2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gamzecannn ayy tüylerim diken diken oldu hayir olsun hayirlara ciksin ruyalarimiz insallah

Anladim canim insalah ilk tedavin cevap verirde tup bebege gerek kalmaz. sabretmissin sona yaklasmissin bence; biraz daha sabir canim iyi haberini ver bize insallah 29 kasimda

Babies16
Sağlık olsun canım insaAllah bir dahaki ay bat degil bebis gelir demin kalpli yorumda yazdim cikmamis sadece kalp çıkmış

Kizlrmalesef bu ayda olmadi o kadar izgunumki anlatamam hic bebegim olmicak gibi hissediyorm aylardir deniyorm olmuyor her ay kirmizilari goruyorm cok caresizm

Kizlar ben simdi bebegimin kalp atışını gordum ama hevesim kursagimda kaldi. Bebegim olmasi gereken yerden yukarda duruyormus 10 gun icinde düzelmezse tehlikeli dedi ne demek bu simdi ya ben anlamadim

Kizlar ben simdi bebegimin kalp atışını gordum ama hevesim kursagimda kaldi. Bebegim olmasi gereken yerden yukarda duruyormus 10 gun icinde düzelmezse tehlikeli dedi ne demek bu simdi ya ben anlamadim
icini ferah tut canım benim Allahin izniyle birsey olmaz doktorlar hemen korkutur dua edelim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…