AMA GITMIYCEM SANIRIM .. YINE GIDIP KAN VERICEM ..
Hayırlısı neyse öyle olsun diyelim canım. Zorlu bir süreç . İnsan çok şey öğreniyor ben hiç bilmezdim değer yükselecek falan . Bilirim o kan vermeleri umutları ama sağlıklıysa tutunuyor böyle rahatlat kendini

İNŞALLAH SAGLIKLIDIR.. ALLAH BANA NASİP EDER ONU.. KENDINI PARÇALASAN BISEY DEGISMIYOR ZATEN .. BEKLEMEK HERALDE EN IYISI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…