Geç yumurtlamışım. Keseyi 7.haftada gördük. 1 hafta geriden geliyordu. Daha yeni yeni yakalıyor. Zaten o ay onlardan başka da ilişki olmadıPeki20-22 günlerinde denk geldiğini nasıl anladı nız ki belki 10-12-14-16. Günlerde tuttu
Niye bu kadar yıpratıp yoruyosun kendini. Allahım sana bıraktım de oluruna bırak. Verende alanda o belki şuan sınavdan geçiyosun. Böyle lanet okuyarak belkide sınavdan KALDIN! Yapma yazık etme. Burda aksama kadar neler okuyoruz kürtaj olmak zorunda kalan, bebeğini düşürmemek için 9 ay yataktan kalkmayan ama doğumdan sonra bebeği ölen nice insan var. İlla çocuk olacak diye diretme lütfen. Sadece dua etmekten baska çaren, çaremiz yok. Benim 6 yıldır çocuğum olmuyo neden olmuyo deyip lanet mi edeyim demek ki Allah böyle uygun görmüş sabrının mükafatı olarak belki daha güzelini yaşatacak. İnancını asla ama asla yitirme lütfen... Bebek yok dediklerinde Allaha sığınıp dua edip bi kaç hafta sonra hamile olduğunu öğrenen nice insan var. Allah sana bana bebek vermek zorunda değil. Duanı et hayırlısını iste. Her kelimemizin basında hayırlısı diyoruz da neden başımıza bişy gelnce yada istediğimiz gibi gitmediğinde isyan ediyoruz!??? Belki olmaması olmasından daha hayırlıdır. Hem daha hiç bişy belli değil. Çok çok erken. Bebek hemen adet geçer geçmez görünmez ki. Kendini kötü düşünüp depresyona sokma iyi düşün dua et sabret nasip de. Nar tanelerini tek tek kabuğuna yerleştiren kudret seninde vakti gelince karnına bi tane bebek yerleştirir elbet... Dua ile kal, iyi akşamlar canım...
Niye bu kadar yıpratıp yoruyosun kendini. Allahım sana bıraktım de oluruna bırak. Verende alanda o belki şuan sınavdan geçiyosun. Böyle lanet okuyarak belkide sınavdan KALDIN! Yapma yazık etme. Burda aksama kadar neler okuyoruz kürtaj olmak zorunda kalan, bebeğini düşürmemek için 9 ay yataktan kalkmayan ama doğumdan sonra bebeği ölen nice insan var. İlla çocuk olacak diye diretme lütfen. Sadece dua etmekten baska çaren, çaremiz yok. Benim 6 yıldır çocuğum olmuyo neden olmuyo deyip lanet mi edeyim demek ki Allah böyle uygun görmüş sabrının mükafatı olarak belki daha güzelini yaşatacak. İnancını asla ama asla yitirme lütfen... Bebek yok dediklerinde Allaha sığınıp dua edip bi kaç hafta sonra hamile olduğunu öğrenen nice insan var. Allah sana bana bebek vermek zorunda değil. Duanı et hayırlısını iste. Her kelimemizin basında hayırlısı diyoruz da neden başımıza bişy gelnce yada istediğimiz gibi gitmediğinde isyan ediyoruz!??? Belki olmaması olmasından daha hayırlıdır. Hem daha hiç bişy belli değil. Çok çok erken. Bebek hemen adet geçer geçmez görünmez ki. Kendini kötü düşünüp depresyona sokma iyi düşün dua et sabret nasip de. Nar tanelerini tek tek kabuğuna yerleştiren kudret seninde vakti gelince karnına bi tane bebek yerleştirir elbet... Dua ile kal, iyi akşamlar canım...
Canım kan testi sonucuna sen mi baktın, doktor kontrol etti mi?
Canim benim hepimiz olmadiginda uzuluyoruz. Ama elden gelen yok.sabretmeliyiz... idrarda cikan pozitif kanda KESINLIKLE cikardi. cunku BHCG once kana karisiyor sonra idrara karisiyor. idrar damlasini fazla koymuy olabilirsin. ilk bir dakikadan sonraki sonuclar gecersiz okuyor. ve daha da onemlisi testler bazen bile bile pozitif gosteriyor. cunku yanlis okuyor. gecen ay aynisi bana oldu. moratevj marka test adete gunler vardi pozotif gosterdi. ertesi gun baska test yaptim negatifti . dayanamadim kan verdim gene negatiftk. cunku test YANLISTJ .Yazını okudukça dahada ağladım nasıl kaptırmışım kendimi canım çok yanıyor yarın gitcem hastaneye ağlamak rahatlatıyo beni inanmamakta inat ediyorum var ama inanki hissediyorum insan hissetmezmi ben hissediyorum var 2 test yaptım ikiiside gittikçe netleşti yarın yine yapcam geç döllenmedir belki ondan çıkmadı
Öyle tabi hayırlısı canım sağlıkla kucağına al insallahhHayırlısı canim ya Allah büyük
Tamam çok sagol merak ettim çünkü benimde 10-12-14-16-18-20 de ilişki olduda o yüzden sordum. Ama bebekte geç büyüyo ve geç görünebiliyor o yüzden geç döllenme diyolar ama bebek yavaş olgunlaşıyo o yüzdende gözükmüyoGeç yumurtlamışım. Keseyi 7.haftada gördük. 1 hafta geriden geliyordu. Daha yeni yeni yakalıyor. Zaten o ay onlardan başka da ilişki olmadı
Gamzecannn belki o gelen leke yerleşme kanamasıdır buda oluyomuş üstüne görme bile diyolar hemen kendini perişan etme bebek varsa bile senin bu üzüntünden dolayı düşecek ya
Amin canım inşallah hepimiz alalim :)Öyle tabi hayırlısı canım sağlıkla kucağına al insallahh
Sarjim bitti yasamadim mutluluktan agliyom Allah herkese nasip eder
Doktorum geç yumurtladığımı önceden söylemişti yani çatlaması uzun sürüyor.Tamam çok sagol merak ettim çünkü benimde 10-12-14-16-18-20 de ilişki olduda o yüzden sordum. Ama bebekte geç büyüyo ve geç görünebiliyor o yüzden geç döllenme diyolar ama bebek yavaş olgunlaşıyo o yüzdende gözükmüyo
Ben baktım canım Dr göstermedim
Bende mide bulantısı çok yok ama tencere yemeği yiyemiyorum. Soğanlı falan olunca kokuyo. Salatalık yiyemiyorum bi de çok kötü kokuyoHamile arkadaşlar migde bulantiniz ne zaman başladı acaba (kacinci hafta) ?
Üzülme Allahım herkese nasip etsin ben çok gittim dokturami adete yaklaşınca çok ağladım gizli gizli kızımı kaybedince daha bata 7 gün varken yaptım testi eşimin ısrarı ile gittim çok sevinçli yım doktor daha çok yeni dediHayırlı olsun canım Allah hepimize nasip etsin bende çıkmadı
Ayyyy harika tebrik ederim çok şükür canım hemde 1 hafta kala dimi. Allahım isteyen herkese ve banada göstersin bu mutluluğu inşallah. Belirtin varmıydıSarjim bitti yasamadim mutluluktan agliyom Allah herkese nasip eder
Evet normalde bat 30 kasım iki gün sonra tekrar kan testi vercem Allahım herkese nasip etsinAyyyy harika tebrik ederim çok şükür canım hemde 1 hafta kala dimi. Allahım isteyen herkese ve banada göstersin bu mutluluğu inşallah. Belirtin varmıydı
Hayırlı olsun canmmmSarjim bitti yasamadim mutluluktan agliyom Allah herkese nasip eder
Bu belirtiler bendede var ama heveslenmek istemiyorum üzülmemek için. Bat 1 aralık daha çok var ama belim ağrıyo iştahım açıldı kasıkta hafif batmalarım var birde sürekli uyku haliHerkese teşekkür ederim belim fena agriyo du sol tarafında batma olyodu birde durmadan yemek yiyodum gece bile kalkıp yemek yiyorum karnım kaziniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?