Kuzum bugun yildonumumuz ben esime hediye olarak gitmek istedim ondan bugun kendi doktorum yokmus hic blmedigim birine gttmBaşka bi dr daha danış istersen çünkü kimse duymamış yani..doktorun nasıl biri mesela bnmki incitmeden içime şüphe düşürmeden herşeyi güzelce anlatıyor senin dobra mı biraz öyle diyene kadar takip edebilirdi seni Yani hamile insanların evham yapabileceğini unutuyorlar ya da artık takmıyorlar
Canim benim uzulme inan su an bende kotuyum ama yanndaym bil kuzum
Hayırlısı canim ya Allah büyükDış gebelikte bu kadar yükselmiyor diye biliyorum ben
Canım ben adet oldum ama normal değildi lekelenme şeklinde 3 gün sürdü bitti ve oda 2 gün gecikmişti aradan 4 gün geçti test yaptım çift çizgi görüldüğü gibi ben var olduguna inanıyorum ümidimi kaybetmeyecem hislerim asla yalan söylemez inanıyorum bebeğim benimle yarın yeni testle hastaneye gidecem
Yo cok degil 2 gunde 2 katina artiyor en az...bazilarinin 3 4 kat artyor hattaKizlar kafama takıldı bi hafta once deger 353 du bugun 4700 olmuş cok fazla degilmi sizcede ?
arkadaşım önündeki teste inanıp; labaratuvar sonuçlarına inanmıyorsun..kan da yoksa idrarda asla yoktur..doktora bunu söylersen oluyor arada geliyor öyle hastalarımız..dicek geçicek..eğer idrar testine önem verselerdi her doktora gittiğimizde kan tahlili değilde idrar testi yaptırırlardı..Canım ben adet oldum ama normal değildi lekelenme şeklinde 3 gün sürdü bitti ve oda 2 gün gecikmişti aradan 4 gün geçti test yaptım çift çizgi görüldüğü gibi ben var olduguna inanıyorum ümidimi kaybetmeyecem hislerim asla yalan söylemez inanıyorum bebeğim benimle yarın yeni testle hastaneye gidecem
Yarin iyi haberle gel insallah canimAmin insallah camim.. Yarin gidicem baska doktora zaten 10 gun dayanamam
Cümlemizden canım.Aminnnnn inşallah kuzum Allah bir kere değil bin kere razı olsun senden
Rabbimin ol demesi tabiki hatta o ay olmayacak diye folik asit bile kullanmadımHamile kalan arkadaşlar birşey sorcam. Hepiniz de gerçekten hiç kafanıza takmadığınız ayda mı hamile kaldınız??
Ben kafama takmadan duramıyorum. Çevremde herkesin ya bebeği var ya da hamile. Biliyorum herşey Allahtan. O nezaman isterse,nasıl isterse öyle olacak. Ama yinede kendime laf geçiremiyorum.
Peki20-22 günlerinde denk geldiğini nasıl anladı nız ki belki 10-12-14-16. Günlerde tuttuBiz eşimle tedaviye karar vermiştik. Nasıl olsa biz beceremiyoz dedik. Hsg çektirmiştim temiz çıktı sorun olmadığını bilmek rahatlattı. Ekim ayında aşılamayla olur sorun yok neyseki dedik. Sadece 10-12-14-16 günler ilişki oldu. Yumurtalıklarım ağrıyınca yumurtladım sandım. 2 gün falan bıraktık. 20-22 günler de ilişki oldu. Geç yumurtlamışım son 2sinden biri denk gelmiş. Adet günümde tabiki stres heyecan oldu. İnsanız yani mümkün değil. Biraz oluruna bırakmak lazım galiba. Yürekten dua ediyorum hepinize herkese. Aratmadan sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin Allahım
Canim bende bundan cok daha netiyle etrafa duyuruo kanda o şokü yasayip nasil mahcup oldum..sanirim tam adet olamayip lekelenme oluncami idrarda silik vikiyor bilmiyrm cunku ozaman bende oyle olmustumBakın ilk testim Eki Görüntüle 1915395
Bakın buda ikinci testim bir sonraki gün Eki Görüntüle 1915396
Nasıl ağlıom şuan şunlara bak ya belki yarın yapsam net çizgi çıkacak eminim hissediyom var bebeğim
Cuma günü kontrolum var bakalim insallah keseyi görürüz canımYo cok degil 2 gunde 2 katina artiyor en az...bazilarinin 3 4 kat artyor hatta
Aynen canım pes edersek hata olur benimde 1 sene oldu üzülsem bile pes etmedim ki sen 4 kaybin olmuş (Allahim bir daha yasatmasin) pes etmemissin umudunu kaybetmemissin ne güzel elimizden geleni yapicaz gerisi Rabbimde teslimiyet lazım aslında başarabilsek bir dahada güzel olcakBabies16 adet olmussun 11 ay diye pes etmek yok bizim yasadigsimiz ayları yıl olarak yasayanlar var belki bizim sıpalar aralikta supriz yaparlar yeni yila 3 kisi gireriz kimbilir Allah büyük
Bilmiyrm canim ya aglay aglya uyuya kalmism bas nasil agriyir..ben bu ay cok beklemistim nedenseBabies16 adet olmussun 11 ay diye pes etmek yok bizim yasadigsimiz ayları yıl olarak yasayanlar var belki bizim sıpalar aralikta supriz yaparlar yeni yila 3 kisi gireriz kimbilir Allah büyük
Canım HCG de yumurtlama çizgisi çıkmazki
Canım ben adet oldum ama normal değildi lekelenme şeklinde 3 gün sürdü bitti ve oda 2 gün gecikmişti aradan 4 gün geçti test yaptım çift çizgi görüldüğü gibi ben var olduguna inanıyorum ümidimi kaybetmeyecem hislerim asla yalan söylemez inanıyorum bebeğim benimle yarın yeni testle hastaneye gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?