2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar ben simdi bebegimin kalp atışını gordum ama hevesim kursagimda kaldi. Bebegim olmasi gereken yerden yukarda duruyormus 10 gun icinde düzelmezse tehlikeli dedi ne demek bu simdi ya ben anlamadim
canım içini ferah tut Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz.bende böyle bişeyi ilk defa duydum.bol bol dua et.Rabbim istedikten sonra herşey hikaye

Ama biyandan yasimizda gidiyor ne zaman anne olcam ben daha fazla yaslaninca mi gencken saglikliyken kucagimda olsun istedim ama yok iste
canim verende Allah alanda Allah oyle dusun bu kadar cok istiyorken bebegi olup trafik kazasinda baska biseyde kaybedenler oluyor Allahtan sagliklisini hayirlisini bizim icin en iyisini istersek kalbimizde kafamizda rahat olur bence

gelmucizegel nasılsin canım? Doktora gittim dört yumurta oluşmuş ama bugün 12. Gün adetten itibaren beklenilen büyüklükte değilmiş. Cuma günü gel tekrar dedi. Bakalım hayırlısı.

Kizlar ben simdi bebegimin kalp atışını gordum ama hevesim kursagimda kaldi. Bebegim olmasi gereken yerden yukarda duruyormus 10 gun icinde düzelmezse tehlikeli dedi ne demek bu simdi ya ben anlamadim
Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli birşey değildir. Nasıl bir durum bilgi m yok ama. İnşallah düzelir. Sıkma tatlı canını. Bebeğin de hisseder. Rabbim hayr eylesin

Yaaa ben delirecemmmmm m
Ya inanmıyorummm testimi gördünüz
Kan sonucuna bak 0.100 bu nedir
Ay inanmıyorum neden çift çizgi o zaman bu akşam bidaha idrar testi yapacam vazgeçmeyecem bu işi çözene kadar yoksa bunalıma girerim kesin

Kizlar kafama takıldı bi hafta once deger 353 du bugun 4700 olmuş cok fazla degilmi sizcede ?

gelmucizegel nasılsin canım? Doktora gittim dört yumurta oluşmuş ama bugün 12. Gün adetten itibaren beklenilen büyüklükte değilmiş. Cuma günü gel tekrar dedi. Bakalım hayırlısı.
Canımmmm iyiyim kuzum bende birazdan sana mesaj atayım diyordum.bugün kontrole gideceğini biliyordum.maşallah 4 tane yumurta oluşmuş biri olmazsa diğeri mutlaka gebeliğe elverişli olur.Cuma günü gittiğinde ne yapacak acaba iğne mi verecek tekrardan ? senin adet döngün 26 gün değil miydi ?

Neden ben anlamadım yaa çok kötü ağlıom suanda neden çift çizgi sonuç negatif ben çok kötüyüm şuan lanet olsun herşeye

Tatlım sakin ol önce stres yapıyor olabilirsin stresten herşey oluyor hayırlısı böyleymiş Allahtan herşey umudunu kaybetme bi doktora da git bence neden böyle oldum diye

Neden ben anlamadım yaa çok kötü ağlıom suanda neden çift çizgi sonuç negatif ben çok kötüyüm şuan lanet olsun herşeye

Kaç hafta kaç günlük ekrandan gördün mü kalbini yoksa sesini mi duydun canım ne mutlu sana :) diğer bahsettiğini hiç duymadım ben de merak ettim sıkma sen canını bişey olmaz Allah'ın izniyle

Tatlım sakin ol önce stres yapıyor olabilirsin stresten herşey oluyor hayırlısı böyleymiş Allahtan herşey umudunu kaybetme bi doktora da git bence neden böyle oldum diye

En hassas olduğum konuda imtihanmı ediliyorum gerçekten lanet olsun herşeye Allah hepinize nasip etsin ben ayrılıyorum aranızdan Allaha emanet olun ben hiç bişey istemiyorum artık en hassas noktamdan vuruldum bu sefer ben noktayı koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…