2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@Gamzecannn belki o gelen leke yerleşme kanamasıdır buda oluyomuş üstüne görme bile diyolar hemen kendini perişan etme bebek varsa bile senin bu üzüntünden dolayı düşecek ya

Canim benim hepimiz olmadiginda uzuluyoruz. Ama elden gelen yok.sabretmeliyiz... idrarda cikan pozitif kanda KESINLIKLE cikardi. cunku BHCG once kana karisiyor sonra idrara karisiyor. idrar damlasini fazla koymuy olabilirsin. ilk bir dakikadan sonraki sonuclar gecersiz okuyor. ve daha da onemlisi testler bazen bile bile pozitif gosteriyor. cunku yanlis okuyor. gecen ay aynisi bana oldu. moratevj marka test adete gunler vardi pozotif gosterdi. ertesi gun baska test yaptim negatifti . dayanamadim kan verdim gene negatiftk. cunku test YANLISTJ .
Olmayinca var bir hayir deyil obur aya bakmak lazim. eger cok stres yaparsana adetin gecikir geciktikce daha kotu olursun... Rabbim hakkimizd ahayirlisini versibn. herseyin hayirlisini dilemek lazjm. rabbimiz verince iyide vermeyince kotu mu? elbet bir bildigi var. umarim beni yanlis anlamazskn selamlar

Geç yumurtlamışım. Keseyi 7.haftada gördük. 1 hafta geriden geliyordu. Daha yeni yeni yakalıyor. Zaten o ay onlardan başka da ilişki olmadı
Tamam çok sagol merak ettim çünkü benimde 10-12-14-16-18-20 de ilişki olduda o yüzden sordum. Ama bebekte geç büyüyo ve geç görünebiliyor o yüzden geç döllenme diyolar ama bebek yavaş olgunlaşıyo o yüzdende gözükmüyo

Gamzecannn belki o gelen leke yerleşme kanamasıdır buda oluyomuş üstüne görme bile diyolar hemen kendini perişan etme bebek varsa bile senin bu üzüntünden dolayı düşecek ya

Tamam canım annemlere konuştum moralim düzeldi beni sakinleştirdi sağolsun meleğim topladım kendmi Allahtan hayırlısı inşallah veriri hepimize Allah inşallah

Doktorum geç yumurtladığımı önceden söylemişti yani çatlaması uzun sürüyor.

Hayırlı olsun canım Allah hepimize nasip etsin bende çıkmadı
Üzülme Allahım herkese nasip etsin ben çok gittim dokturami adete yaklaşınca çok ağladım gizli gizli kızımı kaybedince daha bata 7 gün varken yaptım testi eşimin ısrarı ile gittim çok sevinçli yım doktor daha çok yeni dedi

Herkese teşekkür ederim belim fena agriyo du sol tarafında batma olyodu birde durmadan yemek yiyodum gece bile kalkıp yemek yiyorum karnım kaziniyo
Bu belirtiler bendede var ama heveslenmek istemiyorum üzülmemek için. Bat 1 aralık daha çok var ama belim ağrıyo iştahım açıldı kasıkta hafif batmalarım var birde sürekli uyku hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…