- 21 Kasım 2016
- 24
- 22
- 3
- 31
Hadi insallah diyelim o zaman canimm:)Canim hayirlisi insallah hamileyizdir üćümüzde ayni gün iyi haberi verelim
Türlü türlü dertler var canım 1 yil vajinusmustum denemelerde test yaptım pozitif çıktı değerim yükselmedi kimyasal gebelik oldu umudum boşa gitti ama daha yeniyiz benim de ilk denemem değişik duygular. Yaşayacağız göreceğiz
Insallah canim test günümüz pazartesiHadi insallah diyelim o zaman canimm:)
Ben duramam pazaetrsiye kadar yarin gitmek istiyorum hemen ogrenmek varsa tabi:)Insallah canim test günümüz pazartesi
Ben geçen ay ovyu kullandım 9. gün yumirtladim bu ay bakmadim ama yine 9 .gün akintim başladı iki gün önce ve sonra beraberlik oldu bata sekiz gün kalaBende hic bilmem adet takvimindekine bakiyodum ona da guvenmeyin diyolar :)
Benimde 11iydi sanirim canim bende de kasik agrisi olmustuBen geçen ay ovyu kullandım 9. gün yumirtladim bu ay bakmadim ama yine 9 .gün akintim başladı iki gün önce ve sonra beraberlik oldu bata sekiz gün kala
Ben simarık eğlenceli hala evliliğin farkında olmayan bir kızdım sıkıntılar başıma geldikçe olgunlaştım her şeyde bir hayır var :) içini ferah tut birşeyler belli olmadan da yıpratma kendinı. Bu olumsuz mu oldu yine uzulmeyecegiz. Yeniyiz daha çok yıllar deneyenler var . Düşersek bile daha güçlü kalkacağızEVET YENI OLDGMUZ ICIN EN UFAK AKSILIK BIZI HEMEN BİTİRİVERİYO EMINIM DAHA BUYUK DERTLER VAR ALLAH GOSTERMESIN KIMSEYE .. SIKINTI ÇEKMEDEN GELMICEK SANIRIM GUZEL SEYLER..
Cnm ultrasona bskti asistanina gsm yok dedi sonra birsey daha soyledi 5 milim dye simdi kan istedi kan verym gsm gebelikmi oluyoBilmiyorum ki canım bende. İnşallah kist değildir. Belki geç döllenme olmuştur
Aa canım bilmiyordum ya, o kadar dua etmiştim senin için.. Bundan sonraki inşallah tutar canım, sağlıklı mini mini bebişlerin olsuntahmin ettim canım. inşallah olur içine doğmuş olsun dilerim.
her şey de bir hayır vardır.
bak benim ilk tüp denemem başarısız oldu.
hayatta her şey var.
1 aralık batInsallah hicbirimiz icin kalmaz canim senin bat ne zamandi?
Ben simarık eğlenceli hala evliliğin farkında olmayan bir kızdım sıkıntılar başıma geldikçe olgunlaştım her şeyde bir hayır var :) içini ferah tut birşeyler belli olmadan da yıpratma kendinı. Bu olumsuz mu oldu yine uzulmeyecegiz. Yeniyiz daha çok yıllar deneyenler var . Düşersek bile daha güçlü kalkacağız
Aa canım bilmiyordum ya, o kadar dua etmiştim senin için.. Bundan sonraki inşallah tutar canım, sağlıklı mini mini bebişlerin olsun
Esin sperm testi verdi mi? insallah dr.a gerek kalmadan aralikta gelir bebegin.hepinize günaydın hanımlar yeni hamile olanlar varsa tebrik ederim bir süredir yazmamıştım topiğe adet olunca hayaller bir bir düştü çünkü ama umutluyuz yinede napalım hayırlısı olsun hakkımızda.ben ekstra hiçbirşey yapmıyorum birkaç kez doktora gittim hormonlara bakıldı normal çıktı.geçen ay 6 gün gecikmenin ardından adet oldum.bakalım bu ay da olmazsa tekrar gideriz doktora.tedavi için neler yapılıyor bilgisi olan var mı ?
Bence gitmelisin resmen belli çizgi var bekleme öğren bebişiBende gitsemmi kararsız kaldim
çok sağol canım inşallah malesef o gitmedi hiç.inşallah dediğin gibi olur Rabbim nasip eder hepimize.çalıştığım için her zaman gidemiyorum da doktora.başka ne tedaviler uygunır ki canım.Esin sperm testi verdi mi? insallah dr.a gerek kalmadan aralikta gelir bebegin.
Rabbim güç versin meleğine de sana da inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahımİNŞALLAH .. ALLAH NASIP ETSIN ONU BANA.. 2 GUN DAHA BEKLEYEYIM NABALIM.. YETERKI GUZEL OLSUN SONU..
Bendemi pazartesi denesem erken mi olur bat 1 aralıkInsallah canim test günümüz pazartesi
İnternetten baktım gsm operatörlerinden bahsetmiş. Miyom falan olabilir belkiCnm ultrasona bskti asistanina gsm yok dedi sonra birsey daha soyledi 5 milim dye simdi kan istedi kan verym gsm gebelikmi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?