- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
Kızlar yorum yaparmisiniz?Eki Görüntüle 1915677 Kizlar su ovulasyon testinden adet oncesi hamile oldugunu ogrenenler varya. benim bata 3 gun var simdi yaptim bakarmisiniz olabilirmi sizce?
Evet bende kesin anlamadım girişinde dedi tırnak kadar sokulcakmışTam olarak neresi ama girisindemi yoksa biraz daha ileri sokmak lazimmi parmagi benimkide yumusakti basinda bir yer ayy ne zormus anlamak
Evet öyle öğrenen çok var fakat yanıltıcıda olabiliyor sabah ilk idrar ile test yap bizimlede paylaş inşallah vardır koyu çıkmış bayaKızlar yorum yaparmisiniz?
Bende size katilayim o zaman canım benide alin araniza 28i bat günüm çıkar diye düşünüyorum varsa eger bakalımEvet 28 inde yapıcaz inşallah
Ayyy hadi inşallahhh çıksın artıkkk çizgimizBende size katilayim o zaman canım benide alin araniza 28i bat günüm çıkar diye düşünüyorum varsa eger bakalım
Ya hemen test yapmakta istemiyorum canim ovulasyon yapayim dedim meraktan baya koyu cikti ama yaparsam gelismelerden haberdar ederim canimEvet öyle öğrenen çok var fakat yanıltıcıda olabiliyor sabah ilk idrar ile test yap bizimlede paylaş inşallah vardır koyu çıkmış baya
Bu ay tutmadım geçen ay teste 16 ekimde yumurtlama olmuştu 4 ekimdi bat ama 2 gün geri çekti 30 dan 28 dustu doktor dusukten sonra bu ay normale dönmüştü dedi hatırlarsanız geçen adette et parçası pigti pıhtı kan gelmişti he bu ay birde kuru incir yedim adetten başlayarak kıza kaldigimdada yemistim doktor var bittikten 3 gün sonra başla çalışmalara dediydi1 aralık bat ama ben 15 de yumurtlama oldu senin erken olmuş galiba
Valla çok güzel belirtiler varmış ama herkesin bir olmuyor sabah test mi yapsan çıkarsa en azından bilirsin ne güzel oluriyi geceler kızlar nasılsınız.Dün geceden beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var ara ara oluyor ve birkaç dakika sürüyor.sabah kalktığımda da bel ve kasık ağrısıyla uyandım.hafif batma ve sanki içimde birşeyler kıpırdıyor gibi damar atması mevcut.birlikteliğin 9. günündeyim.bat'a 5 gün var tahminen.ilk defa bu ay böyle değişik oluyor normalde adete 2 gün kala falan hafif ağrım olurdu.sizce yerleşme olabilirmi çok umutluyum yaa çok çok istiyorum.
insaAllah canım ya hep beraber pozitif test patlamasi yapalımAyyy hadi inşallahhh çıksın artıkkk çizgimiz
Erken yumurtlamışım dedin die hatırlıyorum da canım. Bukadar erken kimsenin çıkmıyo sonuç maşallah bakalım daha beklemedeyim erken gibiBu ay tutmadım geçen ay teste 16 ekimde yumurtlama olmuştu 4 ekimdi bat ama 2 gün geri çekti 30 dan 28 dustu doktor dusukten sonra bu ay normale dönmüştü dedi hatırlarsanız geçen adette et parçası pigti pıhtı kan gelmişti he bu ay birde kuru incir yedim adetten başlayarak kıza kaldigimdada yemistim doktor var bittikten 3 gün sonra başla çalışmalara dediydi
Yani ucundan basliyor yumusamaya.hemen anlasilmiyor o canim.her aksam gece yatmadan once muayene edip kiyaslayarak zamanla ogrenebilecegin bi metot.normalde yumurtlama donemini tayin etmek icin kullaniliyor aslinda.ama benim gibi duzensiz yumurtlayinca adet ten bigun oncede yumusak hissedebiliyorsun malesef..insallah vardir canim bu ay...topikte ay kalmiyor yaaaBabies16
Canım parmakla kontrol etme anlatmistin ya baktım girisi yumuşakti ilerisinde yukari doğru sertti tam anlayamadım ama sorayım sana dedim
Evet aklıma geldi belirti olarak dedim ki hani psikolojik mi diye ama bu kadar ağrı olmamıştı adet olmadan.test yapsam çıkarmı acaba denesemmiValla çok güzel belirtiler varmış ama herkesin bir olmuyor sabah test mi yapsan çıkarsa en azından bilirsin ne güzel olur
5 - 4 gün kala çıkan çok var birde belirti varsa belirtiler yapacak kadar var demektirEvet aklıma geldi belirti olarak dedim ki hani psikolojik mi diye ama bu kadar ağrı olmamıştı adet olmadan.test yapsam çıkarmı acaba denesemmi
Insallah hepimizin vardir canim bereketli bi ay olsunBenimde 25 i eger varsa bise daha belirgin olurdu senin olabilir hayirlisi ins
Canim yanlis bilgi bu.yumurtlama donemi yukarida ulasmasi zor olur.rahim agzi rahime cok yaklasir deligi acilir sperm girisi kolaylassin diye..yumurtlama donemi bitince asagi inerTam olarak neresi ama girisindemi yoksa biraz daha ileri sokmak lazimmi parmagi benimkide yumusakti basinda bir yer ayy ne zormus anlamak
1 hafta kaldi sayilir bat.a heyecan endise umut her sey biraradaInsAllah bu sefer tutar canim az kalmis hayirlisiyla
Ayy canim insallah hislerin bebegini getirecek sana. farkli hissettigin belirtilerin nelerDiğer aylardan farklı hissediyorum ondan dedim 5 aydırdeniyorum
Yanlış anlamışız ozaman tamam yumuşaksa ya yumurtlamadır yada bebek anladım ben neyse bu durum karışık tecrübe lazım biz bekleyelim en iyisiCanim yanlis bilgi bu.yumurtlama donemi yukarida ulasmasi zor olur.rahim agzi rahime cok yaklasir deligi acilir sperm girisi kolaylassin diye..yumurtlama donemi bitince asagi iner
Allahım inşallah yaaa.Rabbim isteyen hepimize versin inşallah.deniycem bakalım ozaman yarın inşallah üzülmem5 - 4 gün kala çıkan çok var birde belirti varsa belirtiler yapacak kadar var demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?