2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hamile kalan arkadaşlar birşey sorcam. Hepiniz de gerçekten hiç kafanıza takmadığınız ayda mı hamile kaldınız??
Ben kafama takmadan duramıyorum. Çevremde herkesin ya bebeği var ya da hamile. Biliyorum herşey Allahtan. O nezaman isterse,nasıl isterse öyle olacak. Ama yinede kendime laf geçiremiyorum.

Kuzum bugun yildonumumuz ben esime hediye olarak gitmek istedim ondan bugun kendi doktorum yokmus hic blmedigim birine gttm

Canim benim uzulme inan su an bende kotuyum ama yanndaym bil kuzum

Korkma canımm başka bi Dr git bence inşallah bişey yoktur Allah sizi korusun

Bende kötüyüm :// ama ümidimi yitirmedim ve halen bebeğim benimle inanıyorum hissediyorum yarın yeni test yapıp evde onunla gidecem hastaneye

Tabi canım içinden ne geliyorsa onu yap Ben sadece üzülmene üzüldüm. Farkındaysan 2010 yılından beri üyeyim ama ilk msj sana attım. ozaman ki hislerimin aynısını yaşadığını düşündüğüm için. Tabi test yaptır. Dr. da git. ama üzülme.

arkadaşım önündeki teste inanıp; labaratuvar sonuçlarına inanmıyorsun..kan da yoksa idrarda asla yoktur..doktora bunu söylersen oluyor arada geliyor öyle hastalarımız..dicek geçicek..eğer idrar testine önem verselerdi her doktora gittiğimizde kan tahlili değilde idrar testi yaptırırlardı..

Gamzecannn
Canim üzülme stres yapma takip et düş peşine ama umudunu kaybederek ya da isyana düşerek değil kan sonuç kagidinda negatifi görmek gerçekten kötü ama bak arkadaşlar neler yasamislar bebeklerini kaybetmisler bizimki onlarin yanında hafif kalir derecede sukrederken daha kötusunu dusunerek sukretmek lazim Allahim daha kotusuyle imtihan etme diyerek vardır bir bildiği zamanı degil demek ki daha bizim için

Ya ben yumurtlama olayını takip etmiştim sonra ew telaşına girdim unuttum hamileliği o kadar unuttum ki düğünde falan oynadım ew taşıdim ertesi gün hamilelik testim pozitif çıktı ben şok
Rabbimin ol demesi tabiki hatta o ay olmayacak diye folik asit bile kullanmadım

Peki20-22 günlerinde denk geldiğini nasıl anladı nız ki belki 10-12-14-16. Günlerde tuttu

Canim bende bundan cok daha netiyle etrafa duyuruo kanda o şokü yasayip nasil mahcup oldum..sanirim tam adet olamayip lekelenme oluncami idrarda silik vikiyor bilmiyrm cunku ozaman bende oyle olmustum

Babies16 adet olmussun 11 ay diye pes etmek yok bizim yasadigsimiz ayları yıl olarak yasayanlar var belki bizim sıpalar aralikta supriz yaparlar yeni yila 3 kisi gireriz kimbilir Allah büyük
Aynen canım pes edersek hata olur benimde 1 sene oldu üzülsem bile pes etmedim ki sen 4 kaybin olmuş (Allahim bir daha yasatmasin) pes etmemissin umudunu kaybetmemissin ne güzel elimizden geleni yapicaz gerisi Rabbimde teslimiyet lazım aslında başarabilsek bir dahada güzel olcak

Niye bu kadar yıpratıp yoruyosun kendini. Allahım sana bıraktım de oluruna bırak. Verende alanda o belki şuan sınavdan geçiyosun. Böyle lanet okuyarak belkide sınavdan KALDIN! Yapma yazık etme. Burda aksama kadar neler okuyoruz kürtaj olmak zorunda kalan, bebeğini düşürmemek için 9 ay yataktan kalkmayan ama doğumdan sonra bebeği ölen nice insan var. İlla çocuk olacak diye diretme lütfen. Sadece dua etmekten baska çaren, çaremiz yok. Benim 6 yıldır çocuğum olmuyo neden olmuyo deyip lanet mi edeyim demek ki Allah böyle uygun görmüş sabrının mükafatı olarak belki daha güzelini yaşatacak. İnancını asla ama asla yitirme lütfen... Bebek yok dediklerinde Allaha sığınıp dua edip bi kaç hafta sonra hamile olduğunu öğrenen nice insan var. Allah sana bana bebek vermek zorunda değil. Duanı et hayırlısını iste. Her kelimemizin basında hayırlısı diyoruz da neden başımıza bişy gelnce yada istediğimiz gibi gitmediğinde isyan ediyoruz!??? Belki olmaması olmasından daha hayırlıdır. Hem daha hiç bişy belli değil. Çok çok erken. Bebek hemen adet geçer geçmez görünmez ki. Kendini kötü düşünüp depresyona sokma iyi düşün dua et sabret nasip de. Nar tanelerini tek tek kabuğuna yerleştiren kudret seninde vakti gelince karnına bi tane bebek yerleştirir elbet... Dua ile kal, iyi akşamlar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…